• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

fıstıklar merhba bende aranıza yeni katıldım.

nişanlım polis şarl çıktı bu sene birlkte gideceğiz doğuda görevde olanınız nerelerdesiniz memnunmusunuz lojmandamısınız. yardımcı olurmusnuz

nişanlım polis şarl çıktı bu sene birlkte gideceğiz doğuda görevde olanınız nerelerdesiniz memnunmusunuz lojmandamısınız. yardımcı olurmusnuz

hoşgeldin canım ,ne zaman belli oldu şark yerleri haziran gibi belli olmuyormu tayinler alla alla ,ben evli değilim nişanlıydım ve bitti burda eşleri doğuda görev yapan polis eşleri var yardımcı olurlar sana takip et topiği canım ,Allah tamamına erdirsin inşl

hoşgeldin canım ,ne zaman belli oldu şark yerleri haziran gibi belli olmuyormu tayinler alla alla ,ben evli değilim nişanlıydım ve bitti burda eşleri doğuda görev yapan polis eşleri var yardımcı olurlar sana takip et topiği canım ,Allah tamamına erdirsin inşl

amin canım..şekerim sadece gideceği belli nereye gideceği belli değil o yüzden nereleri yapalım diye sizlerede sormak istedim

amin canım..şekerim sadece gideceği belli nereye gideceği belli değil o yüzden nereleri yapalım diye sizlerede sormak istedim

hayırlısı canım inşl istediğiniz yer olur,bizimde geçen yıl kesin çıkıcak gibiydi son anda tayinleri durdurdular çıkmadı doğuya,canım memurlar.net diye bir yer var emniyet hizmetleri topiğinden bakabilirsin illerin çalışma şartları,koşulları sağlık eğitim her türlü konuda bilgi veriliyor, ben ordan araştırmıştım,gerçi o kadar araştırdım bir tane bile istediğim yeri yazmadı ya ,

bakalım kısmetimizde neresi olacak.

nişanlım malatya,siirt erzurum mardin vs en çok malatya istiyor ama orada torpil gerekiyomuş yerleşmesi zormuş.

siirtte lojman sıkınmtısı ykmuş arkadaşları memnun bakalım

yinede doğuda olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruzz

hayırlı sabahlar hanımlar mevlid kandiniz mübarek olsun ve de sevgililer gününüz kutlu olsun,sevgililerinizin eşlerinizin yanınızdan hiç ayrılmaması dileğiyle benim bir sevgilim yok artık nişanı attım vatana millete hayırlı olsun :) Allah siz polis eşlerinin ve eşlerinizin yar ve yardımcısı olsun :nazar:

günaydın canım nasılsın ?

evet çok güzel bir gün gerçek bir sevgililer günü değil mi?seninde sevgililer günün kutlu olsun ve kandilin mübarek olsun inşl öpüyorum
amin tatlım benim naber nasılsın kuzusum bende kahvaltıdan sonra mide boşlugumda bi agrı olustu onun acısını cekiyorum neden oldu anlamadım dr reflü için rennie vermişti onu içmiştim şimdide süt içiyoz inşş ii gelir kuzu yaaa dayanamıom inankiii :5:

hoşgeldin aramıza:71: ben malatyadayım gayette memnunuz tavsiye ederim lakin burası 6 yıl oldu bizede vurdu anlıcagın olay yok ve torpil yeri ayrıca terör parasıda az lojmanda oturmuyoruz canım:34:
kızlar hepinize meraba ;

benımde nişanlım polis hangi illerdesiniz arkadasın sordugu gıbı memnun musunuz lojman...vs

hoşgeldin aramıza sende :71: ben malatyadayım lojmanda deilim eşimde bende istemiyoruz ev alıcaz inşş rabbim kısmet ederse hakkınızda hayırlısı neresiyse orası olur inşş canım :34:

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsunn
memurlar net e bende gireyim bari daha karar veremedik kocişle nereyi yazsak die
bizde şuan bingöldeyiz memleketlerimize çok uzak olduğu için gitmek istiyoruz yoksa daha kalırdık seviyorum bingölü lojman sıkıntısıda yok burda tokinin yeni lojmanları var

merhaba uzun bir aradan sonra ılk kez yazıyorum buraya kandılınız mubarek olsun sevgılıler gununuz kutlu olsun melıke ece hayırlı olsun bu arada allah analı babalı buyutsun sevındım senın adına

bakalım kısmetimizde neresi olacak.

nişanlım malatya,siirt erzurum mardin vs en çok malatya istiyor ama orada torpil gerekiyomuş yerleşmesi zormuş.

