• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

caponum stres yapma canım hepsi hallolur sağlık olsun yeter
babanada çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

sıkma canını canım herşey hallolur Allah yardım eder bir bakmışsın herşey kendiliğinden oluvermiş sanki,
sen daha baştan pes edersen nolacak yılmak yok araştırmaya devam vardır uygun bir yerler,sakın sinirini nişanlından alayım deme düğün evlilik stresli işler zaten insan ister istemez kavga edebilir,inşl hayırlı bir şekilde atlatırsın canım

Allah acil şifalar versin canım babana ...

caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım

evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum

çok gecmiş olsunn kuzucum gözümden kacmış inanki acil şifalar dilerim babacına :29: :16:

geçmiş olsun canım babacıgına bu arada esya bakarken ufak olsun falan dıye dusunme gonlune ne guzel gelıyosa onu al sonra ıcınde kalıyo ılk defa evlenıyosun kolay alınmıyo saglam al guzel olsun kullanıslı olsun bı sekılde tasınıyolar zaten kucugude tasınıyo buyugu de

oy oy fıstıgım ıyıyız sen nasılsın

ne oliiiiiiiiii bacinek ne bu nese rabbım artırsın
aysenim nerelerdesin guuzum denk gelemıyoruz bı turlu

caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım

cnm babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum

cnm bi kere alınıyo istediğin şeyleri al sonra pişman oluyorsun cnm ya ...

bak benim kocişime msj gelmemişmi ya da geldi bana söylemedi :53: yaktım onu akşam:1:
bi etkinlik olsa da gitsekkk :52:

hoşgeldin cnm aramıza Allahhepsini korusun, onları başımızdan eksik etmesin inş.

hepinize tünaydınnn canlarımmm hepinizin iyi dilekleri için çooooook teşekkür ederimmmm,dün yatıramdık hastanede yer yokmuş sıraya koymuşlar şşimdide gelin demişler bakalım yatacakmı oda belli değil biz doktoru baya araştırdıkda gittik hastaneye bu dalak ameliyatı olanalara bağışıklık için iğne vurulması gerekirmiş ameliyattan önce babam demişki iğneyi ne zaman vuracaksınız doktor demesin mi vurulmadınızmmı allah allah sen demezsen nerden bilsin hasta internette baraştırınca öğrendik bizde hey allahım nasıl bir sağlık sistemi var anlamıyorum yaaa:47::47::47::47:
şu kredi çıkınca stresim daha bir azaldı nede olsa para olamyınca hiçbirşey olmuyor nişanlıma birşeyde diyemiyorum o yeni bir şehir yeni bir hayat ve yeni işine alışmaya çalışıyor bir taraftanda bana yetişmeye çalışıyor anlayışsızca davranamam zaten ama ona herşeyi tam olarak paylaşamayıncada böyle çatlıyorum sağdan sağdan geliyorlar bana :53::53::53: eşya olayınıda bakıyorum özellikle internetten kaynımın ark. inegölde mobilyacıymı geliş fiyatından vereyim diyormuş nette seçsinler aynısını yaparım diyormş siz ne düşünürsünüz inegölden hiç aldınız mı mobilya????

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş onada hoşgeldinnnn diyorum demek bir bingöllü daha oldu ne güzellllllll:52::52:

oyyy kıyamam sana ben canım arkadasım yoruluyon dogal haliyle quzusumm benimmm :29: :38: :38:

hiç sorma yavrum birde dün deli gibi spor yaptım evde
akşam iş çıkışıda eşimle bulultuk gezdik
akşam resmen şavtım kaymıştı :9:
tv izlerken uyumuşum

hiç sorma bebeqemm :1: bekliyoz bakalım yeni sistemi :34:
oda haklı bacımm napsın istanbulda çok karısık ayaklı canlı bomba her yer alim allahhh :25:
rabbim hepimizi korusun eşlerimizede güc kuvvet versin inşşş :5:

inşlh çabuk çıkar şu sistemde kurutuluruz bu düzenden :95:
evet öyle canım çok karışık her türlü insan var
aminn canım allah onlara güç kuvvet bizlerede bollll sabır versin :97:

