• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

heheeeee:1::1:ahh kuzummm keşke hepimiz birlikte olsakta yesek ..ama dikkat et benden sanada kalmayabilirrrrrrrr hepisini yiyebilirimmm :3:vlla kısırı ballandıra ballandıra anlatmışınızzz ohh canım çekti bi yerim şişecek şimdi anacım yapsında yiyek bari yavv..bebek doğalı acıda yiyemiyorum yemeklerin tadı olmuyo yahuuuu acısız yemeklere hayırrrrrr

lohusalıktan dolayımı yiyemiyorsun melek, lohusa bittikten sonra acısını çıkartırsın merak etme :32:
bende çok acılı yiyemiyorum midemden dolayı :93::54:

bende iyiyim kuzucumm 12 de uyandımm eşimde sabah geldi uyandırmadı soalsun bende bi kkya bakayım dedim cıkarım birazdan acıktım daha bişi yemedimm :34:
kolay gelsin quzusumm kendini fazla yorma emi bebişimm benimm :29: :38: :38: :38:
benim eşimde geldi yattı ben kalkmadım hiç :27:
kız ben öğlen yemeğimi yedim malum rejimi aksatmayayım diye :56:
görüşürüz yavrim :29::29:

aleykumselam canım nasılsın ?

iyi canım sen nasılsın :16:

hayırlı pazarlar hanımlar nasılsınız?
ooo kısır falan canım çekti benimde yakın olsakta beraber kısır partisi yapsak çok iyi olur valla çok özledim öyle ortamları:70::70::29:

iyiyiz canım sen nasılsın..valla bende çok severim böyle ortamları keşke hepbirlikte olsak.canım lohusalık değilde bebek emiyorya onun için sütten geçermiş mecbur dikkat ediyoruz yediklerimize

iyiyiz sekerim sen nasılsın gel beraber olsun kuzum :29: :38:

çok iyi olur canım hadi toplanalım:46::66: ne zaman toplanıyoz kim yapıcak kısırı:56::64:

iyiyim canım bende,rejim yapıyorsan tabiki aksatma ,bizde durup durup öğle vakti kahvaltı yapıyoruz aslında çok zararlıymış ama insanlık hali erken kalkmaya üşeniyoruz:91::54:

iyiyiz canım sen nasılsın..valla bende çok severim böyle ortamları keşke hepbirlikte olsak.canım lohusalık değilde bebek emiyorya onun için sütten geçermiş mecbur dikkat ediyoruz yediklerimize

benimde ilk aklıma gelen lohusalıktan olmuştu ekşi,soğuk turşu falan yenmiyorya,,,
demek sütten bebeğe geçmemesi için ...yeni yeni bilgiler öğreniyorum daha evli olmadan sağolasın canım bebişi öp bizim yerimize:emir_bebek::54::71:

saol kuzusumm evet sen diyettesin bebişim dikkat et canımsınnn :29: :48: :48: :48:
çok iyi olur canım hadi toplanalım:46::66: ne zaman toplanıyoz kim yapıcak kısırı:56::64:

iyiyim canım bende,rejim yapıyorsan tabiki aksatma ,bizde durup durup öğle vakti kahvaltı yapıyoruz aslında çok zararlıymış ama insanlık hali erken kalkmaya üşeniyoruz:91::54:

ben yaparım kusum ne var sanki 5 dakikalık işş :39: :1: :34:

evet canım bende arada geç kalkıyorum ama dengelemeye çalışıyorum öğünleri :39:
en önemli öğün kahvaltı zaten :68:

saol kuzusumm evet sen diyettesin bebişim dikkat et canımsınnn :29: :48: :48: :48:

ben yaparım kusum ne var sanki 5 dakikalık işş :39: :1: :34:

bende yarın yengeme gideyimde kısır yaptırayım bari tek başına zevkli olmuyo :31:
meloşum senle yan yana olsak artık bi dünya oluruz biz yemekden :52: yapar yapar yerik :39:

evet canım bende arada geç kalkıyorum ama dengelemeye çalışıyorum öğünleri :39:
en önemli öğün kahvaltı zaten :68:

bende yarın yengeme gideyimde kısır yaptırayım bari tek başına zevkli olmuyo :31:
meloşum senle yan yana olsak artık bi dünya oluruz biz yemekden :52: yapar yapar yerik :39:

yok kuzummm bişicik olmaz cünkü bi yandan yer bi yandan gezerikkkkkkkk :21: :21: :1: ayyy bennn gezmesiz yapamammm :43: :27: ıhhhhhhhhhhh hiç düşünemiomm kelee :53: :60: :60: :60:

ne başlıyoruz kısır partisine :46::46::46::46::46::46: bayılırım bennnnn
ay daha akşam canım istedi de mercimek köftesi yaptım...cnm bizde hamileyken de lohusayken de acı falan yenir...bebekler 6-7 aylık olunca onlarda çiğköfte yemeye başlarlar :60:

ay daha akşam canım istedi de mercimek köftesi yaptım...cnm bizde hamileyken de lohusayken de acı falan yenir...bebekler 6-7 aylık olunca onlarda çiğköfte yemeye başlarlar :60:

eeee orası urfaaa acının mekanııı yawrişimmmm :27: :60: :60: :60:

