• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

meloş ne sorcem yavri
saçımı boyucam kızıl var demiştim evde dün sana ama başka renkmi yapsam diyom sence hangi renk gider bana :98:

evet kusum yaaa suu yumurtlama günleri çok önemli :34:
inşşş rabbim kabul eder duamızı bitanem benimmm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

bu ay bende çok takip etcem o günleri :46::46::32::32::32:

ayyyy yumurtalı köftemiii çok lezzetliydi valla bacım yaa oo ama nasıl yapılıyo bilmiom yaz da deneyelim bigün valla bak şimdi agzım sulandııııı:43:

ayy cnm benim ya..tarifini yazdım yukarda ama canın istedi dimi ahh üzüldüm bak şimdi..yakın olaydık 2 dk da yoğuryp göndereydim sana cnmm:49:

hımmm değişikmiş baya ama ben kesin yiyemem yumurta kokar bana kokusundan pek haz etmemde :27:
benim karşı komşum vardı onun eşide polisdi antepliydi eşide adıyaman onunda acayip tarfileri vardı
çiğ köfteye benzeyen yağlı köfteleri var alışkanlık oldu bende yapıyroum artık arada :56:

aa bak onlarda urfada belkide tanıyosundur :31:

cnmm yumurtayı iyice pişiriyon hiç yumjurta kokmuyooo...evt yağlı köftede yumurta koymadan yapılır...yağlı köfteyi accık sulandırıp içine nar ekşisi koyunca da kıyma olur...onu kuru yufka ekmekle yeriz harika olar...
ayy k,m kız o komşun isim versene belki de şu an benim komşumdur..:1:

:16:[/COLOR]

kızı var şu an 1,5 yaşında arkdaşımın ismi rabia :34:

cnm benim binada bi isimde biri yok..ama lojman içerisinde belki de vardır...çalıştığım için ancak binadakileri tanıdım zar zor...:9:
urfada adanalı-antepli-mardinli-adıyamanlı-osmaniyeli polis çokkk :1:

cnm benim binada bi isimde biri yok..ama lojman içerisinde belki de vardır...çalıştığım için ancak binadakileri tanıdım zar zor...:9:
urfada adanalı-antepli-mardinli-adıyamanlı-osmaniyeli polis çokkk :1:

hayır canım lojmanda değil lojman çıkmış ama çok küçük eskiymiş..
çevik kuvvete yakın evi aslında mah adını biliyodum kargo göndermiştim ama unuttum :27:

meloş ne sorcem yavri
saçımı boyucam kızıl var demiştim evde dün sana ama başka renkmi yapsam diyom sence hangi renk gider bana :98:

kuzumm ben degişikligi seviom valla bence sana karamel de gider bi dene derim bebişimm :29: :38: :38:
bu ay bende çok takip etcem o günleri :46::46::32::32::32:

ayy cnm benim ya..tarifini yazdım yukarda ama canın istedi dimi ahh üzüldüm bak şimdi..yakın olaydık 2 dk da yoğuryp göndereydim sana cnmm:49:

allah razı olsun kuzusum evet o günler cok önemli onun ne öncesi nede sonrası hiç bi faydası olmuyomus dr bey sölemişti adetten 14 cıkarın o gün :29: :38: :38:

kalkayım meyve bekliyo evdeki uşaklar benden

iyi akşamlar kızçeler
grşrz meloşum :16::16:

tamam bitanem benimmm görüşürüz tatlısımm afiyet bal şeker olsunn :29: :38: :38:

kuzumm ben degişikligi seviom valla bence sana karamel de gider bi dene derim bebişimm :29: :38: :38:

allah razı olsun kuzusum evet o günler cok önemli onun ne öncesi nede sonrası hiç bi faydası olmuyomus dr bey sölemişti adetten 14 cıkarın o gün :29: :38: :38:

tamam bitanem benimmm görüşürüz tatlısımm afiyet bal şeker olsunn :29: :38: :38:

evet yavrim bende karamel düşündüm bakayım bir tonlarına iyice :34:
sağol kuzum hayde öptüm :emir_bebek::16::16:

hayır canım lojmanda değil lojman çıkmış ama çok küçük eskiymiş..
çevik kuvvete yakın evi aslında mah adını biliyodum kargo göndermiştim ama unuttum :27:

evt cnm lojmanlar çok küçük ve eski...ben yeni evli sayılırım diye geçtim çocuk olunca sığılmaz buralara...karaköprüdür cnm oralar...

amin tatlım aminnnn :nazar: :emir_bebek: :16: :16:
canım bak coklu alıntı nasıl oluyo biliomusun ;
şimdiii su alıntı ile cevaplanın yanında su işaret varya en sonda olan '' buna benzer mesela bende ona tıklıyosun baska kim yazmışsa onlarda da tıklıyosun en son kim yazmışsa bu defa alıntı ile cevaplaya tıklıyosun sonra cıkıyo hepsine cevap veriyosun kim sana ne yazmışsa emi kusum umarım anlatabilmişimdir :1: :29: :38:

Saol tatlım bi deneyeyim bakayım oldu sanırım :66:

günaydın milett :3:
nasılsınız....
Günaydınn canımmm :16: çok şükür dün çok rahat geçti izinli olduğum için bu günde çalışıyorum korkoyurum yine göbeğim ağrıycak diye bi akşam olsa

Saol tatlım bi deneyeyim bakayım oldu sanırım :66:

evet oldu :46::46::46:

Günaydınn canımmm :16: çok şükür dün çok rahat geçti izinli olduğum için bu günde çalışıyorum korkoyurum yine göbeğim ağrıycak diye bi akşam olsa

evt cnm benimde dün güzeldi eve hiç dokunmadım üşeniyom yapmaya ya..anneme kafaltıya gittim günü öldürdüm yani..
ah cnm korkma ya ağrımaz inş. duanı oku üfle Allaha emanet..

evt cnm benimde dün güzeldi eve hiç dokunmadım üşeniyom yapmaya ya..anneme kafaltıya gittim günü öldürdüm yani..
ah cnm korkma ya ağrımaz inş. duanı oku üfle Allaha emanet..

amin canım kimsede olmayan bir şikayet bakıyorum genelde mide bulantısı bel ve kasık ağrısı şikayeti oluyor onları umursamıyorum ama nettende araştırdım göbek ağrısı diye bişi yok son aylarda karın büyüdüğü için ağrırmış onun dışında bir bilgi yok artık dediğin gibi tatlım Allaha emanet diyorum yapıcak bişi yok...
Oh oh ne güzel anne kız kahvaltı çok iyi yapmışsın tatlım.:127:

Back
X