- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm tatlım iyiyiz çok sükür sen napıyon nasılsınnnselam kızlar nasılsınız...........![]()
amin...allah razı olsun ablacımm cemi cümlemizin inşş sende o güzel bebişlerini öpbenim yerime olurmuuu
canım başınsağolsun mekanı cennet olsun kayınpederin,,,,,
sen kendine iyi bak elifim büyüyor abileri gibi şükür eziyetli değil rabbim sanada sağlıkla hayırlı evlat versin kucağına
kendine iyi bak![]()
bi tek benim eşim mi nöbetçi acaba bu gecee??herkesin kocası evde mi yaniii bi ben mi yalnızımmm![]()
hayırlı akşamlar hoşgeldiinnnhayırlı aksamlar sekerlerrrrrrrrr![]()
hayırlı akşamlar hoşgeldiinnn
aaaa kurtlar vadisi mi izliosun benim eşim arada açmak ister ama ben istemem:)
tesekkürlerrr fıstıkk evet yha ben cok seviyorum o diziyii ama acmıyooo ki izlimm canım sıkıldı bende face takılam dedim oyun oynadım sonrada kkya bakim dedim![]()
![]()
![]()
iyi yaptın cnm bende sıkıldım tvye bakiyorum fatmagüle bi burda dolanıorum işte derken telefon trafiğine tutuldum
eşim gececi olunca herkesler arıo![]()
oda güzel kusumm valla bende öleydim ama eşim telefonda fazla konusmama izin vermiyoo artık bebege zararlımış bende diomki ona bakarsan net.de zararlı ama ben giriyomm hiç affetmemm![]()
![]()
![]()
meloşum naber kuzum
çerkezim sen nasılsın canım![]()
oda güzel kusumm valla bende öleydim ama eşim telefonda fazla konusmama izin vermiyoo artık bebege zararlımış bende diomki ona bakarsan net.de zararlı ama ben giriyomm hiç affetmemm![]()
![]()
![]()
ay gelebildim sonunda iki annemler büyük börülce derken 1 saatten fazla konuştum telle..uzağa geldik tabi mecbur herkesten ilk zamanlar geceleri alışayım die sabahlara kadar kapatmıyodum teli.ama şimdi daha az konuşuyoruz iş güç derken yalnız kalmaya fırsat bulamıo insan
tel zararlı evet benim komşumun da yeni bebeği var hep kulaklıkla konuşuo telde uzak tutuo teli kendinden
iyiyim aysenım sen nasılsın
meloş bu arada dun cevap yazamadan cıktım kusura bakma opuyorum kocamannnnnnnn
esın dogru soyluyo melos bebege cok zararlı telefonda ınternette acayıp radyasyon sacıyo bebegın beynı ve organ gelısımı ıcın cok sakıncalı
günaydınnnn güzel hatunlarrrrrrrr:81:
merhaba melike nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu yine![]()
hadi yaaaa ama ben ikisinede çok alıştım kuzu yaaa nasıl olcekkk![]()
bebegın ıcın dıkkat edecen bacinek
ama canım eşim simdi göreve gitti napim tv den de sıkılıom mecburen neti acıom kuzusum hatta şuanda bi yandan da anacımla konusuyoyumm![]()