• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Peygamberimize Salavat Getirmek

"Şüphesiz Allah ve melekleri peygambere çok salavat getirirler.Ey iman edenler! Sizde ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin"
(AHZÂP SURESİ 56.AYET)

Peygamberimiz üzerine ömürde 1 defa salavat getirmek farzdır.Ve adı her anıldığında ona salavat getirmek vaciptir.(imamı kurtubi)

Hadis: "Kıyamet günü insanların bana en yakın olanları üzerime en çok salavat getirenlerdir"

Hadis: "Kim benim üzerime 1 salavat getirirse Allah onun üzerine 10 salavat getirir. Kim benim üzerime 100 salavat getirirse Allah onun iki gözü arasına nifaktan kurtuluş beratı yazar.Ayrıca ateşten kurtulduguna dair bir beraat yazar. Ve kıyamet günü onu şehitlerle beraber cennete iskan eder"

Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh
Tüm Mü'minlerin şefeatçisi ol yaa Resulellah....

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke Ya Resulallah
Sana binlerce salât ü selam olsun Ey Allah’ın Resûlü

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamün aleyke Ya Habiballah
Binlerce salat ü selam Sana ey Allah’ın Sevgilisi

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya Emîne vahyillah
Sana binlerce salat ü selam olsun ey Allah’ın vahyinin emîn temsilcisi

madamım kuzum Allah senden razı olsun iyiki bizide bu sevaba dahil ettin bizi unutmadın kuzum cennetle müjdeleniris inş.. hepimiz

yok henüz aramadım eve giderken bi uğrarım aneme konuşim bakim ne yeme var ona göre:52:
ooo senin menü süper yaaa bayıldıum valla benim kociş pek sevmez kuru o yüzden daha evlendiğimden beri bir kere pişirdim çok acı dime yaaa:43:

tamam berroşum yazdım sana 2000 dane Allah kabul etsin inşallah hemen bebişlerimiz olsunnn:16:

hadi bakalım anniş döktürmüştür emin ol annişlerin evi yemeksiz olmas asla...
canım nasıl beyaz lahana dolmişi cekio ama hic yapmadımm bi ara öğreniyimde yapımmm böle kuş üzümlüüü pıstıklı
aaaa cok acıı kuzum yaa sevilmesmii ya hayret sey valla pek görmedim kuru sevmeyennn napcaksınn idare kuzummm sen kendine yap arada sırada az bişiy ben istanbula taşınınca kuru pişince bizdesinnn :29:sen hep gelde kuru günlerii ayrıı bebişim benimm...

ben çıkıyorum servis saatim gelmiş yahu hiç farkında diilimm valla hepinizi kucaklayıp mıncıklıyorumm ii güzel sohbetler dilerim see yoouuuuu:16:

tımam minnakımm hadii görüşürüss kendine ii baK Allaha emanet see you kuzummm mucks:54:

amin madamım Allah razı olsun sağol...Cümlemizinini kabul etsin Rabbim..

zeytinim sen bana sormadın ama bende çok beğendim güle güle kullan şimdiden..:19:

amin madamım Allah razı olsun sağol...Cümlemizinini kabul etsin Rabbim..

zeytinim sen bana sormadın ama bende çok beğendim güle güle kullan şimdiden..:19:

ayy olurmu kuzum sana sormadım. sabah madamım sormuştu dün napıyodunuz öyle diye. gecelik arıyorum bulamıyorum didim. oda bakınıyodu.
sonnda aldım bitane o yüzden didim.

Seni çookk seviyomm canım kuzumm benimm sen hele istanbula gel de bi oyyy oyyyy:16::16:
hadi bakalım anniş döktürmüştür emin ol annişlerin evi yemeksiz olmas asla...
Canım nasıl beyaz lahana dolmişi cekio ama hic yapmadımm bi ara öğreniyimde yapımmm böle kuş üzümlüüü pıstıklı
aaaa cok acıı kuzum yaa sevilmesmii ya hayret sey valla pek görmedim kuru sevmeyennn napcaksınn idare kuzummm sen kendine yap arada sırada az bişiy ben istanbula taşınınca kuru pişince bizdesinnn :29:sen hep gelde kuru günlerii ayrıı bebişim benimm...

