• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayyy amaniinn orulduumm pilates yapıyorumm... nefes alll nefes ver püüfff :52:

bi haberim daha var adet olmam gerekiyordu olmadım acaba hamilemiyim çok merak ediyorumm çatliycam meraktan :49:

sen napıyosun canım...

kolay gelsin tatlım fazla yorma kendini hadi yaa kac gün gecti kuzum hadi inşş rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla bi arkadasımda ben uyuyodum öglen aradı hamileyimmmm :65: deyince çok sevindimm darısıda size olsun inşşş:nazar: :emir_bebek: :64: :64:

kolay gelsin tatlım fazla yorma kendini hadi yaa kac gün gecti kuzum hadi inşş rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla bi arkadasımda ben uyuyodum öglen aradı hamileyimmmm :65: deyince çok sevindimm darısıda size olsun inşşş:nazar: :emir_bebek: :64: :64:

ayy ne güzel gelsin bebişler sağlıkla inşallah... 3 gün geçti akşam test yaptım 2. çizgi silik çıktı netten araştırdım her kafadan bir ses çıkıyor pazartesi dr. gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık...

ayy ne güzel gelsin bebişler sağlıkla inşallah... 3 gün geçti akşam test yaptım 2. çizgi silik çıktı netten araştırdım her kafadan bir ses çıkıyor pazartesi dr. gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık...

aaaaaaaaaaaa hadi yaaaa kuzucumm o halde hamilesinn bende de öle olmustuu hadi gözümüz aydınn olsun inşş bebişin geliyorrrrrrrrrrr :64: :64: :64: :nazar: :emir_bebek: :69:

aaaaaaaaaaaa hadi yaaaa kuzucumm o halde hamilesinn bende de öle olmustuu hadi gözümüz aydınn olsun inşş bebişin geliyorrrrrrrrrrr :64: :64: :64: :nazar: :emir_bebek: :69:

kan tahlili yaptırmadan hemen inanmakta istemiyorum olmayınca çok üzülüyor insan. Ama içinden bir ses sana katılıyo :66::49: hayırlısıyla inş.

ayy ne güzel gelsin bebişler sağlıkla inşallah... 3 gün geçti akşam test yaptım 2. çizgi silik çıktı netten araştırdım her kafadan bir ses çıkıyor pazartesi dr. gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık... [/FONT][/COLOR][/QUOTE]

maşallah cnm :nazar: hayırlı olsun bende bebiş istiyom inş tutar benimki de...:emir_bebek:

kan tahlili yaptırmadan hemen inanmakta istemiyorum olmayınca çok üzülüyor insan. Ama içinden bir ses sana katılıyo :66::49: hayırlısıyla inş.

canım benimm bende öle olmustum cok arastırmıştım kkda da 5 gün kala silik cıktı 3 gün kalada aynıydı bi gün gecincede sonra hemen kan testine gitimm 397 cıkmıştı degerim hemen durma git kan var bu arada sakın bitki cayı içme ve maydonoz nane tüketme emi uzan istirahat et :34:

canım benimm bende öle olmustum cok arastırmıştım kkda da 5 gün kala silik cıktı 3 gün kalada aynıydı bi gün gecincede sonra hemen kan testine gitimm 397 cıkmıştı degerim hemen durma git kan var bu arada sakın bitki cayı içme ve maydonoz nane tüketme emi uzan istirahat et :34:

önerilerin için çok saol caım benim... Pazartesine doktorumdan randevu almıştım sabredemedim aradım yarın sabah gidicem çok heycanlıyımm arada bir göbek altında ağrı oluyor neden bilmem... Senin bebiş nasıl canım...

önerilerin için çok saol caım benim... Pazartesine doktorumdan randevu almıştım sabredemedim aradım yarın sabah gidicem çok heycanlıyımm arada bir göbek altında ağrı oluyor neden bilmem... Senin bebiş nasıl canım...

iyiyiz canım cok tesekkürler bencede git bi canım aman dikkat et kendine agır bişi kaldırma yat uzan emi canım :29: :38: :38:

iyiyiz canım cok tesekkürler bencede git bi canım aman dikkat et kendine agır bişi kaldırma yat uzan emi canım :29: :38: :38:

[FONT="Comic Sans MS"]çok güzel diyosun ama çalışıyorum tatlım ama yorucu değil görevim oturuyorum. dün akşam kocişime naz bile yaptım garibim mutfakla oturma odası arasında mekik dokudu çok zevkliymiş ama :1: [/FONT]

[FONT="Comic Sans MS"]çok güzel diyosun ama çalışıyorum tatlım ama yorucu değil görevim oturuyorum. dün akşam kocişime naz bile yaptım garibim mutfakla oturma odası arasında mekik dokudu çok zevkliymiş ama :1: [/FONT]

öyle mi ne güzel nerde calışıyosun canım ne üzerine :34:
evet yaa güzeldir ama ben hala kıyamam eşime bişi getir bişi yap demeye :1: :98: :69:

öyle mi ne güzel nerde calışıyosun canım ne üzerine :34:
evet yaa güzeldir ama ben hala kıyamam eşime bişi getir bişi yap demeye :1: :98: :69:

polisim canım, benim eşim çerez hastası akşamları şunu getir bunu getir diyip durur akşam kitap okuyordum en heycanlı yerinde yine bişi istedi bende ortada fol yok yumurta yok bi bakim nasıl bişimiş dedim zevkliymiş ama bakalım yarın sabah nolcak :61:

caponum,,, bacinekkkkk,,, nerelerdesiniz canlarımmm :26:

herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle sen:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı:14::14:
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş :49::49:
çerkez kızı canımm sana mesaj atıyorumm yolluyorummm
pazartesi gelinliğimi verdim kızlar umarım hayalimdeki gibi oluırrr :69::69::69:

emsalsiz tatlımmm hakkınızda hayırlısı olsun ama sen yinede dikkat et kendinee

Back
X