• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

memnun oldum canım:21: Nazlı bende:68:

hosbulduk canım ıyıyım sağol sen nasılsın ?
ıyı benımkıler ablamız büyüdü tabii de yanlızca ilgi delisi ..:3:
ufaklıgımızda ıyı saglıklı hersey yolunda cok sukur :nazar:
senın bebıs de buyumus :nazar:

ıyıyım bende canım eeeeee sımdı bebek gelıyo farkındadır o bekler ılgıyı umarım cok zorlanmazsın buyudu bızım bebıste teyzesı bı de dısını cıkarabılse rahatlayacak ama hala kasınma asamasında

günaydınnnlarrrrr güzel bir hafta sonu gecirmeniz temennisylee canlarrrrr :16: :16:

bizde kuzusumla kalktk babamıza kahvaltı hazırladık onu göreve yolladık oturuyoruzzz şimdidee :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

Günaydıııın :) Ne zamandır uğramamıştım, bir selam vereyim dedim:) İyidir inşallah herkes.
Herkese iyi haftasonları diliyorum ben de :)
Allah kavuştursun melike_ecesuu :)

Günaydın kızlaar iyi hafta sonları benim çikolata kistimden başka bişi yokmuş yara falan var demişti bi doktor bu yok dedi...ilaç falan da vermedi idrar yollarım iltihaplanmış galiba pazartesi onun için gidicem tahlil yaptırcam..bebek işini erteleyin biraz kilo ver önce dedi kist için dğm knt hapı vermem lazım ama kilo alırsın die veremiyorum dedi..rahatladım doktora gidip gelincce şükür önemli bişi yokmuş=))

Günaydın kızlaar iyi hafta sonları benim çikolata kistimden başka bişi yokmuş yara falan var demişti bi doktor bu yok dedi...ilaç falan da vermedi idrar yollarım iltihaplanmış galiba pazartesi onun için gidicem tahlil yaptırcam..bebek işini erteleyin biraz kilo ver önce dedi kist için dğm knt hapı vermem lazım ama kilo alırsın die veremiyorum dedi..rahatladım doktora gidip gelincce şükür önemli bişi yokmuş=))

sevindim canım senin adınaa bişin olmamasına inşş hayırlısıyla kuzusun gelirrr tatlımm :nazar: :emir_bebek: :16:

herkese günaydınlar güzel hafta sonlarııı olsunnnnn alıntı yapamadım baya bi olmuşş ama güzel dilekler için çok sağolun tahkikatı vereli 2 hafta oluyor çerkez kızı dediğini söyleyeyim nişanlıma uğraşsın acıcık bu arada babam ameliyat olamadı kalpde büyüme çıktı çok canım sıkıldı bende hiç size iyi bir haber veremiyorum ha bire derrt tasa anlatıp duruyorum :43::43: kusura bakmayın
marryboker çok sevindim çikolat kistiyse sorun yok tatlımm,zayıfla dedi haaa şimdi kendim aklıma geldim zayıflayayamama sorunum old. hamileliğimi düşündükçe çıldırıyorumm:52::52::52:

ben bi kaçayım buralardayım yineeee:16::16:

memnun oldum canım Nazlı bende
bende memnun oldum..nerede yaşıyosunuz? biz ş.urfa..

Günaydın kızlaar iyi hafta sonları benim çikolata kistimden başka bişi yokmuş yara falan var demişti bi doktor bu yok dedi...ilaç falan da vermedi idrar yollarım iltihaplanmış galiba pazartesi onun için gidicem tahlil yaptırcam..bebek işini erteleyin biraz kilo ver önce dedi kist için dğm knt hapı vermem lazım ama kilo alırsın die veremiyorum dedi..rahatladım doktora gidip gelincce şükür önemli bişi yokmuş=))[/QUOT

cnm geçmiş olsun sevindim önemli bişi olmamasına...benimde idrar yollarımda iltihap var cnm ya :59:

herkese günaydınlar güzel hafta sonlarııı olsunnnnn alıntı yapamadım baya bi olmuşş ama güzel dilekler için çok sağolun tahkikatı vereli 2 hafta oluyor çerkez kızı dediğini söyleyeyim nişanlıma uğraşsın acıcık bu arada babam ameliyat olamadı kalpde büyüme çıktı çok canım sıkıldı bende hiç size iyi bir haber veremiyorum ha bire derrt tasa anlatıp duruyorum :43::43: kusura bakmayın
marryboker çok sevindim çikolat kistiyse sorun yok tatlımm,zayıfla dedi haaa şimdi kendim aklıma geldim zayıflayayamama sorunum old. hamileliğimi düşündükçe çıldırıyorumm:52::52::52:

