- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
canım vitaminlerin fazlası da zararlı d vıtamınının fazlası vucuttan atılamıyo bır de bagırsak mukozasını bozuyor ki bunlar en basıtlerı sen doktor ne dedıyse o sekılde kullan bana da 1tane vermıstı su an da pembe kutulu folıc asıt plus kullanıyosundur muhtemelen ılerleyen aylarda onu megadyn olarak alacaksın bıraz ıcerıgı farklı bır de doktorlar onun mıktarını tahlılde cıkan degerlerıne gore belırlıyolar sen tane kullan megadyn gunde 2kez kullanılıyo yanlıs hatırlamıyorsam folıc asıtın azlıgı da fazlalıgı da bebege atkı edıyodu bıldıgım kadarıyla
aminnnn sekerimm benimm sen de iyisin inşşş![]()
![]()
![]()
nasıl olayım kuzum ya iş güç bebiş yuvarlanıyoruz moralım bıraz bozuk dun camlarımı sılmıstım bugun yagmur yagdı
vet yha ne güzel olurdu canımm benim burda poliss bayan arkadaslarım var görüşüyoruz onlar gerci calışmaktan sikayetciler yorulumuşlar bıkmışlar![]()
bu arada ögrenmişsin kuzum gözün aydın cok sevindimmm saglıcakla gelsin yegenimiz inşş![]()
![]()
![]()
yok canım kese için cok erkenhele bi iki hafta gecsin anca görünür
![]()
ooooooo kımler gelmıs bıze selam yok mu fıstık
ayyy bacinekk sende benim gibi olmusun deseneee
bende gecen hafta sildimm anamm yagmur yagsaa camur yagdııı battı yani okadar azar işitmiştim eşimden bideee degmediii
ozaman cok sinirlenmiştim ama gecti üzerine hem kar hemde yagmur yagdı yine tınlamıyom vallaa
sende ben gibi sallaa kusummm