• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hepinize tünaydınnn canlarımmm hepinizin iyi dilekleri için çooooook teşekkür ederimmmm,dün yatıramdık hastanede yer yokmuş sıraya koymuşlar şşimdide gelin demişler bakalım yatacakmı oda belli değil biz doktoru baya araştırdıkda gittik hastaneye bu dalak ameliyatı olanalara bağışıklık için iğne vurulması gerekirmiş ameliyattan önce babam demişki iğneyi ne zaman vuracaksınız doktor demesin mi vurulmadınızmmı allah allah sen demezsen nerden bilsin hasta internette baraştırınca öğrendik bizde hey allahım nasıl bir sağlık sistemi var anlamıyorum yaaa:47::47::47::47:
şu kredi çıkınca stresim daha bir azaldı nede olsa para olamyınca hiçbirşey olmuyor nişanlıma birşeyde diyemiyorum o yeni bir şehir yeni bir hayat ve yeni işine alışmaya çalışıyor bir taraftanda bana yetişmeye çalışıyor anlayışsızca davranamam zaten ama ona herşeyi tam olarak paylaşamayıncada böyle çatlıyorum sağdan sağdan geliyorlar bana :53::53::53: eşya olayınıda bakıyorum özellikle internetten kaynımın ark. inegölde mobilyacıymı geliş fiyatından vereyim diyormuş nette seçsinler aynısını yaparım diyormş siz ne düşünürsünüz inegölden hiç aldınız mı mobilya????

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş onada hoşgeldinnnn diyorum demek bir bingöllü daha oldu ne güzellllllll:52::52:
rica ederiz tatlım benimm umarım hersey gönlüne göre olur kuzucumm :29: :38: :38:
inşlh çabuk çıkar şu sistemde kurutuluruz bu düzenden :95:
evet öyle canım çok karışık her türlü insan var
aminn canım allah onlara güç kuvvet bizlerede bollll sabır versin :97:
inşş tatlışımmm inşş ayy kocişlerin yüzünü görek biraz daha :98: gezelim tozalım tam diosun ki hadi suraya gidelim :21: puffff görevvv varrrrrr :45: :5:
hoşbulduk hepinize güzel olmuş böyle bi yerin olması

çok soal tatlım benimm senide görmek isteriz artık aramızda hep gel emii :29: :16: :16:

Günaydın bayanlarrrr
nasılsınız?

Ayy sinir oldum bugün yine yaaa
eşim sabah 10 göreve gidicem akşam çıkışım belli değil bakan gelecek dedi :47:
Sinirden anahtarımı da evde unutmuşum :37:

Günaydın bayanlarrrr
nasılsınız?

Ayy sinir oldum bugün yine yaaa
eşim sabah 10 göreve gidicem akşam çıkışım belli değil bakan gelecek dedi :47:
Sinirden anahtarımı da evde unutmuşum :37:

günaydın canımm iyi cok şükür sen nasılsın napıcan kuzum görev olunca ölee :68:

günaydın canımm iyi cok şükür sen nasılsın napıcan kuzum görev olunca ölee :68:

bende iyi olmaya çalışıyorum..
eşime dedim yarın içişlerine mail atıcam nedir sizden çektiğimiz kocalarıma hasret kalıyoz ne yemek düzenimiz var ne uyku :27:
gülüyooo yaz yaz belki duyan gören olur diyo.8-24 bursa da başlamış diyolar :52:

bende iyi olmaya çalışıyorum..
eşime dedim yarın içişlerine mail atıcam nedir sizden çektiğimiz kocalarıma hasret kalıyoz ne yemek düzenimiz var ne uyku :27:
gülüyooo yaz yaz belki duyan gören olur diyo.8-24 bursa da başlamış diyolar :52:

aynen canım vallaa poliss eşi olmak böle bişimiş megerr bekardan farkımız kalmadıııı :27: :9: :9:
hadi yaaa darıısıda bize inşş kuzucumm :29: :38:

hayırlı günler herkeseeeee bugün nişanlımm ev bakıyor inşallah buluruzzzzzzzzzzzzzzzz:32::32:

selam canlar :71:
meloş yavrim nediyon kuzum :48::48:

caponum hadi bakalım rabim gönlüne göre versin
en önemlisi hayırlı komşular versin :16:

çok soal tatlım benimm senide görmek isteriz artık aramızda hep gel emii :29: :16: :16:

inşallah canım gelmeye çalışıcam şu aralar hastane işimiz var bebiş için test falan uğraşıyoruz hamileliğim biraz sorunlu geçtiğinden nerdeyse gün boyu hep yatıyorum onun içinde giremiyorum nete fazla idare edin beni artık

arkadaşlar eşim daha gelmedi...........
daha yemek bile yemedim o gelmeden :43:

selam canlar :71:
meloş yavrim nediyon kuzum :48::48:

caponum hadi bakalım rabim gönlüne göre versin
en önemlisi hayırlı komşular versin :16:

iyiyim çok şükür kuzusum aslında moralim yoktu iki gündür oglum kıpırdamadı deli oldum tüm gün doktorun yanındaydım nerdeyse sıra bitmiyoki bana gelsinn :5: neyse cok şükür iyimiş kuzucumm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
sen napıyon nasılsın bebeqemm benimm :48: :48: :48:
inşallah canım gelmeye çalışıcam şu aralar hastane işimiz var bebiş için test falan uğraşıyoruz hamileliğim biraz sorunlu geçtiğinden nerdeyse gün boyu hep yatıyorum onun içinde giremiyorum nete fazla idare edin beni artık
hamilemisin tatlışımm ne güzel ya bende ama sen 15 haftadasın sanırım bende 26 inşş düzelir tatlım benimm aman dikkatli ol emii darısıda sarıbeybi ve aysenime olsun inşşş :nazar: :emir_bebek: :16: :16:
arkadaşlar eşim daha gelmedi...........
daha yemek bile yemedim o gelmeden :43:

ahh canım benimm kıyamam sanaa :5:

hamilemisin tatlışımm ne güzel ya bende ama sen 15 haftadasın sanırım bende 26 inşş düzelir tatlım benimm aman dikkatli ol emii darısıda sarıbeybi ve aysenime olsun inşşş

evet canım 15.haftanın içindeyiz sen yarılamışsın maşallah darısı bana inşallah gerçi şimdilik bi sorun yok:nazar::nazar: ama dikkat etmem gerekiyor bende biraz pimpirik olunca herşeyden nemkapıyorum bi yerim ağrısa hastanedeyiz ne yapalım artık böyle geçireceğiz... dediğin arkadaşları tanımıyorum ama inşallah onlarında olur sennle aynı dileklerim

Back
X