- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
rica ederiz tatlım benimm umarım hersey gönlüne göre olur kuzucummhepinize tünaydınnn canlarımmm hepinizin iyi dilekleri için çooooook teşekkür ederimmmm,dün yatıramdık hastanede yer yokmuş sıraya koymuşlar şşimdide gelin demişler bakalım yatacakmı oda belli değil biz doktoru baya araştırdıkda gittik hastaneye bu dalak ameliyatı olanalara bağışıklık için iğne vurulması gerekirmiş ameliyattan önce babam demişki iğneyi ne zaman vuracaksınız doktor demesin mi vurulmadınızmmı allah allah sen demezsen nerden bilsin hasta internette baraştırınca öğrendik bizde hey allahım nasıl bir sağlık sistemi var anlamıyorum yaaa
şu kredi çıkınca stresim daha bir azaldı nede olsa para olamyınca hiçbirşey olmuyor nişanlıma birşeyde diyemiyorum o yeni bir şehir yeni bir hayat ve yeni işine alışmaya çalışıyor bir taraftanda bana yetişmeye çalışıyor anlayışsızca davranamam zaten ama ona herşeyi tam olarak paylaşamayıncada böyle çatlıyorum sağdan sağdan geliyorlar banaeşya olayınıda bakıyorum özellikle internetten kaynımın ark. inegölde mobilyacıymı geliş fiyatından vereyim diyormuş nette seçsinler aynısını yaparım diyormş siz ne düşünürsünüz inegölden hiç aldınız mı mobilya????
bu arada yeni arkadaşımız gelmiş onada hoşgeldinnnn diyorum demek bir bingöllü daha oldu ne güzellllllll![]()
inşş tatlışımmm inşş ayy kocişlerin yüzünü görek biraz daha :98: gezelim tozalım tam diosun ki hadi suraya gideliminşlh çabuk çıkar şu sistemde kurutuluruz bu düzenden :95:
evet öyle canım çok karışık her türlü insan var
aminn canım allah onlara güç kuvvet bizlerede bollll sabır versin :97:
hoşbulduk hepinize güzel olmuş böyle bi yerin olması
çok soal tatlım benimm senide görmek isteriz artık aramızda hep gel emii