• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

inş sağlıkla kolaylıkla kavuşursun yavruna kızımla dua ederiz sizin için aklıma geldikçe yazarım ben sana tecrübelerimi :6:

selam kızlar aramızda eskişehirde yaşayan varmı eşim ilk tercih olarak orayı düşünüyo yada izmir ne stresli bi işmiş tayin işi yawwww :14:

oooo didosumm gelmiş nirelerdesin sen kuzu yaa özlettin valla kendini balımmm naber nasılsınnn :29: :38:

teşekkürlerrr iyiyiz siz nasılsınız

bende iyiyim hanımlarrr
nişanlımın okulu 2 martda bitiyorrr Allahın izniylee kurasını bekliyoruzz
özel harekatçıda olabilir
Rabbim yardımcımız ollsunn

hanımlar sizlerde kendinize dikat edinnn
bebişlere dikkatt

bende iyiyim hanımlarrr
nişanlımın okulu 2 martda bitiyorrr Allahın izniylee kurasını bekliyoruzz
özel harekatçıda olabilir
Rabbim yardımcımız ollsunn

hanımlar sizlerde kendinize dikat edinnn
bebişlere dikkatt
gözün aydın kusum allah kavustursun sizide inşşş sende kendine dikkat et kusumm:29: :nazar: :38:

iiyakşmalrrrr hanımlarr nasılınz bakalımm:64:

hoşgeldin canım arkadasım benimm naber nasılsınnnn :29: :38: :69:

[ kuşmm iyiym ben sen nasılsınn bbeeş nasılll 20 haftalık oldun demii :nazar:

rabimm yardım etsinn kuzu:70:

aminnn bitanem aminn yok sekerparem 18 haftalıgız oluruz daha inşallahhh kuzusumm sen naptın nasılsınnn rabbim nasip ederse bi yakışıklı oglum olucak inşşş darısıda sana olsunnn canımın içiiii :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :69:

bugün öyle güzel bir günki,,,,
sevgililer gününüz kutlu olsun ve herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşşşş......:69: :69: :69:

hayırlı sabahlar hanımlar mevlid kandiniz mübarek olsun ve de sevgililer gününüz kutlu olsun,sevgililerinizin eşlerinizin yanınızdan hiç ayrılmaması dileğiyle benim bir sevgilim yok artık nişanı attım vatana millete hayırlı olsun :) Allah siz polis eşlerinin ve eşlerinizin yar ve yardımcısı olsun :nazar:

Back
X