• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çerkez kızı canım adette mi denk geldi çok feci yaaaa allahım yardım etsin çokda iyyim deme kendi kendine nazarın :nazar::nazar:

değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,T yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sıkıntı yapma bebişim geçecekler olacak yoluna girecek yuva yapana yardım eder rabbım sen ıcını ferah tut

tüm emniyet teşkilatımızın 166.yıl dönümünde polis haftası kutlu olsun

çerkez kızı canım adette mi denk geldi çok feci yaaaa allahım yardım etsin çokda iyyim deme kendi kendine nazarın :nazar::nazar:

Değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,t yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cnm rahat ol evet çok zor ve yorucu bi süreç fakat rabbim yardım ediyor bir bakıyousun bitmiş mobilya falan netten modellere bak önce kafanda karar ver ne istediğine ona göre bak.
Evlendikten sonra bile ne eksikler çıkıyo

tüm emniyet teşkilatımızın 166.yıl dönümünde polis haftası kutlu olsun

polise uzanan eller kırılsınnn :52::1:

herkese selam kızlar dayak yemiş gibiyim heryerim ağrıyor dün bütün gün dışardaydım mobilya bakacam diye,moralimde sıfır olduuu zaten çok pahalı herşey güç yeteck gibi değil nasıl yapacağımı bilmiyorum birtek modalife bana uygun geldi.ne yapacağımı bilmiyorum

cnm sıkma canını bulunur elbet ... düğün ne zamandı ki?
naprın mobilya falan bakıcaktın sen?

düğünümüz 11 eylülde canım daha var ama ev kıtlığı var sankii mobilyaya baktımiişte oda sıkıntılı

inşallah kuzummmmm bende seni en komacanında öpüyorummmm allahım gönlüne göre verir inşallah[/QUOTE]

aminnn bitanem aminnn inşş allah razı olsun kuzucumm :29: :38: :38:

Son düzenleme:
sıkıntı yapma bebişim geçecekler olacak yoluna girecek yuva yapana yardım eder rabbım sen ıcını ferah tut
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım
cnm rahat ol evet çok zor ve yorucu bi süreç fakat rabbim yardım ediyor bir bakıyousun bitmiş mobilya falan netten modellere bak önce kafanda karar ver ne istediğine ona göre bak.
Evlendikten sonra bile ne eksikler çıkıyo

polise uzanan eller kırılsınnn :52::1:
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum

caponum stres yapma canım hepsi hallolur sağlık olsun yeter
babanada çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,T yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sıkma canını canım herşey hallolur Allah yardım eder bir bakmışsın herşey kendiliğinden oluvermiş sanki,
sen daha baştan pes edersen nolacak yılmak yok araştırmaya devam vardır uygun bir yerler,sakın sinirini nişanlından alayım deme düğün evlilik stresli işler zaten insan ister istemez kavga edebilir,inşl hayırlı bir şekilde atlatırsın canım

evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım

yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum

Allah acil şifalar versin canım babana ...

dilaraaaa gazelll düştüüü baglaraaaaaaa
dilaraaaa karlar yagdı daglaraaaaaaa
neredesinnn benim güzel sevdigimmm hopppaaaaaaaa :64: :64: :64:

caponumm kullanıcısından alıntı

çok gecmiş olsunn kuzucum gözümden kacmış inanki acil şifalar dilerim babacına :29: :16:

geçmiş olsun canım babacıgına bu arada esya bakarken ufak olsun falan dıye dusunme gonlune ne guzel gelıyosa onu al sonra ıcınde kalıyo ılk defa evlenıyosun kolay alınmıyo saglam al guzel olsun kullanıslı olsun bı sekılde tasınıyolar zaten kucugude tasınıyo buyugu de
merhaba hanımlar nasılsınız?
oy oy fıstıgım ıyıyız sen nasılsın
dilaraaaa gazelll düştüüü baglaraaaaaaa
dilaraaaa karlar yagdı daglaraaaaaaa
neredesinnn benim güzel sevdigimmm hopppaaaaaaaa :64: :64: :64:
ne oliiiiiiiiii bacinek ne bu nese rabbım artırsın
aysenim nerelerdesin guuzum denk gelemıyoruz bı turlu

Back
X