hepinize tünaydınnn canlarımmm hepinizin iyi dilekleri için çooooook teşekkür ederimmmm,dün yatıramdık hastanede yer yokmuş sıraya koymuşlar şşimdide gelin demişler bakalım yatacakmı oda belli değil biz doktoru baya araştırdıkda gittik hastaneye bu dalak ameliyatı olanalara bağışıklık için iğne vurulması gerekirmiş ameliyattan önce babam demişki iğneyi ne zaman vuracaksınız doktor demesin mi vurulmadınızmmı allah allah sen demezsen nerden bilsin hasta internette baraştırınca öğrendik bizde hey allahım nasıl bir sağlık sistemi var anlamıyorum yaaa:47::47::47::47:
şu kredi çıkınca stresim daha bir azaldı nede olsa para olamyınca hiçbirşey olmuyor nişanlıma birşeyde diyemiyorum o yeni bir şehir yeni bir hayat ve yeni işine alışmaya çalışıyor bir taraftanda bana yetişmeye çalışıyor anlayışsızca davranamam zaten ama ona herşeyi tam olarak paylaşamayıncada böyle çatlıyorum sağdan sağdan geliyorlar bana :53::53::53: eşya olayınıda bakıyorum özellikle internetten kaynımın ark. inegölde mobilyacıymı geliş fiyatından vereyim diyormuş nette seçsinler aynısını yaparım diyormş siz ne düşünürsünüz inegölden hiç aldınız mı mobilya????

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş onada hoşgeldinnnn diyorum demek bir bingöllü daha oldu ne güzellllllll:52::52:

canım zaten bu doktorlar adamı katil eder :47:
araştırmasan ne olacaktı pisi pisine masaya yatacaktı sormuycaktı bile allah korusun yaa
neyse inşlh sorunsuz geçer ameliyatı canımcım çabucak iyileşir..

eşya konusundada istediğin ne varsa makul fiyatlarda al derim
bir daha evlenmiyceksin bir daha yeni ev kurmuycaksın neye hevesin varsa al
banada eşim dahil herkes işte yemek odası takımı alma dediler bende hayır alıcam şimdi almasam bi kaç yıl sonra alsamda benim için anlamı olmuycak deidm ve aldım :)
çokda memnunum iyiki almışım :21:
ama bende koltuk takımı almadım oturma grubu aldım çünkü lojmana felan geçersek odalar küçük olur hem koltuk hem oturma grubu olmaz dedim :)

inegölde çok güzel mobilyalar var canım hatta annemgile çok yakın sen iyice araştır etrafını bulamazsan istediğin tarz yaptırırsın..istersen benim mobilyaları felan göstereyim sana msn de:) fikir olur

valla şu 8 24 ne zaman olucak biz emekli oluncamı merak ediyorum şavtımız kaydı
bu nasıl bir çalışma sistemi anlamıyorum birde sürekli ek görev veriyolar sinirlerim tepeme çıkıyo
kaç gündür birbirimizi göremez olmuştuk resmen eşim diyo özledim seni görüşemez olduk :97:

bizim burda etkinlik olsa bile eşim götürmüyo beni kalabalıktan kaçınıcaksın diyo hele birde onca polis düşmanı varken diye götürmüyo :97:

ay evt yaaa şu 8-24 başlasa da artık kutulsak benim eşim 6 + 1 çalışıyo bi pazarı var bazen onda da görev verilinde deli oluyom resmen yaaaaa:52:

cnm siz nerde yaşıyosunuzki?

ay evt yaaa şu 8-24 başlasa da artık kutulsak benim eşim 6 + 1 çalışıyo bi pazarı var bazen onda da görev verilinde deli oluyom resmen yaaaaa:52:

cnm siz nerde yaşıyosunuzki?

seninki yine iyiymiş bizim hafta sonumuzda yok hiç olmadı :27:
eşim diyoki hergün çalışayım ama gece evde olayım onada razı yani :97:
birde biraz kıdemli olunca herşeye baş olarak eşimi yazıyolar artık isyanlarda şef felan olmak istemiyorum diyo :9:

istanbuldayız canım biz

canım zaten bu doktorlar adamı katil eder :47:
araştırmasan ne olacaktı pisi pisine masaya yatacaktı sormuycaktı bile allah korusun yaa
neyse inşlh sorunsuz geçer ameliyatı canımcım çabucak iyileşir..

eşya konusundada istediğin ne varsa makul fiyatlarda al derim
bir daha evlenmiyceksin bir daha yeni ev kurmuycaksın neye hevesin varsa al
banada eşim dahil herkes işte yemek odası takımı alma dediler bende hayır alıcam şimdi almasam bi kaç yıl sonra alsamda benim için anlamı olmuycak deidm ve aldım :)
çokda memnunum iyiki almışım :21:
ama bende koltuk takımı almadım oturma grubu aldım çünkü lojmana felan geçersek odalar küçük olur hem koltuk hem oturma grubu olmaz dedim :)

inegölde çok güzel mobilyalar var canım hatta annemgile çok yakın sen iyice araştır etrafını bulamazsan istediğin tarz yaptırırsın..istersen benim mobilyaları felan göstereyim sana msn de:) fikir olur

