• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kesinlikle kuzusumm eliden bi uçan bide kaçann :23: :9: :9:
ayy sormaa bende meraklardayım diom dogurucamm sen gelesiyee sülee yukk diooo sölemiyooo:43:

oh ohh ne güzel olmuş kuzusumm ablacınla hasret gidermişindir :70:
ii yapmışın fıstıgım kk da olmasa halimiz harap:29: :38: :38:

aynen artık face bile takılmıyom direk cuuup buraya giriyorum fırsatım oldukça valla...

herkese günaydınlar güzel hafta sonlarııı olsunnnnn alıntı yapamadım baya bi olmuşş ama güzel dilekler için çok sağolun tahkikatı vereli 2 hafta oluyor çerkez kızı dediğini söyleyeyim nişanlıma uğraşsın acıcık bu arada babam ameliyat olamadı kalpde büyüme çıktı çok canım sıkıldı bende hiç size iyi bir haber veremiyorum ha bire derrt tasa anlatıp duruyorum :43::43: kusura bakmayın
marryboker çok sevindim çikolat kistiyse sorun yok tatlımm,zayıfla dedi haaa şimdi kendim aklıma geldim zayıflayayamama sorunum old. hamileliğimi düşündükçe çıldırıyorumm:52::52::52:

ben bi kaçayım buralardayım yineeee:16::16:

çok geçmiş olsun canım
her şerde bi hayır vardır bak ameliyat işi olmasa bunu öğrenemiycektiniz çaresine bakarsınız allahın vardır bi bildiği tabi çok üzülüyo insan ama ne yapıcan bunlarda imtihan
bende eşime sordum tatbikat işini tatbikat sonuçlanmadan nihakı yapabilirler sorun olmaz dedi....he illa bekliyceklerse hızlandırabilirler takip edip dedi :16:

günaydınnnnnn bacılarrrrr :92:
bu güzel ve tek izin günümde işyerimdeyim işyerim taşınıyor sinir oldummm ama ne yapalım mecbur ekmek kapısı :47::47:
bu arada facede ekledinizmi birbirinizi sizleri görmeyi çoook isterimmmmmm

gell kusum banaa kahve yapalım içeriz iki de sohbet ederizz :68: bende kocişe yemek yapıom bi yandan da kk da takılıyom çok hamarat bi bacın var anlıcagınn :37: :1:
aksama kocişim bizi dısarıya cıkarıp gezdirecek oglusumla bide süprizi varmışşş bakalımm :98: :48: :48: :69:
ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimm:70::70::70:
bu arad süpriz neymiş bende merak ettimm,hamarat bacım maşallah ben bilirim adanallıalr acayip hamarat olurlarr evlenince bak tüyoları istiyorum ona göreee
çok geçmiş olsun canım
her şerde bi hayır vardır bak ameliyat işi olmasa bunu öğrenemiycektiniz çaresine bakarsınız allahın vardır bi bildiği tabi çok üzülüyo insan ama ne yapıcan bunlarda imtihan
bende eşime sordum tatbikat işini tatbikat sonuçlanmadan nihakı yapabilirler sorun olmaz dedi....he illa bekliyceklerse hızlandırabilirler takip edip dedi :16:

doğru söylüyorsun herşey bir imtihan allahım hayırlısını versin ve kimseyi sağlıksız bırakmasınn,nişanlıma hep diyorum baskı yapıyorumm ilgileniyorum diyor bakalım ne olacak sağolasın kuzummmm

Son düzenleme:
günaydınnn şekerr arkadaslarımmm :7:
saat 9 da kalktım güyaa ama anca işim bittii :1: kocişim geceye gitcek ya ona pogaca felan hazırladım sonra kahvaltı derken yoruldum belim koptu inankii :5:

melike gezmeye mi gittin kız ohhhh sefan olsun canım benim :71::71::54::54:
naber fıstıgım :16: evet kusumm gezdik vallaa ne güzell olduuu canımsın çok soal :29: :38::38:

akşam geldim kuşum giremedim tabi anca girdim :48::48:
sende gezmiş gelmişsin
bende annecimin yanına gidicem bi kaç gün içinde bakalım :98:

oh ohh güle git gel canımın içiii napıyon nasılsın bakalım görüşmeyeli çoköpüyorum seni bidenemm benim :29: :38: :38:

bu güzel ve tek izin günümde işyerimdeyim işyerim taşınıyor sinir oldummm ama ne yapalım mecbur ekmek kapısı :47::47:

ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimm:70::70::70:
bu arad süpriz neymiş bende merak ettimm,hamarat bacım maşallah ben bilirim adanallıalr acayip hamarat olurlarr evlenince bak tüyoları istiyorum ona göreee

doğru söylüyorsun herşey bir imtihan allahım hayırlısını versin ve kimseyi sağlıksız bırakmasınn,nişanlıma hep diyorum baskı yapıyorumm ilgileniyorum diyor bakalım ne olacak sağolasın kuzummmm

çok tesekkürler canım benimm naber nasılsınn kuzucum aa ne güzel bende beklerim muhakkak bacım buyur gel inşş tabii sekerimm her daim elimden geleni yaparımm tüyolarda :69: :1: canımsınn süprizz bi hamilelik tişörtü beyaz önünde erkek bebiş :nazar: :emir_bebek: bide küneficede künefe yemekmişş :69: :98: romantik kocişim benimm :1: :38: :38:

$49940_1301207211_2571503_n.webp

10 Nisan polis haftası kutlu olsunnnnnnnn :72: :72: :72:

rabbimm basta eşlerimizi ve tüm polislerimizi korusun onlara güc kuvvet versin inşşş :72: :72: :72:

selamlar
evet meloşcum denk gelemiyoruz yahuu iyi çok şkr napim tek tabanca takılıyorum
bugün biizmkiler tören elbisleri ile işe gittiler iki dirhem bi çekirdek :98:

:72::72::72::72: 10 nisan polis bayramınız kutlu olsun :72::72::72::72:

Allah polislerimize görevleri başlarında yardımcısı olsun,eksik etmesin onları başlarımızdan :25::25::71:

selam canım nasılsın altta görüyom seni :16:
kalkmak zorundayım dürtüp dürüyo arka fondaki ses :1:
sabah 6 da kalkıcaz uyku vakti
öpüyorum arada gel konuşalım canım :16::16:

aleykumselam canım sen nasılsın?
evet geliyorum topiğinize bağımlısı oldum ayrılsamda bu forumu bırakamıyacağım heralde:))))
üzerimde sanki birton yük var bahar geldi ya ondan heralde bir uyku hali koyuverseler akşama kadar uyuyacağım sanki:)))
eee bırakmaz tabi arkadaki ses ilgi bekliyor adamcağız :61:
çokkkkk öptüm canımmmm görüşürüz:54::90::90:

selam canım nasılsın?
ayyy evlilik telaşının üzerine birde işyerindeki telaş Allah yardımcın olsun canım,zaten geldimi üst üste geliyor herşey atlatırsın inşl....
evet canım bir imtihan işte Allah tez zamanda şifasını verir babacığının inşll...hele birde anne baba olunca insana daha bir koyar sizlerede sabır versin canım...

naber fıstıgım :16: evet kusumm gezdik vallaa ne güzell olduuu canımsın çok soal :29: :38::38:

oh ohh güle git gel canımın içiii napıyon nasılsın bakalım görüşmeyeli çoköpüyorum seni bidenemm benim :29: :38: :38:

çok tesekkürler canım benimm naber nasılsınn kuzucum aa ne güzel bende beklerim muhakkak bacım buyur gel inşş tabii sekerimm her daim elimden geleni yaparımm tüyolarda :69: :1: canımsınn süprizz bi hamilelik tişörtü beyaz önünde erkek bebiş :nazar: :emir_bebek: bide küneficede künefe yemekmişş :69: :98: romantik kocişim benimm :1: :38: :38:

iyidir kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor?
ne güzel ya eşin sürpriz yapmayı seviyor demekki şanslısın kız :16::16:
Allahım bizlerede böyle eşler nasip etsin inşl...:25:

selamlar
evet meloşcum denk gelemiyoruz yahuu iyi çok şkr napim tek tabanca takılıyorum
bugün biizmkiler tören elbisleri ile işe gittiler iki dirhem bi çekirdek :98:
:29: :48: :48: :48:
:72::72::72::72: 10 nisan polis bayramınız kutlu olsun :72::72::72::72:

Allah polislerimize görevleri başlarında yardımcısı olsun,eksik etmesin onları başlarımızdan :25::25::71:
aminn canımmm :29: :38: :38:
iyidir kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor?
ne güzel ya eşin sürpriz yapmayı seviyor demekki şanslısın kız :16::16:
Allahım bizlerede böyle eşler nasip etsin inşl...:25:
çok şükür kuzum olsun okadar dimiiii :34: amin canımm benimmm :7:

kızlar hayret altta baya kişi var :86:

ben gidiyorum canlar bi kaç günlüğüne eşimle annemlere öpüyorum herkesi
meloşum grşrz kuzum :16::16::16::29::29::29::29:

Back
X