• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle sen:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı:14::14:
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş :49::49:
çerkez kızı canımm sana mesaj atıyorumm yolluyorummm
pazartesi gelinliğimi verdim kızlar umarım hayalimdeki gibi oluırrr :69::69::69:

canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelir baban. Umarım gelinliğin çok güzel olur düğününde istediğinden daha güzel olsun inş...

herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle sen:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı:14::14:
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş :49::49:
pazartesi gelinliğimi verdim kızlar umarım hayalimdeki gibi oluırrr :69::69::69:

cnm sağol yorumun için.bende bugün gittim tahlil göstrdim..iyi dedi ama bakalım nolucakkk? babana da tekrar acil şifalar dilerim...gelinliğinede çok sevindim umarım umduğundan daha şık olur...çok güzel bi gelin olursun..:16:

emsalsiz tatlımmm hakkınızda hayırlısı olsun ama sen yinede dikkat et kendinee

saol canım şuan hemen ümitlenmekte istemiyorum yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin her zaman...

ikinize çok teşekür ederim güzel dilekleriniz için önce babaişim iyiileşir sonrada gelinliğim çoook güzel olur, sizlerde inşallahh hayırlısıyla anne olursunuz güzel haberler peşpeşe gelir inşallahhh:49::49::49::49::49:

saol canım şuan hemen ümitlenmekte istemiyorum yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin her zaman...

cnm beklemek çok zor merak ta cabası... ne kadarlık evlisin... bende dr gidip geliyom bakalım kısmet ne zamansa...

ikinize çok teşekür ederim güzel dilekleriniz için önce babaişim iyiileşir sonrada gelinliğim çoook güzel olur, sizlerde inşallahh hayırlısıyla anne olursunuz güzel haberler peşpeşe gelir inşallahhh:49::49::49::49::49:

sende sağol cnm...inşallah cnm seninde mutlu evliliğin güzel yuvan boy boy bebelerin olur inş :34:

amin amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:69::69::69::69::69::69::69::69:

saol tatlım inş. her şey istediğimiz gibi olur...

cnm beklemek çok zor merak ta cabası... ne kadarlık evlisin... bende dr gidip geliyom bakalım kısmet ne zamansa...

sende sağol cnm...inşallah cnm seninde mutlu evliliğin güzel yuvan boy boy bebelerin olur inş :34:

2 senelik evliyim tatlım 4 aydır bebiş istiyoruz. senin ne kadar oldu?

polisim canım, benim eşim çerez hastası akşamları şunu getir bunu getir diyip durur akşam kitap okuyordum en heycanlı yerinde yine bişi istedi bende ortada fol yok yumurta yok bi bakim nasıl bişimiş dedim zevkliymiş ama bakalım yarın sabah nolcak :61:
hımm ne güzel canım bende giricem inşş su okulumu bitireyimde pomemci olarak :34:
hoşgeldin bebişim nerelerdesin kuzucum cok merak ettim seniii:29: :38: :38:
hadi yaaa çok gecmiş olsun canım benim iyi olur inşş babacın :5:
inşşş kuzum rabbim güzel gönlüne göre verir allahım nasıl yakışır artık sana o beyaz gelinlik darısıda diger bekarlara sevipte kavuşamayanlara olsun inşşş :69: :38: :38:
aminn canım benimm allahtan ümit kesilmezbi bakmışın bebişin seninleee :nazar: :49: :34:

melike_ecesuu canım çok iyi düşünmüşsün polis olmakla rabbim gönlüne göre versin...

Bu arada çok gececi değilim ama 9 a kadar buralardayım...

melike_ecesuu canım çok iyi düşünmüşsün polis olmakla rabbim gönlüne göre versin...

Bu arada çok gececi değilim ama 9 a kadar buralardayım...

evet tatlım benim çok tesekkürler aile de herkes emniyet mensubu bi tek ben kaldım kadroyu tamamlıcam inşş :1:
siz nerdesiniz biz bu yıl sarka geldik malatyadayız :34:

evet tatlım benim çok tesekkürler aile de herkes emniyet mensubu bi tek ben kaldım kadroyu tamamlıcam inşş :1:

canım biz istanbuldayız bu sene şark istedik bakalım 1. sıraya maraş yazdık inş. orası olur diye dua ediyorum.Bir çok kişide baş müdür kimseyi göndermiycek diyo ama ben gitmek istiyorum. Şarkta bebiş doğurup ücretsiz izine ayrılmak istiyorum. İstanbulda olursa maddi açıdan sıkıntı olur.

canım biz istanbuldayız bu sene şark istedik bakalım 1. sıraya maraş yazdık inş. orası olur diye dua ediyorum.Bir çok kişide baş müdür kimseyi göndermiycek diyo ama ben gitmek istiyorum. Şarkta bebiş doğurup ücretsiz izine ayrılmak istiyorum. İstanbulda olursa maddi açıdan sıkıntı olur.

hımm anladım canım allah gönlüne göre versin inşş ama maras torpil canım burasıda öle ben getirtim eşimi burayaa :34:
marastada arkadasım var gidip gezmiştik ama malatya daha güzel geldi bize eşimle :69:

hımm anladım canım allah gönlüne göre versin inşş ama maras torpil canım burasıda öle ben getirtim eşimi burayaa :34:
marastada arkadasım var gidip gezmiştik ama malatya daha güzel geldi bize eşimle :69:

hmm inş. senin gibi bende eşimi maraşa götürebilirim :1: :62:maraş olursa bana da gel banada... :66::64:

benim babam da polis, esimde. babamla malatyada yaptık sarkı. evlendim simdide ağrı doğubeyazıttayım. istanbuldan geldim buraya. bir uçtan bir uca yanı...

benim babam da polis, esimde. babamla malatyada yaptık sarkı. evlendim simdide ağrı doğubeyazıttayım. istanbuldan geldim buraya. bir uçtan bir uca yanı...

bizde son tercihe ardahanı yazdık canım bu şark işi biraz toto loto bakalım hangisi tutacak :61:

Back
X