çok sağol canım benimmm işte sistem bu ya sen düşmezsen peşine sana böle insan muameesi bile yok benim babam kalp hastası ya bağışıklık sistemi çökecek bi zature filan olsa allah korusun yaa çıkamaz resmen ayyy söylemedsi bile kötü,esşyalar içinde haklısın banada diyorlar büyük alma yok nere koyaxcan bingölde evler çok küçük iyide ben hep bingölde kalacak değilimki bende bir mobilya beğendim onu yaptırmayı düşünüyorum aynı sen gibi oturma grubu alacam salon takımı almıcam ayrrıca iki odam yada bir odam boş olacak sıpğmayanları atarım oraya:1::1:link vereyim
Özbay Mobilya - Değeri Fiyatını Aşan Mobilya
Özbay Mobilya - Değeri Fiyatını Aşan Mobilya

msnide özelden vereyim kuşum memnun olurumm:32::32:

dua edin inşlh bişi olmaz canım aklına kötü şeyler getirme
evet canım bende senin gibi düşünüyorum zaten lojmanlar küçük ama salon yatak odası ve küçücük bi oda oluyo oraya atarım artık sığmayanları diyorum :)

kızz çokda pahalıymış beğendiklerin bu kadar para verme derim :27:

dua edin inşlh bişi olmaz canım aklına kötü şeyler getirme
evet canım bende senin gibi düşünüyorum zaten lojmanlar küçük ama salon yatak odası ve küçücük bi oda oluyo oraya atarım artık sığmayanları diyorum :)

kızz çokda pahalıymış beğendiklerin bu kadar para verme derim :27:

yok kuzum o kadar verecek hiççç gücüm yok tatlım yaptırınca daha ucuza geliyor inegölde bu mobilyanın ikiside bize 4000 geliyor bazalı yatak hariç nasıl:34::34:

yok kuzum o kadar verecek hiççç gücüm yok tatlım yaptırınca daha ucuza geliyor inegölde bu mobilyanın ikiside bize 4000 geliyor bazalı yatak hariç nasıl:34::34:

hee iyimiş ben 2008 senesinde
yatak odama zorla 2200 almıştım bazasız ama işte babam mobilyası iyi olsun taşınmaya gelsin dedi
yemek odamda 2000 di taksidini çok iyi yaptırmıştık adamı tanıyoduk senet bile yapmadı 100 ödedik :)

seninki yine iyiymiş bizim hafta sonumuzda yok hiç olmadı :27:
eşim diyoki hergün çalışayım ama gece evde olayım onada razı yani :97:
birde biraz kıdemli olunca herşeye baş olarak eşimi yazıyolar artık isyanlarda şef felan olmak istemiyorum diyo :9:

istanbuldayız canım biz

tatlım bi haftasonu varda onda da illa urfaya bakan geliyo maç oluyo bişi çıkıyo yani işleri zor 8 saat olsa eminim onlarında ruh durumu yerine gelecektir dolayısıyla bizimde :27:
evt istanbul da zaten malum kalabalık şehir her dakika önlem alınıyo dolayısıyla kocalarımızda evden alınıyo :36:
eşin hangi birimde cnm benim ki trafik düüüütttt yapıyo :1:

tatlım bi haftasonu varda onda da illa urfaya bakan geliyo maç oluyo bişi çıkıyo yani işleri zor 8 saat olsa eminim onlarında ruh durumu yerine gelecektir dolayısıyla bizimde :27:
evt istanbul da zaten malum kalabalık şehir her dakika önlem alınıyo dolayısıyla kocalarımızda evden alınıyo :36:
eşin hangi birimde cnm benim ki trafik düüüütttt yapıyo :1:

ama allahtan geceniz yok sizin :(
gece tek olmak bambaşka bişi :18:
yok canım benimki trafik değil :34:
özleden yazarım ulu orta konuşmayalım burda :1:

kuzummm sen nerden geldinnn kız okadar konuşuyoruzda bak meslekleri sormadıydıkk ayyy çok sevindirik oldum hayatımmm hoşgeldinnn

hoşbulduk güzelim demek ki bi bağ varmş aramızda o kadar konuştuk konuştuk e tabi eşlerin işini sormadığımız için bilmioduk ii oldu böyleee bu arada taha ne yapıyor göbüş düştü mü

hoşbulduk güzelim demek ki bi bağ varmş aramızda o kadar konuştuk konuştuk e tabi eşlerin işini sormadığımız için bilmioduk ii oldu böyleee bu arada taha ne yapıyor göbüş düştü mü

düştü düştü 3gün oldu canım düşelide rahatladık valla banyosunu da yapıo 2gündür miss kokuyo artık bebişim

Back
X