cnm babana çok çok geçmiş olsun şimdi tıp çok ilerde biliyosun herşeyin bir çaresi var..tahkikatte evine gelip teyit ediyolar sen yoksan seni bağlı bulunduğun karakola çağırıp ifade alıyolar :1:
ondan sonra 1-2 hafta içinde sonucun çıkıyo...bende öyle olmuştu....inş sizinki de tez zamanda hayırla sonuçlanır ..:nazar:

inşş canım inşş rabbim bizede kız evladı tattırsın hayırlısıyla :69: :nazar: :49: :34:
nasibimizde ne varsa onu yasıyoruz ben bunun tırnagını bulana kadar ne cektim rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşşş:nazar: :emir_bebek: :38: :38:
temmuz annelerinden 2 arkadas erken dogum yaptı ve bebişler suanda yasam mücadelesi veriyo inanki cok üzülüyoruz rabbim annelerine bagıslasın inşş çok kötü bi durum saglıcakla gelsinler de baska bişi istemiyoz canım artık :5:

tabıı canım cınsıyet en son planda Allah ım saglıklı hayırlı evlat versın de ..
cok erken dogmus bebekler yha umarım hayata sıkı sıkı tutunurlar Allah ım aılelerıne bagıslar yavrularını ınş. cok uzuldum :5:

ıyıyım bende canım eeeeee sımdı bebek gelıyo farkındadır o bekler ılgıyı umarım cok zorlanmazsın buyudu bızım bebıste teyzesı bı de dısını cıkarabılse rahatlayacak ama hala kasınma asamasında

kızım uzun zamandır kardes ıstıyordu zaten ama hafıf kıskanclıklar da olmayacak degıl her seferınde anlatmaya calısıyoruz sımdılık bı problem yok ama bakalım dunyaya gelıncede ınş. boyle devam eder..:31:
aman tek derdı diş olsun canım yha zor zamanları atlatmışşınız bundan sonrası tam sevılıp koklancak vakıtler ..:emir_bebek:

slm kuzusumm çok üzüldümm canım inankii yaa acil şifalar babacına :5:
tabıı canım cınsıyet en son planda Allah ım saglıklı hayırlı evlat versın de ..
cok erken dogmus bebekler yha umarım hayata sıkı sıkı tutunurlar Allah ım aılelerıne bagıslar yavrularını ınş. cok uzuldum :5:

kızım uzun zamandır kardes ıstıyordu zaten ama hafıf kıskanclıklar da olmayacak degıl her seferınde anlatmaya calısıyoruz sımdılık bı problem yok ama bakalım dunyaya gelıncede ınş. boyle devam eder..:31:
aman tek derdı diş olsun canım yha zor zamanları atlatmışşınız bundan sonrası tam sevılıp koklancak vakıtler ..:emir_bebek:

amin canım aminnnn :5:

çok sağlun arkadaşlarrr

salı günü ankaraya yoolamışlar umarım çabuk çözümlenir

:72:

sabahtan beri burdayım canım ama kimsen yok sıkıldımmm işde işde yokkk ve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gell kusum banaa kahve yapalım içeriz iki de sohbet ederizz :68: bende kocişe yemek yapıom bi yandan da kk da takılıyom çok hamarat bi bacın var anlıcagınn :37: :1:
aksama kocişim bizi dısarıya cıkarıp gezdirecek oglusumla bide süprizi varmışşş bakalımm :98: :48: :48: :69:

gell kusum banaa kahve yapalım içeriz iki de sohbet ederizz :68: bende kocişe yemek yapıom bi yandan da kk da takılıyom çok hamarat bi bacın var anlıcagınn :37: :1:
aksama kocişim bizi dısarıya cıkarıp gezdirecek oglusumla bide süprizi varmışşş bakalımm :98: :48: :48: :69:

eee adanalııısın hemşocumm hamarat olacan tabiiiii:69:kızz bende merak ettim bak süprizi neymişşş off yaaa kocamı özledimmm:54:

eee adanalııısın hemşocumm hamarat olacan tabiiiii:69:kızz bende merak ettim bak süprizi neymişşş off yaaa kocamı özledimmm:54:

kesinlikle kuzusumm eliden bi uçan bide kaçann :23: :9: :9:
ayy sormaa bende meraklardayım diom dogurucamm sen gelesiyee sülee yukk diooo sölemiyooo:43:

bende iyiyim ablamlar vardı bebişi görmeye gelmişler şimdi gittilerde bende bebişi uyuttum hemen kk ya girdim

oh ohh ne güzel olmuş kuzusumm ablacınla hasret gidermişindir :70:
ii yapmışın fıstıgım kk da olmasa halimiz harap:29: :38: :38:

Son düzenleme:
aysennnnnnn nirdesinn bebişimm gelmedinmi dahaa teyzecindenn çok özledik seniii kuzumun güzell teyzoşuuu:29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38: :38:

Back
X