• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım vitaminlerin fazlası da zararlı d vıtamınının fazlası vucuttan atılamıyo bır de bagırsak mukozasını bozuyor ki bunlar en basıtlerı sen doktor ne dedıyse o sekılde kullan bana da 1tane vermıstı su an da pembe kutulu folıc asıt plus kullanıyosundur muhtemelen ılerleyen aylarda onu megadyn olarak alacaksın bıraz ıcerıgı farklı bır de doktorlar onun mıktarını tahlılde cıkan degerlerıne gore belırlıyolar sen tane kullan megadyn gunde 2kez kullanılıyo yanlıs hatırlamıyorsam folıc asıtın azlıgı da fazlalıgı da bebege atkı edıyodu bıldıgım kadarıyla

aminnnn sekerimm benimm sen de iyisin inşşş :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
nasıl olayım kuzum ya iş güç bebiş yuvarlanıyoruz moralım bıraz bozuk dun camlarımı sılmıstım bugun yagmur yagdı :77:

vet yha ne güzel olurdu canımm benim burda poliss bayan arkadaslarım var görüşüyoruz onlar gerci calışmaktan sikayetciler yorulumuşlar bıkmışlar :1:
bu arada ögrenmişsin kuzum gözün aydın cok sevindimmm saglıcakla gelsin yegenimiz inşş :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
yok canım kese için cok erken :34: hele bi iki hafta gecsin anca görünür :34:

ooooooo kımler gelmıs bıze selam yok mu fıstık:27:[/QUOTE]

ayyy bacinekk sende benim gibi olmusun deseneee :1:
bende gecen hafta sildimm anamm yagmur yagsaa camur yagdııı battı yani okadar azar işitmiştim eşimden bideee degmediii :27: :9: :9:
ozaman cok sinirlenmiştim ama gecti üzerine hem kar hemde yagmur yagdı yine tınlamıyom vallaa :51: :21: :21: :21:
sende ben gibi sallaa kusummm :64: :60: :60: :60:

selam kıslar günaydın herkesee... :16:

melike_ecesuu;
canımmm ne güzel olur bende gelirim tabi toplaşır gezeriz valla...:66:

Çerkeskızı ;
Pazartesine randevu almıştım dr. dan özele gidiyordum zaten dün sabaha aldırdım randevuyu benim dr. doğumdaymış sabredemedim diğer dr. müsaitti onun yanına gittim kan tahlili yaptırdI gebesin dedi ama keseyi göremedi ultrasonda haftaya yeniden gel dedi. Birde ağrın kanaman olursa gelirsin dedi çok korktum inş bir sorun olmaz :50:

sarıbeybi;
tatlım aslında biraz rahatolmak lazım biz bayanlar daha sabırsız oluyoruz erkeklere nazaran. Ne zamandan beri istiyorsun canım rabbim inş. en kısa zamanda sanada bir bebiş nasip etsin. Tercihlere yazmadık urfayı ama gezmeye geliriz inş. :61:

Melekmehmet;
canım çok geçmiş olsun. Allah kavuştursun...

Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına alırsın inşl azasız noksansız:25::21::54:

iii aksamlar kızlarrr sabahtan beri evi temizledim öldüm belim kopuyo artık o derece kahvaltı yap yemek yap yok geceye gidiyo eşim ona bişiler hazırla gercekten cok yoruluyom eskisi gibi gücüm kalmadı sizler ne yaptınız bakalımm :5: :5:

kolay gelsin kuzum yorma kendini fazla bebişte yorulur bak :emir_bebek::emir_bebek::4:

meloşum sağolasın bacımm :29::29::29:
evet zor oldu ama annem daha fena oldu eve giresim gelmedi diye ağlamış :59:
neyse allah sağlık versin herkes yerinde iyi olsun sık sık gidiyorum zaten :98:
bende sabah beri temizlik ettim dip köşe odayı felan değiştirdik yavaştan salona geçiş yapıyoruz ama havalar bi ısınamadı gitti yaz gelmiycek gibi hiç :97:
camlarıda silecektim ama yarından sonra hergünü yağmurlu gösteriyo o yüzden bıraktım :37:

