• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

adet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı oldu

olur oyle canım gecen yıl ne durumda oldugumu unuttun mu???

valla 27 yıldır emnıyet camıasının ıcındeyım nısan ayında tayın acıklandıgını gormedım bızım gecen yıl mayıs sonunda acıklandı 1ay daHa mutlu yasayabılırsın:60:

ben sıze ne deyım manken gıbı Hatunlarsınız bı de rejım yapıyonuz tüü size :60:

evet kusumm yaa duygusallıgım tavan yaptı bugün çok üzgündüm bida olmaz inşşş şimdi kocişim yanımda hem moralimde yükseldi çok şükür kuzusumda hopluyooo :nazar: :emir_bebek: :1: :98: :69:

iyi geceler güzel topikciğin güzel hanımları yorgunluktan uykum kaçtı :52::52::52::52:aynen bu durumdayım sabah iş var yine :68::68:

ayy saol canımmm amiinnn inş. darısı tüm isteyenlere birde keseyi görseydik :61: arada bir kasıklarım ağrıyor korkuyorum bişi olcak diye :50:
dikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş kese
görüşelim tatlım özelden at bana ismini...benimki aranmalara kapalı ya sen bulamazsın beni...aminnn cnm kısa zamanda inş emsalsiz gibi güzel haber veririm sizlere....
tatlım benimm ayyy kıyaamam...kız korkutma bende seneye anamı burda bırakıp gurbete gitcem...hemde tek kızım anama çok düşkünüm o da bana....bacağın için de geçmiş olsun cnm ya kociş ovsun bacacıklarını.....:1:
bende gizlideyim kuzu ama yolluyorum mesajı,inşallah havadisler yakında olur canım benimmmm
bu arada sana katılıyorum ya benim 4 ayım kaldı zaten düşün düşün ...... işin düşünmemek için herşeyi yapıyorummm

adet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı oldu

valla 27 yıldır emnıyet camıasının ıcındeyım nısan ayında tayın acıklandıgını gormedım bızım gecen yıl mayıs sonunda acıklandı 1ay daHa mutlu yasayabılırsın:60:

ya değilim 78dim şimdi tartıldım 80 olmuşum kafayı yiyecem yaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:bide hamile kalsam 100 bulurum heraldee

aysencim senin yürüyüş bandı işe yaradı baya heraldee spor olmazsa gitmiyor bu kilolarr

meloşummmm canım sen nasılsınnnn nasıl oldunnn:70::70:

iyi geceler güzel topikciğin güzel hanımları yorgunluktan uykum kaçtı :52::52::52::52:aynen bu durumdayım sabah iş var yine :68::68:

dikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş kese

bende gizlideyim kuzu ama yolluyorum mesajı,inşallah havadisler yakında olur canım benimmmm
bu arada sana katılıyorum ya benim 4 ayım kaldı zaten düşün düşün ...... işin düşünmemek için herşeyi yapıyorummm

ya değilim 78dim şimdi tartıldım 80 olmuşum kafayı yiyecem yaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:bide hamile kalsam 100 bulurum heraldee

aysencim senin yürüyüş bandı işe yaradı baya heraldee spor olmazsa gitmiyor bu kilolarr

daha iyiyimm kuzusum çok şükür kocişim geldi moralim yerine geldi valla allahım basımdan eksik etmesin inşş :98: :48: :48:
oglusumda hopluyoo oda mutluu maşallah :nazar: :emir_bebek: :1: ama arada acıtıyo karnımı yapma diom duruyo canım kuzum benimm oyy kurban olurum ben onu verene babası geldi görevden bide meyve de yedik ya bebeqem böle şımarıyoo paşamm:66: :9: :9:
rabbim ben isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza hayırlısıyla nasip etsin inşş basta aysenimle sarıbebişime sonrada sizlere kuzucumm:nazar: :emir_bebek: :38: :38: :38:
sende iyisin inşş fıstıgım benimm :29: :69:

meloşum özelden yazamıyorum yaaa net çok kötü durumdaaa sende bana bak bakemm çerkez kız beni manken yaptı sen ne diiyeceksin,bu araa sana maşallah diyorumm hamile kalınca tüyolara ihtiyacım var haberin olsunnn:82::82:

daha iyiyimm kuzusum çok şükür kocişim geldi moralim yerine geldi valla allahım basımdan eksik etmesin inşş :98: :48: :48:
oglusumda hopluyoo oda mutluu maşallah :nazar: :emir_bebek: :1: ama arada acıtıyo karnımı yapma diom duruyo canım kuzum benimm oyy kurban olurum ben onu verene babası geldi görevden bide meyve de yedik ya bebeqem böle şımarıyoo paşamm:66: :9: :9:
rabbim ben isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza hayırlısıyla nasip etsin inşş basta aysenimle sarıbebişime sonrada sizlere kuzucumm:nazar: :emir_bebek: :38: :38: :38:

çok sevindimm kuzum aynı anda yazmışız heralde mesajı görmeden yazdımmm bu arada inşallahh güzel haberler artarrr:64::64::62::62:

kızlarrr hamilelikte ben ilk aylar hiç kilo almadım ama kusmadıgım halde sadece istemedigim selere dokunamadım zorlamadım canım ne istediyse onu yedim tatlıyı agzıma sürmedim 4.cü aydan sonra basladım birazda dikkat ettikten sonra inanınki kilo almıyosunuz bende boyum posum yerinde kemiklerim daha bi irileşir korkusuyla tadımlık yedim yeri geldi doyasıya ama bi taraftan mutlaka ayarı düzellttim hiç korkmayın çok şükür 7.ci ayımıza girdik 6 kilo aldık oda 5 ti bu ay q1 kilo daha geldi artık 2 kilo alırmısız bilemicem nolucak görücez :1: :69: :69: :69:

meloşum özelden yazamıyorum yaaa net çok kötü durumdaaa sende bana bak bakemm çerkez kız beni manken yaptı sen ne diiyeceksin,bu araa sana maşallah diyorumm hamile kalınca tüyolara ihtiyacım var haberin olsunnn:82::82:

çok sevindimm kuzum aynı anda yazmışız heralde mesajı görmeden yazdımmm bu arada inşallahh güzel haberler artarrr:64::64::62::62:

tabisiii kuzusuu ben burdayım allahın izniyle her daim canımsınn :70: :70:
elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım bitanem benim inşş kuzucumm inşşş :66: :66: :66:

tabisiii kuzusuu ben burdayım allahın izniyle her daim canımsınn :70: :70:
elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım bitanem benim inşş kuzucumm inşşş :66: :66: :66:

sağol kuşum benimmm sende benim için öylesinn :70::70::70::70:ben artık yatıyorum canım benim tatlı rüylar iyi gecelerrr:16::16::16::16:

AYYY annesi dedinya böleee yüreğimin yağları eridi sankim :1: cuma günü gidicem canım inş. görünür.

ohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem
diyet ve spor yapıyorum ben canım :34:
sen kaç kilosun boyun kaç yeni doğum yaptın sen zayıflarsın hele biraz dur :70:

tombul manken :27::27::27:

aboo kız sen verecem diye alıyonmu :27:
iyi gidiyo kuzum toplam 6 kilocuk gitti ama takıldım 77 78 arası bende gitmiyo daha bi zaman sonra duraklama dönemi yaşanırmış rejimlerde galiba o safhadayım ben :97:

kızlarrr hamilelikte ben ilk aylar hiç kilo almadım ama kusmadıgım halde sadece istemedigim selere dokunamadım zorlamadım canım ne istediyse onu yedim tatlıyı agzıma sürmedim 4.cü aydan sonra basladım birazda dikkat ettikten sonra inanınki kilo almıyosunuz bende boyum posum yerinde kemiklerim daha bi irileşir korkusuyla tadımlık yedim yeri geldi doyasıya ama bi taraftan mutlaka ayarı düzellttim hiç korkmayın çok şükür 7.ci ayımıza girdik 6 kilo aldık oda 5 ti bu ay q1 kilo daha geldi artık 2 kilo alırmısız bilemicem nolucak görücez :1: :69: :69: :69:

valla bacım süpersin zaten 10 12 kiloyla doğuma girmek normalmiş :46:
hadi bakalım bizde hamile kalalımda eccik kilo alalım inşlh :9:

sağol tatlım güzel dilekleriniz için...inşallah aysen de bende müjde veririz size...

AYYY annesi dedinya böleee yüreğimin yağları eridi sankim :1: cuma günü gidicem canım inş. görünür.

inşallah cuma keseyi görürsün :49::nazar:

aysencim sende bebek istiyon sanırım benim gibi....tedavi falan oluyonmu? ben bu ay klomen kullandım işe yaramadı....

herkese selam dostlar hepinizi öoüyorum kocaman kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meloşumm nasılsın bugün ayağın ağrıyormu,sarıbeybimm mesaj attım yanıtlamadın ses seda yokkkk

inşallah keseyi görünce bunlar lafta kalacak inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
diyet ve spor yapıyorum ben canım :34:
sen kaç kilosun boyun kaç yeni doğum yaptın sen zayıflarsın hele biraz dur :70:

tombul manken :27::27::27:

aboo kız sen verecem diye alıyonmu :27:
iyi gidiyo kuzum toplam 6 kilocuk gitti ama takıldım 77 78 arası bende gitmiyo daha bi zaman sonra duraklama dönemi yaşanırmış rejimlerde galiba o safhadayım ben :97:

ayyyy sorma yaaa :18::18::18:top misali yuvarlanacam heralde korkuyorummm
aman sana maşallah beynin o kiloyu kabul etmiş diyolarki sajkıncalı ama bu durumdan kurtulmak için şok diyet yapmak gerekiyormuş böyle 2 günlük filan olyor ya ondan

inşşş kuzucumm inşşş yaa tabi bide benim tansiyon problemim cıktı herseyi yiyemiyorum yersem 14-9 oluyo alim allah tuzsuz yemeye calışıyorum zaten hamilelikte iki sorundan biri tansiyon yükselmesi ve şeker bitanem benim cok şükür sekerim iyi cıktı ama tansiyondan yırtamadım :1:
asglık olsun surda ne kaldı dayanıyırım kuzum için :34: allah korusun bişi olur diye ödüm kopuyo kaçamak yaptıgımda ama usluyuz şimdilik güzeller güzeli teyzoşu darısıda size olsun inşşş bebişim benimm :nazar: :emir_bebek: :49: :38: :38:
sağol tatlım güzel dilekleriniz için...inşallah aysen de bende müjde veririz size...

inşallah cuma keseyi görürsün :49::nazar:

amin kuzusum aminnnn sende saol tatlısım benimm :nazar: :emir_bebek: :49: :38: :38:

melikem günaydın..nasılsın?...

coponum daha müsait olup bakamadım ki hemen bakıyom kuzum....

iyiyim canım ock şükür kocişimle müzik dinliyoruz kral tv :69: kahvaltı hazırlamaya gidicem birazdan sen napıyosun nasılsın bitanem benimm :29: :38: :38:

ohh maşallah size enişte de romantik sanırımm:69: benim kociş hiç müzik falan dinlemez işi gücü vurdulu kırdılı film izlemek :60:
afiyet olsun kuzum...

Back
X