- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ahh hayatım yakın olsak biz senle iyi götürürdük acı ekşiyi
sonra sen bi tarafa ben bi tarafa uzatınırdık artık
ayy sağol kuzum sen çekme anacım doğur sonra rahat rahat yer çekeriz![]()
kuzum benimmm inşş tatlışımm yaz gel malatyayı keleee ilk tercihinize hiç belli olmaz sans işi bu tayin işi bebegemm hee yaa ne güzel olurduu sen acı ben acıı canım arkadasım benim biz acıların kadını oluruz bu gidişlee
sanada günaydınnnnkızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
herkese günaydın kızlar sonuunda bizimde atamamız oldu ben mutluyum ama içim çook huzursuz bingöle gelin gidiyorumistanbul olmadığı için mutluyum,aysin seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyler bizdede var ve istanbul çıkarsa nasıl olacak diye kara kara düşünüyorduk,ama benim orda yeni evlene nerdeyse 3 arkadaşım var eşleri polis ve düğün borcu ödüyorlar,heps,i çok memenunlar evet para biriktiremiyoruz ama kendi yağımızla kavruluyoruz diyorlar endişe etme bencede hayırlısıyla bir başlasınlrda göreve sağlığınız yerinde olduktan sonra allahım yardım eder herkese,
melikecimmm oğluşun oluyormuş çok sevindimmm kuzummm 19 hafatalık maşallahhhh allahım tüm hamilelerimizi de hayılısıyla kurtarsın
tabii bu arada aranızda bingölde görev yapan varsa bi yardım etsin nasıldır kiralr filan bi anlatsınlar lütfennn![]()
ooooo kimler gelmiş kimlerrr nerdesin kusum yaa çok özlettin kendini kuzusumm ne var ne yokk hayırlı ugurlu olsun sekercim tayininiz de cıkmış bana yakın sayılırsın oraya giderken malatyadan geciyosun kusumm beklerim banada ugra bidenemm evet kuzu rabbim izniyle inşş yakışıklı paşam olucakmış ismini de emir kaan düşünüyoz eşim emir ismine taktı