Tımam minnakımm hadii görüşürüss kendine ii bak allaha emanet see you kuzummm mucks:54:

Hoştur bana senden gelen
Kahrında hoş lütfunda hoş
Ya gonca gül yahut diken

Gelse cemalinden vefa
Yahut celalinden cefa
İkiside şu gönlüme sefa

Ağlatırsan zarı zarı
Eğer isterisen diyarı
Yok layık görürsen bana narı
Narında hoş nurunda hoş

İŞTE BU BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM KOCİŞLE İKİMİZİN ŞARKISI MİNNOŞLARIM HEPİNİZE GÜNAYDIN KUCAK DOLUSU ÖPÜCÜKLER:16::16::16:

Ne demek berrem benim allah sizden razı olsun
amin madamım allah razı olsun sağol...cümlemizinini kabul etsin rabbim..

Zeytinim sen bana sormadın ama bende çok beğendim güle güle kullan şimdiden..:19:

amiiiiiiiinnnnnn ama cennetten önce rabbim bizi bebeklerimizle müjdelendirsin yaa olmas mı:16::16:
peygamberimize salavat getirmek

"şüphesiz allah ve melekleri peygambere çok salavat getirirler.ey iman edenler! Sizde ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin"
(ahzâp suresi 56.ayet)

peygamberimiz üzerine ömürde 1 defa salavat getirmek farzdır.ve adı her anıldığında ona salavat getirmek vaciptir.(imamı kurtubi)

hadis: "kıyamet günü insanların bana en yakın olanları üzerime en çok salavat getirenlerdir"

hadis: "kim benim üzerime 1 salavat getirirse allah onun üzerine 10 salavat getirir. Kim benim üzerime 100 salavat getirirse allah onun iki gözü arasına nifaktan kurtuluş beratı yazar.ayrıca ateşten kurtulduguna dair bir beraat yazar. Ve kıyamet günü onu şehitlerle beraber cennete iskan eder"

essalâtu vesselâmu aleyke yâ rasûlallâh
tüm mü'minlerin şefeatçisi ol yaa resulellah....

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya resulallah
sana binlerce salât ü selam olsun ey allah’ın resûlü

elfü elfi salatin ve elfü elfi selamün aleyke ya habiballah
binlerce salat ü selam sana ey allah’ın sevgilisi

elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya emîne vahyillah
sana binlerce salat ü selam olsun ey allah’ın vahyinin emîn temsilcisi

madamım kuzum allah senden razı olsun iyiki bizide bu sevaba dahil ettin bizi unutmadın kuzum cennetle müjdeleniris inş.. Hepimiz

Aklım Hep Sende

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi

Buda aşkitomla benim şarkıımmmm.....

biz yeni sevgili olduğumus zamanlarda beni arayım bana bunu dinletmişti. Çok hoşuma gitti.
sonra biz düğünümüzde bununla dans ettik :16::16::16:

Hoştur bana senden gelen
Ya gonca gül yahut diken

Gelse cemalinden vefa
Yahut celalinden cefa
İkiside şu gönlüme sefa

Ağlatırsan zarı zarı
Eğer isterisen diyarı
Narında hoş nurunda hoş

İŞTE BU BENİM EN ÇOK SEVDİĞİM KOCİŞLE İKİMİZİN ŞARKISI MİNNOŞLARIM HEPİNİZE GÜNAYDIN KUCAK DOLUSU ÖPÜCÜKLER:16::16::16:
:46::46::46::46:
kıskandım ben de şarkı yasdııımmmm:1:

Gunaydın tatlımm iilik pek bişi yok sende bişiler var sanırımm ama zeytinimm:46:

yok kıs ne olsun. hatta çok finayım.
eymen gece fena yaramazdı. hatta canımı yakacak kadar yaramazdı.ağladım resmen.
sabahda alarm çaldı tam kalkıcam bacağıma bi kramp girdi anlatamam. nasıl canım yanıyo ama. bi bağırdım . eşimde bi korktu uyuyodu o hala. zannetti sancılandım :1::1:
karnımı tutuyo noldu noldu bişeymi oldu diye. :1:
dedim karnımı bıraaaakkkk bacağııımmmm. sık bacağımı çimdikle bişey yaaaappp. o anlayana kadar uyku sersemi ben baya bi acı çektim. hala ağrıyo. bu kramp ne fina bişey yaaa.

