• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın kızlar hayırlı cumalar..benim test Negatif çıktı..hayırlısı artık 3.30da doktora gitçem bakalım ne hastalıklar çıkçak

günaydınlarrrr hayırlı cumalarrr rabbim bugün bütün dularınızı kabul etsin inşşş canlarımm :29: :38: :38:

günaydın kızlar hayırlı cumalar..benim test Negatif çıktı..hayırlısı artık 3.30da doktora gitçem bakalım ne hastalıklar çıkçak

günaydınlar hanımmlar hayırlı cumalar olsun...dualarımız kabul olsun..inş..
maryporker hakkında hayırlısı cnm üzülmeden yola devam :41:

evet tatlışımm aynen öleee :70:
siz ne zaman basvurmuştunuz canım eşim şimdi görevde sorarım yinede ama bence 60 gündü secim haziranda yani 60 gün gecince cevap gelmese bile nikah yapma hakkınız vardı eşim öle sölemişti bana :34:

Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın sonuçlanmadı benim tahlil yarına çıkçakmış hastaneyi aradım bi kadın çıktı lab.da tahlil sonucumu öğrenmek istiyorum dedim yasak bu dedi telefonda bu konuyla ilgili bilgi veremem dedii..hangi birime gittiyseniz ordan öörenebilirsiniz dedi...
Bende kadın doğuma gittim gebelik testi yapıldı çatlıcam meraktan sizde kadınsınız anlarsınız beni dedim önce bi kahkaha patlattı sonra söyle bakalım kimlik numaranı dedi yasak bişi yaptırıosun ya bana dedi:1:
Ama sonuçlar açıklanmamaış tabi gece de bak yoksa yarına dedi..vicdanlı kadınmış sevdim kendisini

caponum Allah kolaylık versin inşallah bütün işleriniz yoluna girsin en kısa zamanda:38:
evet 2 ayda belli oluyo die hatırlıyorum bende o tahkikat..

Melekmehmet sana da oğluşun ve kocanla uzun ömürler inşallah:nazar:

bu kadar şimdilik=))))

günaydınlar kuzular :71:
sizlerinde cuması mübarek olsun :16:

herkese günaydınlarrr hayırlı cumalar mary poker canım benim sakınn üzme tatlı canını allahım herşeyin hayırlısını verir sen stres yaptıkça başka hastaıklar çıkar umudunu kaybetme bence canım arkadaşımm:70::70:

ben tahkikat için belgeleri vereli 2 hafta oluyor hemen sonuçlanmaını tabiki beklemiyorum ama seçimden sonra bekarları ilçeye verebilirlermiş o yüzden hemen nikah yapalım isityorz hoş onun izin olayı yok mazret iznini düğüne kullanayım diyordu nasıl nikah yapacağız bilmiyorum allahım yardım eder inşallah

hepinizi öptümmmmmmmm komacan komacannnn:16::16::16:

caponum ben unuttum ne kadar sürede çıktığını ya
3 sene oluyo ee yaşlandım artık :1:
ama burda 1 ay içinde olmuştu herhalde..eşime sorayım bakayım yinede...
izin alamazsa sen gidersin kıyrasınız nikahı :52:

aminn kuzummmmmmmm :29: :38: :38: :38:
herkese günaydınlarrr hayırlı cumalar mary poker canım benim sakınn üzme tatlı canını allahım herşeyin hayırlısını verir sen stres yaptıkça başka hastaıklar çıkar umudunu kaybetme bence canım arkadaşımm:70::70:

ben tahkikat için belgeleri vereli 2 hafta oluyor hemen sonuçlanmaını tabiki beklemiyorum ama seçimden sonra bekarları ilçeye verebilirlermiş o yüzden hemen nikah yapalım isityorz hoş onun izin olayı yok mazret iznini düğüne kullanayım diyordu nasıl nikah yapacağız bilmiyorum allahım yardım eder inşallah

inşş rabbim gönlünüze göre verir bitanem benimm :29: :38: :38:

herkese günaydınlarrr hayırlı cumalar mary poker canım benim sakınn üzme tatlı canını allahım herşeyin hayırlısını verir sen stres yaptıkça başka hastaıklar çıkar umudunu kaybetme bence canım arkadaşımm

hepinizi öptümmmmmmmm komacan komacannnn

cnm hakkınızda hayırlısı olsun... bizde de çok teslikler çıktı ama Rabbim kolaylaştırıyo sıkma canını ...

:54:

tunaydn..
hayırlı cumalar herkeze..
bir çok yeni arkadaş gelmiş tanımıyoruz tabii birbirimizi ben cok eskilerdenimde..:1:
hosgeldınız..:16:
melike nasıl gıdıyor hamılelık ?:49:

tunaydn..
bir çok yeni arkadaş gelmiş tanımıyoruz tabii birbirimizi ben cok eskilerdenimde..:1:

hayırlı cumalar cnm...
evet ben mesela yeniyim adım zeynep.... :37:

uzulme canım vardır rabbımın bır bıldıgı zamanı gelmemıstır takma kafana o zamn olur
günaydınlar hanımmlar hayırlı cumalar olsun...dualarımız kabul olsun..inş..
maryporker hakkında hayırlısı cnm üzülmeden yola devam :41:
sagol canım sana da hayırlı cumalar
nerdesın leynnnnnnnnn

canım eger evrakları elden takıp ettırırsenız kolay olur cabuk bıter tahkıkatı yapacak bırımle ırtıbata gecın durumu anlatın onlar yardım ederler benım 1gunde olmustu kagıt geldı ve gıttı:60:
tunaydn..
hosgeldın canım nasılsın ugramıyorsun pek senın bebısler nasıl

tunaydn..

