- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
selam hanımlar nasılsınız?![]()
slm canım mide bulantımız dışında iyi olmaya calışıyoz sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar nasılsınız?![]()
değerlendircem de kocişe küstüm cuma günü kızdım bende bu ayı boşluyom dedim...![]()
slm canım mide bulantımız dışında iyi olmaya calışıyoz sen nasılsın![]()
ii aksamlarrr kızlarrr![]()
ayy canımm boşlama sen yinede kuzucumm ahh inşallah kist değildir benim hamile kalınca ortaya çıktı kistimde 3ay neler çektim gece gündüz hastahaneler acillere gidegele öldüm öldüm bebeğimi bile almaya kalktılar benden ama vermedim aldırmadım bi an önce baktır kist ise tedavini görde öyle hamile kal
iyi akşamlar canım geçmiş olsun ya kötü bişi yoktur inşl...
bende de hastalık bitmiyor bahardan dolayı polen aelrjisi var heralde bir kaç gündür nefes almakta zorluk çekiyorum ,daha baharda gelmedi ama burası buz buzzzzz :89::90:
günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
benim dün gec yatılı misafirim vardı da 4 de yatabildiksabah ta 7 de kalkıp kahvaltı hazırladım ama şimdi uyumak için neler vermezdim
sizler nasılsınız iyi mi herkes ??:26:
ayy canımm boşlama sen yinede kuzucumm ahh inşallah kist değildir benim hamile kalınca ortaya çıktı kistimde 3ay neler çektim gece gündüz hastahaneler acillere gidegele öldüm öldüm bebeğimi bile almaya kalktılar benden ama vermedim aldırmadım bi an önce baktır kist ise tedavini görde öyle hamile kal
geçmiş olsun canım gerçi geçmiş ama bebişini eline alana kadar neler çekmişsin neler çok zor....
bende de var kist doktor önemli bişey değil dedi 14mm demişti ama şimdi kafama takıldı evli değilim ama ....
slmm kızlarrr nasılsınızzzzz:))ayy melikecimm valla biraz önce yine açtımda fotona baktımm maşallahh yaa çok hoşuma gittin kızzz büyümüşş paşamızz oyyy
ii aksamlarrrr sekerlerrrr :80:
ii akşamlarrrr canım yine kimseciklerr yok yavvv
nasılsınız canlarım ne zamandır uğrayamadım buralara özledim vallaa....
hoşgeldinn sefalar getirdinnn
iyiyiz canım cok şükür sen napıyosun nasılsınn![]()
![]()