• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın arkadaşlar tşkler verdiğiniz bilgiler için.

sabah özel bi kliniğe gittim acilden giriş yaptılar kan verdim 4 de çıkıcakmış.
sanırım dün ki doktorum kendi labratuarına güvenemedi ya da çok az bi fark çıkınca emin olamadı tekrar istedi.bakalım bugün ne dicek? :31:

sanırım dün ki doktorum kendi labratuarına güvenemedi ya da çok az bi fark çıkınca emin olamadı tekrar istedi.bakalım bugün ne dicek? :31:

rica ederiz sekerr acil şifalar bitanem inşş bişi cıkmazz :34:

ohhh meloşum iyi etmişin bacım arada değişiklik iyi oluyo bende biraz daha havalar ısınsın salona geçiş yapıcam temizliğini yaptım :21:
benimkide geldi kahvaltı yaptık o yattı bende ayılmaya çalışıyom işlere girişcem sonra yemek ve pazara çıkıcam yengemle :10:

inşlh bi sorun yoktur canım :34:

ohhh meloşum iyi etmişin bacım arada değişiklik iyi oluyo bende biraz daha havalar ısınsın salona geçiş yapıcam temizliğini yaptım :21:
benimkide geldi kahvaltı yaptık o yattı bende ayılmaya çalışıyom işlere girişcem sonra yemek ve pazara çıkıcam yengemle :10:

günaydınn kusummm :29: :38: :38:
evet canım ya çok iyi oldu simdi perdeler kaldı diger odaların eşim tamam takarım dedi ama inşş bu defada gecen ki gibi yapmaz salonun yıkanmıştı mız mızzz ede ede taktııı :53: aman dedimm iyi ki erkek dogurmus anan seniii :30: :9: :9:
ne var yanii kaç dakikalık işş :27: bende dün o yokken altını üstüne getirdim bu defa da dioki neden beni beklemdin purcları felanda kaldırmıştım bi sürü kızdııı :63: bende dedimki senin mız mızını dinlemektense kendim yaparımm :65: :65:
neyse artık aksamda masayı felan kaldırdı saolsun işlerimiz bitti kuzucumm :34:
sanada kolay gelsin simdiden bitanem benimmm :48: :48: :69:

günaydınn kusummm :29: :38: :38:
evet canım ya çok iyi oldu simdi perdeler kaldı diger odaların eşim tamam takarım dedi ama inşş bu defada gecen ki gibi yapmaz salonun yıkanmıştı mız mızzz ede ede taktııı :53: aman dedimm iyi ki erkek dogurmus anan seniii :30: :9: :9:
ne var yanii kaç dakikalık işş :27: bende dün o yokken altını üstüne getirdim bu defa da dioki neden beni beklemdin purcları felanda kaldırmıştım bi sürü kızdııı :63: bende dedimki senin mız mızını dinlemektense kendim yaparımm :65: :65:
neyse artık aksamda masayı felan kaldırdı saolsun işlerimiz bitti kuzucumm :34:
sanada kolay gelsin simdiden bitanem benimmm :48: :48: :69:

bende ev tozuna karşı alerji olduğu için 3 haftada bir kullandığım odaların tüllerini yıkıyorum eşim alıştı artık paşa paşa takıyo :27:
banada diyo seni boyu uzun diye almıştım bide :52:
tavan çok yüksek takamıyorum greçkten sadece mutfagı takabiliyorum :24:
ama sen dikkat et kaldırma ağır :20: bırak mızlana mızmızlana yapsın :1:

bende ev tozuna karşı alerji olduğu için 3 haftada bir kullandığım odaların tüllerini yıkıyorum eşim alıştı artık paşa paşa takıyo :27:
banada diyo seni boyu uzun diye almıştım bide :52:
tavan çok yüksek takamıyorum greçkten sadece mutfagı takabiliyorum :24:
ama sen dikkat et kaldırma ağır :20: bırak mızlana mızmızlana yapsın :1:

