Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bahar temizliği değil zaten benim öyle bi temizliğim olmaz çünkü ayda bir cam tül hallederim
mis gibi kokuyo gelde bi kahve içelim![]()
mrb sekerim naber nasılsınn![]()
slm tatlım hakkınızda hayırlısı olsun inşş bursa cok güzel diolar![]()
![]()
oooo kuzumm maşallahın var yorma kendini öle bebegem![]()
bende aksam eşim izinliydi ya dısarı cıktık yemege ordan da künefe yemeye oglumla bayram ettik anlıcagın![]()
![]()
![]()
şimdide evdeyiz babamız sınava gitti gelsinde koltuk bakmaya gidicez bebegemm![]()
![]()
![]()
![]()
dolaş kuzumm bizde iyiyiz çok şükür oglumla oturuyoruz sende gel kusummiyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl? bende dışarıya çıkıcam gezmeye arkadaşla dolaşıcaz hava çok güzel burda,
inşl eşinin sınavı güzel geçmiştir,hakkınızda hayırlısı canım![]()
slmm kızlarrr nasılsınız hepiizzzz::)) aileden ayrı memleketlerde olmak çokk zorr yaa şuan çook kötüyümmm pazartesi kayınvalidem ve kayınpederimi yolcu ettik şimdide annem ve babam gitti bebişimle yanlız kaldık babamızda bugün işe başlıyo geceye gidecek ev ne güzel kalabalıktı alışmıştık şimdi bomboş kaldı![]()
ii aksamlar kızlarrrrrr:82:
bizde kuzumla bugün yalnızız yine geceye gitti eşim![]()
ii aksamlar kızlarrrrrr:82:
bizde kuzumla bugün yalnızız yine geceye gitti eşim![]()
evet canımm ama karnımda keşke dogmuş olsaydı oyalanırdım en azından hiç zaman gecmiyo sanki ve canım çok sıkılıyoooiyi akşamlar canıımmm... bak ne güzel bebişin sana arkadaş...![]()
üzülme canım benim bu bizim kaderimiz olsa gerek hepsinin canı sağolsunda ne yapalım ben ağlar ağlar susarım ama çokk zoruma gitti yaaa ev bi anda boşaldı oğlum var oda olmasa ne yparım bilmm
iyiyimm quzusumm senden naberrrrr![]()
![]()
![]()
iyi canım bende sıkıntıdan patladım tek başıma :97:
ahh kuzum bende dün aksam öleydim yaaa![]()