• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hayırlısı olur ınsallah ortalık iyice karıstı. çok zor polislerin isi. daha 1-2 ay once esimin çalıstığı yere bomba atmaya çalıstı bır terorist. allah korudu elinde patladı. elleri kopmus. kafası kopsaydı keske.

hmm inş. senin gibi bende eşimi maraşa götürebilirim :1: :62:maraş olursa bana da gel banada... :66::64:
hadi inşş kuzucumm artık torpilin varsa gelirsin :34: gelirim tatlım bende beklerimm her zaman çok tesekkürlerr :29: :38:
benim babam da polis, esimde. babamla malatyada yaptık sarkı. evlendim simdide ağrı doğubeyazıttayım. istanbuldan geldim buraya. bir uçtan bir uca yanı...
hoşgeldin canımm :71:
abimde orda uzm.çvş, bi arkadasım hemşire, bide çocukluk arkadasım özel harekatcı :34:
naber nasılsın :29: :16:
nasipse haziranda bende polis eşi olucamm:63::1:
hadi inşş şimdiden hayırlı ugurlu olsun sekerimm :29: sende hoşgeldin :71:
hayırlısı olur ınsallah ortalık iyice karıstı. çok zor polislerin isi. daha 1-2 ay once esimin çalıstığı yere bomba atmaya çalıstı bır terorist. allah korudu elinde patladı. elleri kopmus. kafası kopsaydı keske.

allahındna bulsunlar inşş daha kaç can alacaklarsa zaten aksam showu izledim ama sinirden öldümmmm kökleri kuru inşşşş hepsinin :41: :41:
allahım korusun inşş bütün vatan bekçilerimiziiii tırnaklarına zeval vermesin inşş :5:

benim babam da polis, esimde. babamla malatyada yaptık sarkı. evlendim simdide ağrı doğubeyazıttayım. istanbuldan geldim buraya. bir uçtan bir uca yanı...
sende bendensın desene canım benımde babam esım kayınpederım polis bende direkten döndüm
rabbım tamamına erdırsın canım
herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle sen:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı:14::14:
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş :49::49:
çerkez kızı canımm sana mesaj atıyorumm yolluyorummm
pazartesi gelinliğimi verdim kızlar umarım hayalimdeki gibi oluırrr :69::69::69:
aldım kuzum mesajını ekledım msn ama faceten yapamadım
:61::66: iyiyim canım bebiş napıyor nasıl oldu dişi çıkaramadımı hala...uyku tutmadı heralde:34::54::54:
yok teyzesı ya cıkmadı nasıl kasınıyo dıs jelı ıcın ıyı seyler soylemedıler erken curumesıne neden oluyormus yıne basa donduk anlayacagın

ayy ne güzel gelsin bebişler sağlıkla inşallah... 3 gün geçti akşam test yaptım 2. çizgi silik çıktı netten araştırdım her kafadan bir ses çıkıyor pazartesi dr. gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık...
canım bende de sılık cıkmıstı 2gun gectıgınde 600kusurlerde cıkmıstı kan tahlilim bence acılden gırıs yaptır pazartesıyı bekleme sen dursan bıle bız catlarız meraktan:1:
naber nasılsın kusummm :29: :38: :38:

iyidir bacinek ya kosturmaca ıste bugun cok guzeldı bıngol dısarı cıktık dolastık arkadasımızın cafesı var oraya takıldık bıraz parkta dolastık alısverıs yaptık vs..:66: esım bu hafta gunduz calısacagı ıcın pek cıkamayacagız bugunden depoladık umarım yeter:1:

ayy ne güzel gelsin bebişler sağlıkla inşallah... 3 gün geçti akşam test yaptım 2. çizgi silik çıktı netten araştırdım her kafadan bir ses çıkıyor pazartesi dr. gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık...

hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşl...:emir_bebek::emir_bebek:

herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle sen:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı:14::14:
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş :49::49:
çerkez kızı canımm sana mesaj atıyorumm yolluyorummm
pazartesi gelinliğimi verdim kızlar umarım hayalimdeki gibi oluırrr :69::69::69:

inşl hayalindeki gibi bir gelinlik olur düğününde istediğin gibi geçer senin adına sevindim ...babanda sağlığına tez zamanda kavuşur inşl...