:60::60:
haklısın yer yer gezeriz :52: kuzuyuda atarız bebek arabasına ay bakarsın oraya gelene kadar benim kuzuda gelir cümbür cemaat gezerik :32:

oyyyyyy yiriimmm ben senii yhaaa azgından ball damlıyooo canım arkadasım benimmmmm :48: :48: :48:
hadi inşşşş kuzucummm rabbim hayırlısyla göbüşüne koyuverir yegenimi inşşşşş dualarım hep seninleee canım arkadasım benimmmmmm :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :38:

ay mercimek köfteyide çok severim :56:
kız sen urfalısın vardır değişik tariflerin verde yapak :39:
benimde halamın 2 oğluda urfadan kız aldılar biride daha 5 6 aylık evli :34:

sesleri yanık olsun diye verirlermiş değilmi

oyyyyyy yiriimmm ben senii yhaaa azgından ball damlıyooo canım arkadasım benimmmmm :48: :48: :48:
hadi inşşşş kuzucummm rabbim hayırlısyla göbüşüne koyuverir yegenimi inşşşşş dualarım hep seninleee canım arkadasım benimmmmmm :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :38:

:48::48::48::48::48:
eccik daha kilo verimde çalışmaları sıkılaştırayım bari :27:
amin bacım dularımız karşılıklı :29::29:

eeee orası urfaaa acının mekanııı yawrişimmmm :27: :60: :60: :60:

evt cnm acının mekanıı.... :46::46::46::46::46:

ay mercimek köfteyide çok severim :56:
kız sen urfalısın vardır değişik tariflerin verde yapak :39:
benimde halamın 2 oğluda urfadan kız aldılar biride daha 5 6 aylık evli :34:

sesleri yanık olsun diye verirlermiş değilmi

cnm yumurtalı köfte de yaparız biz o da harika olur...çiğköftenin etsiz halinde malzemeler hazırlanır...yoğrulur bizde köfteler ıslanmaz...:20: sonaa bol yağda yumurtalar omlet gibi pişirilir ve köfteye katılıp karıştırılır...muazzam bi lezzeti vardır...melike yemişsinidr sen kız...
maşallah cnm mutluluklar dilerim...evt tatlım sesleri yanık olsun diye bi de alışsınlar acıya diye yedirilir...:9::9:

cnm yumurtalı köfte de yaparız biz o da harika olur...çiğköftenin etsiz halinde malzemeler hazırlanır...yoğrulur bizde köfteler ıslanmaz...:20: sonaa bol yağda yumurtalar omlet gibi pişirilir ve köfteye katılıp karıştırılır...muazzam bi lezzeti vardır...melike yemişsinidr sen kız...
maşallah cnm mutluluklar dilerim...evt tatlım sesleri yanık olsun diye bi de alışsınlar acıya diye yedirilir...:9::9:

ayyyy yumurtalı köftemiii çok lezzetliydi valla bacım yaa oo ama nasıl yapılıyo bilmiom yaz da deneyelim bigün valla bak şimdi agzım sulandııııı:43:

hımmm değişikmiş baya ama ben kesin yiyemem yumurta kokar bana kokusundan pek haz etmemde :27:
benim karşı komşum vardı onun eşide polisdi antepliydi eşide adıyaman onunda acayip tarfileri vardı
çiğ köfteye benzeyen yağlı köfteleri var alışkanlık oldu bende yapıyroum artık arada :56:

aa bak onlarda urfada belkide tanıyosundur :31:
evet kusum yaaa suu yumurtlama günleri çok önemli :34:
inşşş rabbim kabul eder duamızı bitanem benimmm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

razamana çıkartalımda bakıcaz hal yoluna artık :29:
:16:

hımmm değişikmiş baya ama ben kesin yiyemem yumurta kokar bana kokusundan pek haz etmemde :27:
benim karşı komşum vardı onun eşide polisdi antepliydi eşide adıyaman onunda acayip tarfileri vardı
çiğ köfteye benzeyen yağlı köfteleri var alışkanlık oldu bende yapıyroum artık arada :56:

aa bak onlarda urfada belkide tanıyosundur :31:

razamana çıkartalımda bakıcaz hal yoluna artık :29:
:16:

tamam kuzusumm anlaştıkkk :29: :38: :38:

Back
X