• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

dünya tersine döndü ben çalışıyorum kociş evde bilmem kaçıncı rüyasını görüyoo :61:

mrb sekerim naber nasılsınn :29::38:

slm tatlım hakkınızda hayırlısı olsun inşş bursa cok güzel diolar :34: :29: :38:

oooo kuzumm maşallahın var yorma kendini öle bebegem :70:
bende aksam eşim izinliydi ya dısarı cıktık yemege ordan da künefe yemeye oglumla bayram ettik anlıcagın :nazar: :emir_bebek: :9: :9:
şimdide evdeyiz babamız sınava gitti gelsinde koltuk bakmaya gidicez bebegemm :34: :29: :38: :38:

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl? bende dışarıya çıkıcam gezmeye arkadaşla dolaşıcaz hava çok güzel burda,
inşl eşinin sınavı güzel geçmiştir,hakkınızda hayırlısı canım:71::70::54:

slmm kızlarrr nasılsınız hepiizzzz::)) aileden ayrı memleketlerde olmak çokk zorr yaa şuan çook kötüyümmm pazartesi kayınvalidem ve kayınpederimi yolcu ettik şimdide annem ve babam gitti bebişimle yanlız kaldık babamızda bugün işe başlıyo geceye gidecek ev ne güzel kalabalıktı alışmıştık şimdi bomboş kaldı :43::43:

ii aksamlar kızlarrrrrr:82:
bizde kuzumla bugün yalnızız yine geceye gitti eşim :5:

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl? bende dışarıya çıkıcam gezmeye arkadaşla dolaşıcaz hava çok güzel burda,
inşl eşinin sınavı güzel geçmiştir,hakkınızda hayırlısı canım:71::70::54:
dolaş kuzumm bizde iyiyiz çok şükür oglumla oturuyoruz sende gel kusumm :29: :nazar: :emir_bebek: :38:
slmm kızlarrr nasılsınız hepiizzzz::)) aileden ayrı memleketlerde olmak çokk zorr yaa şuan çook kötüyümmm pazartesi kayınvalidem ve kayınpederimi yolcu ettik şimdide annem ve babam gitti bebişimle yanlız kaldık babamızda bugün işe başlıyo geceye gidecek ev ne güzel kalabalıktı alışmıştık şimdi bomboş kaldı :43::43:

ahh canım benimm kıyamam sana ben canım hemşocum üzülme yakın olsaydık ben gelirdim yanına çok üzüldüm bak bende şimdiii :5:

iyi akşamlar canıımmm... bak ne güzel bebişin sana arkadaş... :emir_bebek:
evet canımm ama karnımda keşke dogmuş olsaydı oyalanırdım en azından hiç zaman gecmiyo sanki ve canım çok sıkılıyooo :43: :43:
üzülme canım benim bu bizim kaderimiz olsa gerek hepsinin canı sağolsunda ne yapalım ben ağlar ağlar susarım ama çokk zoruma gitti yaaa ev bi anda boşaldı oğlum var oda olmasa ne yparım bilmm

sorma hemşocum sormaa :5: evet canım darısıda bana olsun inşş benimde oglusum hemencecik gelir hayırlısıyla inşş :nazar: :emir_bebek: :5:

melekkkk hemşocumm o resimdeki senin yakışıklı paşanmı oyyy yesin onu melike teyzesi maşallah kuzucuna canım benimmm allahım bagışlasın:29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

Back
X