yok teyzesı ya cıkmadı nasıl kasınıyo dıs jelı ıcın ıyı seyler soylemedıler erken curumesıne neden oluyormus yıne basa donduk anlayacagın

iyidir bacinek ya kosturmaca ıste bugun cok guzeldı bıngol dısarı cıktık dolastık arkadasımızın cafesı var oraya takıldık bıraz parkta dolastık alısverıs yaptık vs..:66: esım bu hafta gunduz calısacagı ıcın pek cıkamayacagız bugunden depoladık umarım yeter:1:[/QUOTE]

ayyy canısı ne zordur şimdi yeşil soğan yemeğe devam o zaman:))):66: yeğenin dişlerinde şimdilik birşey yok bakalım birde çikolata yediği halde gayet sağlıklı ilerde ne olur bilemem(şuan 5 bitti)....ama dişlerinin çıkması zamanında antibiyotiği çok kullanırsan çürüme yapar aklında olsun canım halamın oğlunun öyle olmuştu ....
ohhhohhhh ailecek gezmişsiniz desenize sefanız olsun canım ...bizde akşam yemeğinden sonra fuara gidicektik ama gidemedik maalesef:(( araba yolda kaldı :60::60:

sende bendensın desene canım benımde babam esım kayınpederım polis bende direkten döndüm

rabbım tamamına erdırsın canım

aldım kuzum mesajını ekledım msn ama faceten yapamadım

canım bende de sılık cıkmıstı 2gun gectıgınde 600kusurlerde cıkmıstı kan tahlilim bence acılden gırıs yaptır pazartesıyı bekleme sen dursan bıle bız catlarız meraktan:1:

iyidir bacinek ya kosturmaca ıste bugun cok guzeldı bıngol dısarı cıktık dolastık arkadasımızın cafesı var oraya takıldık bıraz parkta dolastık alısverıs yaptık vs..:66: esım bu hafta gunduz calısacagı ıcın pek cıkamayacagız bugunden depoladık umarım yeter:1:

umarım quzumm :1: olmazsa ali yahyayla oynarsınız evde ayy benim oglusumda gelseydii beraber oynardık kuzusumlaa :1: :66: :66:

inş. tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin cnm bende yürekten istiyorum eşim biraz daha rahat... onun rahatlığına sinirleniyorum bazen :60:

canım biz istanbuldayız bu sene şark istedik bakalım 1. sıraya maraş yazdık inş. orası olur diye dua ediyorum.Bir çok kişide baş müdür kimseyi göndermiycek diyo ama ben gitmek istiyorum. Şarkta bebiş doğurup ücretsiz izine ayrılmak istiyorum. İstanbulda olursa maddi açıdan sıkıntı olur.

cnm benim eşimde istanbul dan ş.urfaya şarka geldi..iyi ki gelmiş benimle tanıştı evlendik..şimdi kalmak için dilekçe verdik:66:ş.urfa da hiç şark sayılmaz cnm rahat buralar tavsiye ederim ama artık yazmışsınız hakkınıza neresi hayırlı ise orası olsun...

öyle cnm asker polis eşi olunca aklında hayalinde olmayan yerlerde yaşıyorsun....kısmet..

hg cnm ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inş..

ahhh cnm evet zor işleri Rabbim korusun....evt eli kopacağına kafası kopsaymış da bir pislik eksilseymiş..

:72:can sağlığı olsun tatlım ne dedik bize her yer memleket. Rabbim bütün polisleri ve askerleri korusun masun insanlarıda...:nazar::72:

aminnnnnnnnn hepsi Allaha emanetler...

günaydınlarrrrrr :69:

günaydın tatlım nabersin oğluşun nasılll:emir_bebek: :nazar:

amin cnm bende yürekten istiyorum eşim biraz daha rahat... onun rahatlığına sinirleniyorum bazen :60:

cnm benim eşimde istanbul dan ş.urfaya şarka geldi..iyi ki gelmiş benimle tanıştı evlendik..şimdi kalmak için dilekçe verdik:66:ş.urfa da hiç şark sayılmaz cnm rahat buralar tavsiye ederim ama artık yazmışsınız hakkınıza neresi hayırlı ise orası olsun...

öyle cnm asker polis eşi olunca aklında hayalinde olmayan yerlerde yaşıyorsun....kısmet..

hg cnm ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inş..

ahhh cnm evet zor işleri Rabbim korusun....evt eli kopacağına kafası kopsaymış da bir pislik eksilseymiş..

aminnnnnnnnn hepsi Allaha emanetler...

günaydın tatlım nabersin oğluşun nasılll:emir_bebek: :nazar:

iyiyiz kuzucum çok şükür sen napıyon nasılsınn :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

herkese selammmmm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öpüyorum hepinizi komacan komacannnnnnnnnnnn:16::16::16:

ohhh maşallah konularr baya ilerlemiş ben 3gündür falan giremiyordum eşim hasta olmuş rapor alıp bizi görmeye gelmişdi ama 1saat sonra gidiyo yine oğluşumla yanlız kalacağızz off offf

Back
X