hoşeldinnn tatlım benimmm :71: :71:
hep gel canım yaa inanki seni aramızda görmek cok güzel iyiki varsın iyiki actın bu güzel topigiii :16: :16:
iyiyiz canım çok şükür oglusumlaa tekmeliyoo bol bol annesini :nazar: :emir_bebek: :69:
sen napıyosun nasılsın prensesin nasıl bi yandan da hamilelik inşş yorulmuyosundur canım benim kendine ve bebişlerine çok ama çok ii bakkk çok öpüyorum senii :29: :38: :38:

caponum ben unuttum ne kadar sürede çıktığını ya
3 sene oluyo ee yaşlandım artık :1:
ama burda 1 ay içinde olmuştu herhalde..eşime sorayım bakayım yinede...
izin alamazsa sen gidersin kıyrasınız nikahı :52:

abooooo bacımmm senn yaşlandıysann artıkk ben nine olmusumdurrr :53: :9: :9: :9:

ii dileklerin için saol öncelikle canım benim.inşallah hiçbir hastalık olumsuzluk cıkmaz ve sen umudunu yitirme herşeyin bi yeri zamanı vardır canım rabbim ne zaman uygun görmüşşe o zaman gelir bebişin merak etme

hayırlı cumalar cnm...
evet ben mesela yeniyim adım zeynep.... :37:

memnun oldum canım:21: Nazlı bende:68:

uzulme canım vardır rabbımın bır bıldıgı zamanı gelmemıstır takma kafana o zamn olur

sagol canım sana da hayırlı cumalar

nerdesın leynnnnnnnnn

canım eger evrakları elden takıp ettırırsenız kolay olur cabuk bıter tahkıkatı yapacak bırımle ırtıbata gecın durumu anlatın onlar yardım ederler benım 1gunde olmustu kagıt geldı ve gıttı:60:

hosgeldın canım nasılsın ugramıyorsun pek senın bebısler nasıl

hosbulduk canım ıyıyım sağol sen nasılsın ?
ıyı benımkıler ablamız büyüdü tabii de yanlızca ilgi delisi ..:3:
ufaklıgımızda ıyı saglıklı hersey yolunda cok sukur :nazar:
senın bebıs de buyumus :nazar:

hoşeldinnn tatlım benimmm :71: :71:
hep gel canım yaa inanki seni aramızda görmek cok güzel iyiki varsın iyiki actın bu güzel topigiii :16: :16:
iyiyiz canım çok şükür oglusumlaa tekmeliyoo bol bol annesini :nazar: :emir_bebek: :69:
sen napıyosun nasılsın prensesin nasıl bi yandan da hamilelik inşş yorulmuyosundur canım benim kendine ve bebişlerine çok ama çok ii bakkk çok öpüyorum senii :29: :38: :38:

hosbulduk canım..
daha sık gelıcem artık inş.
büyümüş senin oğlan tekmeler baya etkılıyodur artık :9:
bizimde oğlumuz olucak hayırlısıyla kızımızdan sonra :69:
sende dıkkat et kendıne ve bebısıne operım :16:

hosbulduk canım..
daha sık gelıcem artık inş.
büyümüş senin oğlan tekmeler baya etkılıyodur artık :9:
bizimde oğlumuz olucak hayırlısıyla kızımızdan sonra :69:
sende dıkkat et kendıne ve bebısıne operım :16:

oh ohhh cok sevindimm kuzusummm hep gellll böleee işte yaaa :64: :64: :64:
ooo gözün aydınnn bitanem benimmm desene oglan anasıyıkk ecük kaynanalık yapalım demüüü :37: :9: :9:
çok sevindim canım ohh kurtuldun işte bi kız bi erkek darısıda ilerde bana olsun inşş :34:
bende kuzucummm :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

oh ohhh cok sevindimm kuzusummm hep gellll böleee işte yaaa :64: :64: :64:
ooo gözün aydınnn bitanem benimmm desene oglan anasıyıkk ecük kaynanalık yapalım demüüü :37: :9: :9:
çok sevindim canım ohh kurtuldun işte bi kız bi erkek darısıda ilerde bana olsun inşş :34:
bende kuzucummm :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

evet bu kez de oğlan anası olucaz bakalım bısey degısıyor mu...:1:
o duyguyu yasamadım ama kız annesı olmak ne muhteşem bır duygu onu bılıyorum..:69:
ınş. canım her ıkısınınde tadı guzellıgı farklıdır Allah ım herkeze her ısteyene versin :49:

evet bu kez de oğlan anası olucaz bakalım bısey degısıyor mu...:1:
o duyguyu yasamadım ama kız annesı olmak ne muhteşem bır duygu onu bılıyorum..:69:
ınş. canım her ıkısınınde tadı guzellıgı farklıdır Allah ım herkeze her ısteyene versin :49:

inşş canım inşş rabbim bizede kız evladı tattırsın hayırlısıyla :69: :nazar: :49: :34:
nasibimizde ne varsa onu yasıyoruz ben bunun tırnagını bulana kadar ne cektim rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşşş:nazar: :emir_bebek: :38: :38:
temmuz annelerinden 2 arkadas erken dogum yaptı ve bebişler suanda yasam mücadelesi veriyo inanki cok üzülüyoruz rabbim annelerine bagıslasın inşş çok kötü bi durum saglıcakla gelsinler de baska bişi istemiyoz canım artık :5:

Son düzenleme:
Back
X