• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

güzel dileklerin için öncelikle cok tesekkür ederim bitanem benimmm canımsınn :29: :71: :16:
ben adanaya eşimde il dışına kursa gidicek saglık olsun belki birazda hamile oluşumdan belki hiç ayrı kalmayışımızdan bakalımbende şimdiden alışmaya calışıyorum kısmetse cumartesi gidicem oda pazar gitcek ayın 20 sine dogru dönücez saglık olsun kuzusumm artık ne diyim :5: :29: :38:

öyle tabi tatlım sağlık olsun ilk ayrılık ve dediğğin gibi hamileliğin verdiği duygusallık var,inşallah zaman su gibi akar geçer ,bende çıkayım işten artıkın sıkıldım evimi özledimmmm

öyle tabi tatlım sağlık olsun ilk ayrılık ve dediğğin gibi hamileliğin verdiği duygusallık var,inşallah zaman su gibi akar geçer ,bende çıkayım işten artıkın sıkıldım evimi özledimmmm

çok tesekkür ederim bitanem benim evet canım iki neden olunca öle oldum sanırım allah saglık sıhhat versin garii sende güle güle git tatlım evine çok öptük seniii kuzusumlaa :nazar: :emir_bebek: :38: :69:

slmmm sekerlerrr gidicemiz gün belli oldu ama ben cok üzgünüm eşimden nasıl ayrı kalıcaksam 15 gün bilmiom ben cumartesi adanaya gidicem oda pazar günü ucak biletini ayarlamış eşim hiç moralim yok aglıyorumm hepp :43: :43:

canımcım üzülme geçer çabuk merak etme zaten hamileliğin ilerledikçe hiç gidemeyeceksin şimdiden hasret gidermiş olursun...arada böyle ayrılıklar ii sevgiler daha çok artıyo

canımcım üzülme geçer çabuk merak etme zaten hamileliğin ilerledikçe hiç gidemeyeceksin şimdiden hasret gidermiş olursun...arada böyle ayrılıklar ii sevgiler daha çok artıyo

çok tesekkürler kuzusumm evet artık öle yapıcaz zaten bida doguma kadar inş bi aksilik olmazsa annemler gelir ben gitmem eşimle yasıcagımız ilk ve son ayrılık olur inşş alıştırıyom kendimi bakalım çok öptüm kuzum seniiii :29: :38: :69:

merhaba canım sende bingöldeydin dimi çok sevindim ya bitterde ordaymış acıcık bilgi verin bana meraktan öleceğimmmm,ankaradan geleceğiz ama biz üniversiteyi karamanda okuduk pek zorlanmayız zaten 7 yıldır hasretiz sonunda bingölde kavuşacağız ayrıca ben siirtliyim doğu kültürüne az buçuk yakınım ben zorlancağımızı zannetmiyorum sadece ark. bulamazsam diye korkuyorum polisliğe zaten yabancıyım yeni evliyiz bunlar bana sıkıntı yapıyor :26::26::26::18::18::18::59::59:

evet canım bingöldeyiz bitter benden daha iyi biliyor bingölü o gecen yıl geldı ben yenıyım ama cok begendım cok pahalı bı sehır degıl 3sene gorev suresı 3yıl gecer ama burda sıkılmazsın lojman ortamı guzel arkadas bulursun halkıda cok ıyı terbıyelı saygılı ınsanlar hakkariden sonra bıze burası parıs gıbı geldı lojmanda yer bulabılırsınız su an bos yerler var resmı nıkahınız varsa sımdı bıle lojman alabılırsınız korkma alısırsın gorusuruz geldıgınde

evet canım bingöldeyiz bitter benden daha iyi biliyor bingölü o gecen yıl geldı ben yenıyım ama cok begendım cok pahalı bı sehır degıl 3sene gorev suresı 3yıl gecer ama burda sıkılmazsın lojman ortamı guzel arkadas bulursun halkıda cok ıyı terbıyelı saygılı ınsanlar hakkariden sonra bıze burası parıs gıbı geldı lojmanda yer bulabılırsınız su an bos yerler var resmı nıkahınız varsa sımdı bıle lojman alabılırsınız korkma alısırsın gorusuruz geldıgınde

herkese selam,
canım benim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,bizim daha nikahımız yok düğün izni alamayız belki diye yapmadık ama bu gidişle yapmak zorundayız sanırım birde merkezdemiyiz değil miyiz belli değil,lojman merkezde sanırım belki ilçeye çıkarsak orayıda hiç bilmediğimiz için elimiz kolumuz bağlı ayın 9 veya 10 gibi gelecek nişanlım göreve başlamaya onuun kalabileceği nereler var tatlım öğretmen evi veya polis evi filan gibi,çok soru soruyorum kusura bakma ne olursun,sıkıyorsun özür dilerimm
:59::59::59:

hayırlı aksamlar sekerlerrr yine gececiyiz bugün ogluşumla babamızı göreve yolladıkk allahıma emanet canım kocişimm:nazar: :emir_bebek: :98: :69: :38:

herkese selam,
canım benim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,bizim daha nikahımız yok düğün izni alamayız belki diye yapmadık ama bu gidişle yapmak zorundayız sanırım birde merkezdemiyiz değil miyiz belli değil,lojman merkezde sanırım belki ilçeye çıkarsak orayıda hiç bilmediğimiz için elimiz kolumuz bağlı ayın 9 veya 10 gibi gelecek nişanlım göreve başlamaya onuun kalabileceği nereler var tatlım öğretmen evi veya polis evi filan gibi,çok soru soruyorum kusura bakma ne olursun,sıkıyorsun özür dilerimm
:59::59::59:

yok kuzum sıkmıyosun hepımızın basından gectı sor cekınme polisevi var öğretmenevıde var bazı ilçelerde lojman varmıs esım gecıcı gorevle gıdıyor bazı ılcelere ama sımdı yayladere dıye bı ılce var sanırım yenı,yenı emnıyet acılıyo bi de kiğı ilçesine acılacakmıs oralara cıkabılır belkı bekar oldugu zaman oraların cıkma ıhtımalı fazlaymıs sanırım oralar bıraz mahrumıyet bolgesı solhan karlıova ve gençte lojman var ilçede lojman bulabılme ımkanı nasıl olur bılmıyorum ama sız nıkahı yapın buyuk ıhtımalle dugunde sorun cıkmaz bı cogumuz nıkahı onceden yaptık lojman ıcın dugundede sorun cıkmadı sorun cıkan arkadaslarımız olmadı degıl ama bı sekılde ızın alabıldıler burda ızın almak pek sorun olmuyo benım esım ozel harekatcı bızde sıstem bıraz farklı o yuzden mı bılmıyorum.eger ıznı rıske atmak ıstemıyosanız senın bıngole gelebılme durumun varsa burda yaparsınız.sonucta nısanlının asaletı tasdık olana kadar yanı 1yıl suresınce ızın hakkı yok basındakı kısının ınsıyatıfıyle ızne cıkabılır.o da artık basındakı adama baglı.sen ne ıs yapıyosun ılce cıkması halınde es durumundan merkeze gelebılmesı acısından soruyorum ama tedırgın olma bıngol guzel bı sehır dogunun bı cok ılınde 15subat nedenıyle ortalık savas alanına donerken burda ınsanlar sevgıleler gunu kutladı.bız hakkarıde bu tarıhlerde burnumuzu camdan uzatamazdık.yıne kafana takılan bı soru olursa cekınme sor yardımlasmak ıcın burdayız en kısa zamanda beklıyoruz bıngole

herkese selam..ben de polis eşi olacam,atamasi istanbula cikti cok sukur,biz istanbul istiyoduk benim okulum burda yarim donemim daha var..İnşaallah uygun da ev buluruz en kısa zamanda.Anadaolu yakası olursa guzel olacak biz d Tuzla dusunyoruz ama benim pek icime sinmiyo,yer cok uzak gibi geliyo herseyden ben Fatih gibi merkezi bi yere alistigim icin :18:,insaallah guzel olur

nerdesın len bacinek

burdayım bebegemm sen nerelerdesinn kocişimle hasret gideriyom ondan fazla giremiyorumm :34: :1: :98: :38:

herkese selam..ben de polis eşi olacam,atamasi istanbula cikti cok sukur,biz istanbul istiyoduk benim okulum burda yarim donemim daha var..İnşaallah uygun da ev buluruz en kısa zamanda.Anadaolu yakası olursa guzel olacak biz d Tuzla dusunyoruz ama benim pek icime sinmiyo,yer cok uzak gibi geliyo herseyden ben Fatih gibi merkezi bi yere alistigim icin :18:,insaallah guzel olur

hoşgeldin melekcim :71:
hakkınızda hayırlısı olsun inşş evet tuzla uzak diye duymustum bende inşş size yakın güzel bi yere tayin olur :29: :16:

hakkınızda hayırlısı olsun canım

burdayım bebegemm sen nerelerdesinn kocişimle hasret gideriyom ondan fazla giremiyorumm :34: :1: :98: :38:

hoşgeldin melekcim :71:
hakkınızda hayırlısı olsun inşş evet tuzla uzak diye duymustum bende inşş size yakın güzel bi yere tayin olur :29: :16:

hoşbulduk canım
bakalım artık hakkımızda hayırlısı,belki çekmeköy de olabilir oturacağımız yer..ben çekmeköy taraftarıyım aslında..dua edin

Back
X