çerkezcim selam var tabisii olmazmı aam hiç denk gelmiyoruz canım :16:

kolay gelsin kuzum yorma kendini fazla bebişte yorulur bak :emir_bebek::emir_bebek::4:
saolasın bitanem benimmmm cansımsınn :29: :38: :38:
meloşum sağolasın bacımm :29::29::29:
evet zor oldu ama annem daha fena oldu eve giresim gelmedi diye ağlamış :59:
neyse allah sağlık versin herkes yerinde iyi olsun sık sık gidiyorum zaten :98:
bende sabah beri temizlik ettim dip köşe odayı felan değiştirdik yavaştan salona geçiş yapıyoruz ama havalar bi ısınamadı gitti yaz gelmiycek gibi hiç :97:
camlarıda silecektim ama yarından sonra hergünü yağmurlu gösteriyo o yüzden bıraktım :37:

çerkezcim selam var tabisii olmazmı aam hiç denk gelmiyoruz canım :16:

evet kuzum seni cok ii anlıyomm :59:
silme aysenim ben sildim camur yagdı üstüne de kar ve yagmurr :27: deli oldummmm ama gectiii :1:

üfff ruhum daraldı tek başıma yahuu :95:
eşimde arayamıyo başı kalabalıkmış :97:

oy oyyy ruhumu daralırmışş dur ben arayım da acayım daralan ruhunu kusum benimkide gecedee :1: :29: :38: :38:

saolasın bitanem benimmmm cansımsınn :29: :38: :38:

evet kuzum seni cok ii anlıyomm :59:
silme aysenim ben sildim camur yagdı üstüne de kar ve yagmurr :27: deli oldummmm ama gectiii :1:

oy oyyy ruhumu daralırmışş dur ben arayım da acayım daralan ruhunu kusum benimkide gecedee :1: :29: :38: :38:

silmiyom zaten bacım :21::21:
ama cam silmeyi severim ben manyakmıyım neyim :27: ön taraftaki camları eşim evde olursa o siliyo cadde üstü kalabalık oluyo gençler felan oturuyo diye :27: ama ben o yokken silmeyi tercih ediyom azcık işim ağrısız başım misali :52:

ana kız iyi barim aynı vardiyaya dönmüş biizimkiler gerçi benimkinin 2 hafta sonra değişicek başka bi göreve gidecek ingilizce biliyo diye yazmışlar sinir oldu ama :97::97:

ara kele iki lafın belini kırak :29::29:

silmiyom zaten bacım :21::21:
ama cam silmeyi severim ben manyakmıyım neyim :27: ön taraftaki camları eşim evde olursa o siliyo cadde üstü kalabalık oluyo gençler felan oturuyo diye :27: ama ben o yokken silmeyi tercih ediyom azcık işim ağrısız başım misali :52:

ana kız iyi barim aynı vardiyaya dönmüş biizimkiler gerçi benimkinin 2 hafta sonra değişicek başka bi göreve gidecek ingilizce biliyo diye yazmışlar sinir oldu ama :97::97:

ara kele iki lafın belini kırak :29::29:

ayyy kusumm ne güzel yardım ediyoo desene benimki camı silicekkk ayyy nerdeee :5:
ama dedigin gibi ona da bi işi yaptırmaktansa kendim yapmayı tercih ederimm :1:
kuzumm eşim iki hafta böle 12 36 calısıcak sonra bi hafta gündüz arkadasları izne cıkınca böle degişti calışma saatleri şimdilikk :34:
arıyom kuzusummmm :29: :38: :38: :38:

meloş bacım nirdesin bakem :82:
burda acayip yağmur yağıyo her an elektirikler kesilebilir ışıldağımı hazırladım :18::18:

meloş bacım nirdesin bakem :82:
burda acayip yağmur yağıyo her an elektirikler kesilebilir ışıldağımı hazırladım :18::18:

burdayımmm kusumm :29: :38: :3:
hadi yaaa ahh ne güzel yagmura bayılıyorummm bacım ben yaaaa :69:
keşke burda olsaydın söle karsılıklı bi kahve yapardım ohhh kahve yagmur misss gibi olurdu vallaaaa :7: :48: :48: :48:
hazırla kusumm korkma ben yanındayımmm canım arkadasım benimm :29: :38: :38: :38:

Son düzenleme:
burdayımmm kusumm :29: :38: :3:
hadi yaaa ahh ne güzel yagmura bayılıyorummm bacım ben yaaaa :69:
keşke burda olsaydın söle karsılıklı bi kahve yapardım ohhh kahve yagmur misss gibi olurdu vallaaaa :7: :48: :48: :48:
hazırla kusumm korkma ben yanındayımmm canım arkadasım benimm :29: :38: :38: :38:

ahh ahhh kahvede ne iyi giderdi :70::70:
bende severim bazen yağmur yağınca eşimle gece yarısı çıkarız yağmur altında dolaşmaya :98:
anam zaten ne zaman eşim gece olmaz o zaman gider elektirikler hayret ediyorum nasıl bir zamanla yapıyorlar :27:

ahh ahhh kahvede ne iyi giderdi :70::70:
bende severim bazen yağmur yağınca eşimle gece yarısı çıkarız yağmur altında dolaşmaya :98:
anam zaten ne zaman eşim gece olmaz o zaman gider elektirikler hayret ediyorum nasıl bir zamanla yapıyorlar :27:

ayyy benle eşimde böle cisiler ya kusumm hıhhh çok seviyoz ozaman altında yürümeyii :98: :69: :69:
hadi yaa tühh sen uyumuyonda ya kusum o yüzden kötü olur sıkılırsın korkarsın yalnızsın malümorası istanbul dualarını oku bidenem benimm allahım korusun inşş senii :29: :38: :38:
bu aradaa avatarını sevsinler kusumm bayıldımmm :16: :16: :16:

ayyy benle eşimde böle cisiler ya kusumm hıhhh çok seviyoz ozaman altında yürümeyii :98: :69: :69:
hadi yaa tühh sen uyumuyonda ya kusum o yüzden kötü olur sıkılırsın korkarsın yalnızsın malümorası istanbul dualarını oku bidenem benimm allahım korusun inşş senii :29: :38: :38:
bu aradaa avatarını sevsinler kusumm bayıldımmm :16: :16: :16:

yarın çıkıcaz zaten gezmeye kaç gün yağmurlu olacakmış zaten bol bol ıslanırız
:1:
aman işte burda vakit geçiriyom bi sitede oyunlara takılıyom ilerleyen saatlerde kitap okurum :68:
okumammı kuzum her odaya ayetel kürsiyi okuyup üflüyom :70:

sağol yavrimm canım sıkıldı ruh halime uygun bişiler koyim didim :27:

yarın çıkıcaz zaten gezmeye kaç gün yağmurlu olacakmış zaten bol bol ıslanırız
:1:
aman işte burda vakit geçiriyom bi sitede oyunlara takılıyom ilerleyen saatlerde kitap okurum :68:
okumammı kuzum her odaya ayetel kürsiyi okuyup üflüyom :70:

sağol yavrimm canım sıkıldı ruh halime uygun bişiler koyim didim :27:

ohhh desenee yarınn süperrr bi gün olucak kusumm :21: :21: :21:
gez bacım gezz cocuk yokken sefan olsunn ben son demlerimi yaşıyorum zatiiii :5:
eve tıkınıp kalırım eşim artık hasta olur cocuk der durur benide korkutur çıkamam zaten ailemde uzakta eyvahlar olsun gariiii :5:
ben cok begendim bacım vallaaaa :31:

Back
X