Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kuzum sormaa hem misafir agırladım hemde gezmeye gittim geldimmgünaydınn kızlar naparsınız?
ben cumartesi tadilattan sonra eve bi giriştim saat 8 de kocam zor durdurdu beni
çok yoruldummm çok.pazarda misafirim vardı yemeğe dinlenemedim...bugünde işteyim ama sarhoş gibiyim ya bi uyusammm....
emsalsiz hamileymişsinnn çok sevindim cnm Allah kucağına almayı nasip etsin...evet urfaya gezmeye gelin beklerim her zamann..
aysenn hoşgeldin yuvana cnm...
meloşum sen nettin gı haftasonu gezdinmi?
slm seker naberrrrrgünaydın kızlarrr:92::92::92:
geçmişi okuyamadım işim var öptümm sizi geri gelirimmmmmmmmmmm
ahh canım benim bebiş öle olunca normal artık öpüyorum prensesiniicanım mesajını aldım ama ben henüz ö.m atamıyorum mesaj sayım az, benim kız sağolsun geceli gündüzlü nöbette olduğu için ancak bakıp çıkıyorum şuan bile başıma dikildi hanfendi :)) bilgisayarı o istiyor :S
ayy kusumm saat 10 da arkadas aradı bi baska arkadaslar bana geliceklerimiş hemen asker gibi kalktımmeloşum yavru kuşumm kalkamadınmı kız yoksam
anam ben sabah 6 dan sonra uyudum bak ayaktayım![]()
canım bekle hemen ümitsizlige kapılma nolur :26:nerdee bu millet..
emsalsiz sen hamiş kalmak için ilaç filan kullandınmı?
klomen kullandım bu ay ben işe yaramadı sanırım adet belirtilerim başladı...:84:![]()
iyim canım benim hoşgeldinSelam arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır uğrayamadım malum benm çocuklardan fırsat olmuyo
meliki nasılsın canım
quzumm benimm nasılda merak edip özlermiş arkadasınıııııııııı yirimmmmm seni bennnnnnn yaasarıbeybi canım ben face kullanmıyorum msn den görüştük
meloşşş nirdesin kızzz bakayım ben gezdim geldim sende gezmeyemi gittin :82:
slmmm gızlarrr ben na zaman girsem kimsecikler olmuyo yahuuuu![]()
kızlar hepinize günaydınnnnnnnn
çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
kızlar hepinize günaydınnnnnnnn
çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
sarıbeybi naber tatlım![]()
günaydın kızlar hamilelikte cep telf. konuşmayı bırakın tel. taşımak bile sakıncalıymış. Ben işim gereyi ceplede sabit tellede çok konuşuyorum. napmam lazım acaba zaten 4 haftalığım ve keseyi bile göremedik gelişimi için çok zararlıı![]()
günaydın cnm... nerdesiniz ki şu an ? hem öyle bişey olsa eşin neden söylemesin ki? :26:
aa eşin nerden öğrenmiş. bende çok merak ediyorum neresi çıkıcak diye :44: hakkınıza hayırlısı olsun canım üzme kendini![]()
canım şuan istanbuldayız ama eşim 5 senedir istanbulda çalışıyor bilmiyorum gercekten mı söyluyor şakamı benı hazırlamaya calısıyor sanırım off ben daha hazır degılım kı yaaaaa![]()
evet canımm yoruldumm valla dün sorma hamilelikte yoruyo dogal haliyle canımsınn allah razı olsun canım arkadasım benim iyiki varsın rabbim güzel gönlüne göre versin inşşşgünaydınlar :92::92::92::92::92:
meloşum ohhh desene çok yoğundun dün neyse bugün dinlen artık bacım
ay merak ettim kız valla dedim bişeymi oldu allah korusun bugünde baktım yazmadıysan arıycaktım![]()
günaydın kızlar hamilelikte cep telf. konuşmayı bırakın tel. taşımak bile sakıncalıymış. Ben işim gereyi ceplede sabit tellede çok konuşuyorum. napmam lazım acaba zaten 4 haftalığım ve keseyi bile göremedik gelişimi için çok zararlıı![]()
cnm benim üzme kendini... sakıncalı elbette pc bile sakıncalı mikrodalga fırın...ama günlük hayatta bunlar olmadan yaşayamıyoruz... Allaha emanet olsun miniğin...stres ve kuruntu yapma o daha çok etkiler bence...
tatlım ben ceple günde en az 100 defa görüşüyorum sabit tellede ortalama 60 defa işim bu benim sekreterim acaba görevimimim değiştirtsem...Stres desen bizim iş başlı başına stres işe geleli 4 saat oluyor 5 olay yüzünden gerildim çarşaf gibi...![]()