yok kusumm takmam diom yaa mız mızlanıyo ama mecburende yapıyoo :32: :9: :9:
zaten dün kaldırdım herseyi sinirden artık onuda yapıcak quzumm :34:
allahım kimseye muhtac etmesin derim hep ama işte hamile olunca oluyosun bebişimm :1: :94: :61:

yok kusumm takmam diom yaa mız mızlanıyo ama mecburende yapıyoo :32: :9: :9:
zaten dün kaldırdım herseyi sinirden artık onuda yapıcak quzumm :34:
allahım kimseye muhtac etmesin derim hep ama işte hamile olunca oluyosun bebişimm :1: :94: :61:
amin canım evet allah kimseye muhtaç etmesin
her işini kendin yapmaya alışınca daha zor geliyo adama tabi ama neyse çoğu gitti azı kaldı :emir_bebek:

rica ederiz sekerr acil şifalar bitanem inşş bişi cıkmazz :34:[/

QUOTE]

:16::16::16:

SAĞOLUN CANLARIMMM
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİR ANAM DELİK DEŞİK OLDUM KAN VERE VERE KANDA KALMADI ZATEN YOKTU :27:

burdayım bebişimmm yok quzum evimin düzenini degiştirmekle mesguldum saat 12 di işim bittiginde öldümmmmm yorgunluktan kendimi yataga atmışım belimin agrısından sabahı zor ettimm napim duramıyomm bacımm doguma da bişi kalmadı sayılır bi kaç ay sonra hiç yapamam dedim yaa allah dedim basladım veee cok güzel olduuuu :23: :1:
şimdide eşimi yolladım uygulamaya gitti yoksa geceye gidicekti anca kusumm sen nidiyonn ne var ne yokk bebegemmm canımsınn çok öpüyorum seniii benim güzeller güzeli arkidişimmm :29: :48: :48: :48:

evet canım önce muayene edicek sonra tahlil isticek :34: çok gecmiş olsun :71:

hiiiiiiiii :1: evet çok geziyom cünkü herkes gözümü korkutuyo bebegem bebek olunca gezemicen diye :5: bende şimdiden doya doya yasayım diomm :94: :9: :9:
sizde olsaydınız hep beraber gezerdik kusumm benimm canımsınn :29: :38: :38:

kolay gelsin melike yorma kendini fazla,
gez tabi canım doğum yaptıktan sonra bir müddet gezemezsin şimdiden enerjini toplarsın işte,
ben şakasına söledim kuzum alınma emi,:)))):71::71::54::38:

hadi bakalım güzel sonuçlar çıkar inşl...:46::54:

rica ederiz sekerr acil şifalar bitanem inşş bişi cıkmazz :34:[/

QUOTE]

SAĞOLUN CANLARIMMM
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİR ANAM DELİK DEŞİK OLDUM KAN VERE VERE KANDA KALMADI ZATEN YOKTU :27:
sende ben gibi olmuşun desenee benim kolum hala morr canımm şeker yüklemesi gecen hafta bugün olmustu ya ozaman delik deşik ettiler soalsunlar :5:
amin canım evet allah kimseye muhtaç etmesin
her işini kendin yapmaya alışınca daha zor geliyo adama tabi ama neyse çoğu gitti azı kaldı :emir_bebek:

evet quzumm ölee temmuzda yanıcam burda cayır cayırrr malatya cok sıcak oluyo allah yar ve yardımcımız olsun şimdidenn :5:
kolay gelsin melike yorma kendini fazla,
gez tabi canım doğum yaptıktan sonra bir müddet gezemezsin şimdiden enerjini toplarsın işte,
ben şakasına söledim kuzum alınma emi,:)))):71::71::54::38:

çok saol bitanem benimm yok kusumm ne dedinki alınayım balımm canımsınnn oyyy yerim ben seniii :29: :48: :48: :69:

Slm arkadaşlar...
Dün dr gittim alttan muayene ve usg yaptı çok şükür bişi yok yara ya da enfeksiyon bitmiş gitmiş.
Tahlillerimde iyi çok şükür. Klomen verdi hemen bu akşam başla dedi.aranızda varmı kullanıp hamile kalan ya da kullanan?

Back
X