• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

geçmiş olsun canım babacıgına bu arada esya bakarken ufak olsun falan dıye dusunme gonlune ne guzel gelıyosa onu al sonra ıcınde kalıyo ılk defa evlenıyosun kolay alınmıyo saglam al guzel olsun kullanıslı olsun bı sekılde tasınıyolar zaten kucugude tasınıyo buyugu de

oy oy fıstıgım ıyıyız sen nasılsın

ne oliiiiiiiiii bacinek ne bu nese rabbım artırsın
aysenim nerelerdesin guuzum denk gelemıyoruz bı turlu

ayy kusumm çok şükür sınavım süpperrr gecti yaaa ondan beri böle leylaa oldumm bennn :21: :21:

hoppaa nerdesinn bu benlikmiş tammmmm guzummm

burdayım bebeqemm çok harikaa bi sarkı ankara havası yapıomm facede paylaşmıştım dinle acılıyo insan datlusummm :38: :66: :66: :66:

annem bakıyo şuanda ben bebekten pek izleyemedim bugünn
annen anlatınca sende bı ara bana anlatırmısın ben kucuk sırlar ve yer gok ask arasında mekık dokuyunca kacırdıgım yerler oldu
yok kuzum bende ona hiç bakmadımm bilmiom inanki survıvora bakıyom :34:

kız melos senın faceten baya bısey caldım cok guzellerdı cuk dıe oturdu bı yerlere

annen anlatınca sende bı ara bana anlatırmısın ben kucuk sırlar ve yer gok ask arasında mekık dokuyunca kacırdıgım yerler oldu

kız melos senın faceten baya bısey caldım cok guzellerdı cuk dıe oturdu bı yerlere

çall kusummm yaaa ben ölee cukk diye oturcak seleri paylaşırım bebeqemm her daimmm canımsınn :1: :29: :38: :38:

güyaa polis haftası ve telefona mesaj geliyo burda yapılan etkinlikler var diye ama gidemedikk eşim cünkü geceye gittiiii nasıl iş anlamıyomm eşim calışma saatleri 8-24 olucak dedi degişicekmiş güya bu sistem gelicekmiş sanırım ama oda nasıl olur bilmiomm :19:

Son düzenleme:
günaydınn sekerlerrr :16:
bugün erkenciyiz eşim görevden geldi kahvaltı ettik o uyudu bende bi kk ya bakayım dedim ama kimse yokk :19:

caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım

cnm babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum

cnm bi kere alınıyo istediğin şeyleri al sonra pişman oluyorsun cnm ya ...

güyaa polis haftası ve telefona mesaj geliyo burda yapılan etkinlikler var diye ama gidemedikk eşim cünkü geceye gittiiii nasıl iş anlamıyomm eşim calışma saatleri 8-24 olucak dedi degişicekmiş güya bu sistem gelicekmiş sanırım ama oda nasıl olur bilmiomm :19:

bak benim kocişime msj gelmemişmi ya da geldi bana söylemedi :53: yaktım onu akşam:1:
bi etkinlik olsa da gitsekkk :52:

bu topiki yeni gördüm benimde eşim özel harekatçı bingöldeyiz 2.yılımız allah hepsini korusun dualarımız onlarla

hoşgeldin cnm aramıza Allahhepsini korusun, onları başımızdan eksik etmesin inş.

caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım

cnm babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum

cnm bi kere alınıyo istediğin şeyleri al sonra pişman oluyorsun cnm ya ...

bak benim kocişime msj gelmemişmi ya da geldi bana söylemedi :53: yaktım onu akşam:1:
bi etkinlik olsa da gitsekkk :52:

hoşgeldin cnm aramıza Allahhepsini korusun, onları başımızdan eksik etmesin inş.

söler kuzum olsa nie sölemesinn onların haftası bu haftaa :34:

selamlar
meloşum gece aramışsın kuzum tel sessizdeydi bu ara erkenden yatıyoz benimkinin iş düzeni şaşmış durumda tabi benim dengemde şaşmış durumda :86:

valla şu 8 24 ne zaman olucak biz emekli oluncamı merak ediyorum şavtımız kaydı
bu nasıl bir çalışma sistemi anlamıyorum birde sürekli ek görev veriyolar sinirlerim tepeme çıkıyo
kaç gündür birbirimizi göremez olmuştuk resmen eşim diyo özledim seni görüşemez olduk :97:

bizim burda etkinlik olsa bile eşim götürmüyo beni kalabalıktan kaçınıcaksın diyo hele birde onca polis düşmanı varken diye götürmüyo :97:

selamlar
meloşum gece aramışsın kuzum tel sessizdeydi bu ara erkenden yatıyoz benimkinin iş düzeni şaşmış durumda tabi benim dengemde şaşmış durumda :86:
oyyy kıyamam sana ben canım arkadasım yoruluyon dogal haliyle quzusumm benimmm :29: :38: :38:
valla şu 8 24 ne zaman olucak biz emekli oluncamı merak ediyorum şavtımız kaydı
bu nasıl bir çalışma sistemi anlamıyorum birde sürekli ek görev veriyolar sinirlerim tepeme çıkıyo
kaç gündür birbirimizi göremez olmuştuk resmen eşim diyo özledim seni görüşemez olduk :97:

bizim burda etkinlik olsa bile eşim götürmüyo beni kalabalıktan kaçınıcaksın diyo hele birde onca polis düşmanı varken diye götürmüyo :97:

hiç sorma bebeqemm :1: bekliyoz bakalım yeni sistemi :34:
oda haklı bacımm napsın istanbulda çok karısık ayaklı canlı bomba her yer alim allahhh :25:
rabbim hepimizi korusun eşlerimizede güc kuvvet versin inşşş :5:

Back
X