siirtte lojman sıkınmtısı ykmuş arkadaşları memnun bakalım

yinede doğuda olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruzz

merhaba bızde karstayız acıkcası ben hıc memnun degılım karstanda lojmandanda keske bırkac sene daha batıda kalsaydıkta doguya hemen gelmeseydık hayırlısı dıyelım burasıda uc sene

amin tatlım benim naber nasılsın kuzusum bende kahvaltıdan sonra mide boşlugumda bi agrı olustu onun acısını cekiyorum neden oldu anlamadım dr reflü için rennie vermişti onu içmiştim şimdide süt içiyoz inşş ii gelir kuzu yaaa dayanamıom inankiii :5:

iyiyim melikecim sağolasın sana da büyük geçmiş olsun ,mide rahatsızlığın mı var bende de aynı dert var şu sıralardada stresten iyice azdı resmen midem yanıyor,doktor banada vermişti rennie ama şurubunu kullanamamıştım bende reflü yok belki ağır geldi,canım sütü sade içiyorsan midene dokunabilir(mide rahatsızlığınız varsa dokunabiliyor) ben sabahları içine ekmek ufalayıp öyle içiyordum yani yiyordum:61:,banada annem söylemişti,kısa zamanda iyileşirsin canım öpüyorum :54:

memurlar net e bende gireyim bari daha karar veremedik kocişle nereyi yazsak die
bizde şuan bingöldeyiz memleketlerimize çok uzak olduğu için gitmek istiyoruz yoksa daha kalırdık seviyorum bingölü lojman sıkıntısıda yok burda tokinin yeni lojmanları var

sağol canım hayırlı kandiller sanada,bak tabi ben geçen yıl ordan balmıştım bayada bilgi veriyorlar yani

merhaba uzun bir aradan sonra ılk kez yazıyorum buraya kandılınız mubarek olsun sevgılıler gununuz kutlu olsun melıke ece hayırlı olsun bu arada allah analı babalı buyutsun sevındım senın adına

hoşgeldin seninde kandilin mübarek olsun ,sevgililer günün kutlu olsun

hayırlı akşamlar güzellerrrr:3:
ben bugün hastanelik oldum mide boşlugumda bi yanma bi acı mahvoldum eşimde göreve gitcekti aksama o yüzden oda tedirgin oldu apar topar gittik geldik ogluşumuzuda gördük çok şükür iyiydi doktorumuz çok güzel bir bebek olucak annesi dedi yine :69:
dün aksam komsum malatyaya özgü olan yeşil mercimek köftesi yapmış davet etti gittim yedim bide cok severim ecük kacırdık cezasınıda bugün çekiyorum :17: tansiyonum 14-9 cıktı doktorum canı sıkıldı aksam beni mutlaka ara ölçte dedi karsı komsum ebe saolsun o ilgileniyo babamızda görevde aklı bizde kaldı inşşş tansiyonum düşer midemin agrısıda gecer artık bulgur yok fazla yaglı ve tuzlu selerde yasak rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşşşş :29: :16:

amin tatlım benim naber nasılsın bebişin nasılll :29: :38:
çok tesekkür ederimmm sende hoşgeldinnn:29: :71:

iyiyim melikecim sağolasın sana da büyük geçmiş olsun ,mide rahatsızlığın mı var bende de aynı dert var şu sıralardada stresten iyice azdı resmen midem yanıyor,doktor banada vermişti rennie ama şurubunu kullanamamıştım bende reflü yok belki ağır geldi,canım sütü sade içiyorsan midene dokunabilir(mide rahatsızlığınız varsa dokunabiliyor) ben sabahları içine ekmek ufalayıp öyle içiyordum yani yiyordum:61:,banada annem söylemişti,kısa zamanda iyileşirsin canım öpüyorum :54:

evet canım ülserim böle arada beni deli ediyoo işte hamile olunca ilaç alamıyosun doktor vermeden bugün çok kötü gecti inşş bida böle olmayız teyzesi korkuyomda hani allahım korusun hepimizi çok soal kuzumm:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

İllerimizin yaşam koşulları (Memurlar.Net - Forum)
illerin yaşam koşulları

Şark Görevi İle İlgili Anket,Terör Tazminatı, Hizmet süreleri, Şark Yapmış Olanlardan Tavsiyeler (Memurlar.Net - Forum)
bu da terör tazminatları,şartlar vs falan
bilgi almak isteyen arkadaşlar vardı buralara bakabilirler,yardımcı olabildiysem ne mutlu:34:

çok çok saol arkadaşım ya valla çok işime yaradı bissüürü şy ögrendim...akşam eşimle beraber tekrar bakıcam.emegine saglık

hayırlı kandillerrr olsun arkadaşlarr
tayini çıkacak olanlar var galibaaaa
Allah kısmet ederse 28 şubatda kura çekecek nişanlımm:27:
Allahım hayırlısını versin inş hepimiz için

Back
X