:1::1::1:ayy zeytinim kusura bakma ama gülüyorumm evdeki o haliniz gözüme geldi de zavallı çaresiz kocişler yaa acaip panikler dime napçaklarını bilemiyorlar ya bayılıyomm :1::1: Ama sanada hiç kıyamıyom işte tam tersine eymene kavuşmaya çok az kaldı onu sabırsızlıkla bekliyoruz teyzeleri olarak kocişte beni rüyasında görmüş gece sen diyo bişi içmişin doktora gidiyomuşuz doktor demişki bebeğe 1 yıl ara verin demiş kociş acaip korkmuş kıyamam çok kötü rüyaydı diyo dedim demeekki bir yıla bebiş doğacak öle düşün terine çıksın:52:
yok kıs ne olsun. Hatta çok finayım.
Eymen gece fena yaramazdı. Hatta canımı yakacak kadar yaramazdı.ağladım resmen.
Sabahda alarm çaldı tam kalkıcam bacağıma bi kramp girdi anlatamam. Nasıl canım yanıyo ama. Bi bağırdım . Eşimde bi korktu uyuyodu o hala. Zannetti sancılandım :1::1:
Karnımı tutuyo noldu noldu bişeymi oldu diye. :1:
Dedim karnımı bıraaaakkkk bacağııımmmm. Sık bacağımı çimdikle bişey yaaaappp. O anlayana kadar uyku sersemi ben baya bi acı çektim. Hala ağrıyo. Bu kramp ne fina bişey yaaa.

Kim ki zeytinim bu ya ben çıkaramadım ama sözleri çok güzelllll:16:
aklım hep sende

sana birşey olur diye aklım hep sende
rüyaların bile benim göz hapsimde
seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

bensiz günlerini sen unut artık
seven yüreğinde şimdi ben varım
seni böyle sevmek günah ise eğer
ben anadan doğma bir günahkarım

seven yüreğim kor olana kadar
gözlerimin feri solana kadar
mahşer sirenleri çalana kadar
seni yüregimde yaşatacagım

nesi varsa senin inanki bu ömrümün
satır satır sana ait her hikayesi
aşk ikimize meleklerin hediyesi
benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

bensiz günlerini sen unut artık
seven yüreğinde şimdi ben varım
seni böyle sevmek günah ise eğer
ben anadan doğma bir günahkarım

seven yüreğim kor olana kadar
gözlerimin feri solana kadar
mahşer sirenleri çalana kadar
seni yüregimde yaşatacagım

buda aşkitomla benim şarkıımmmm.....

Biz yeni sevgili olduğumus zamanlarda beni arayım bana bunu dinletmişti. çok hoşuma gitti.
Sonra biz düğünümüzde bununla dans ettik :16::16::16:

:1::1::1:ayy zeytinim kusura bakma ama gülüyorumm evdeki o haliniz gözüme geldi de zavallı çaresiz kocişler yaa acaip panikler dime napçaklarını bilemiyorlar ya bayılıyomm :1::1: Ama sanada hiç kıyamıyom işte tam tersine eymene kavuşmaya çok az kaldı onu sabırsızlıkla bekliyoruz teyzeleri olarak kocişte beni rüyasında görmüş gece sen diyo bişi içmişin doktora gidiyomuşuz doktor demişki bebeğe 1 yıl ara verin demiş kociş acaip korkmuş kıyamam çok kötü rüyaydı diyo dedim demeekki bir yıla bebiş doğacak öle düşün terine çıksın:52:
ya hiç sorma nasıl panikledi. bide uyuyodu kıyamam bi fırladı karnımı tutuyo.diyorum karnımı bırak bacağıımmmm. bacağımı sık diyorum o karnımı sık diyorum sanıyo.sıkamam diyo :1::1::1: çok komikti yaaa.
kocişinin rüyasıda hayırlara çıksın inşallah. 1 yıl içinde bebişin kucağında olsun. ooohhhh ne güsel oluurrr.

Kim ki zeytinim bu ya ben çıkaramadım ama sözleri çok güzelllll:16:

niran ünsal özcan deniz. aklım hep sende yaz dinle çok güsel yaaa. ben çok seviyorum yani.

Hımmmm anladım ama evde artık işyerinde indirilmiyo yasak:19:
Inşallah gelir bebişler inşallahhh:46:
ya hiç sorma nasıl panikledi. Bide uyuyodu kıyamam bi fırladı karnımı tutuyo.diyorum karnımı bırak bacağıımmmm. Bacağımı sık diyorum o karnımı sık diyorum sanıyo.sıkamam diyo :1::1::1: çok komikti yaaa.
Kocişinin rüyasıda hayırlara çıksın inşallah. 1 yıl içinde bebişin kucağında olsun. Ooohhhh ne güsel oluurrr.

Niran ünsal özcan deniz. Aklım hep sende yaz dinle çok güsel yaaa. Ben çok seviyorum yani.

Seni çookk seviyomm canım kuzumm benimm sen hele istanbula gel de bi oyyy oyyyy:16::16:

bende seni cok sefiyomm kuzucummmmmm

Hoştur bana senden gelen
Ya gonca gül yahut diken

Gelse cemalinden vefa
Yahut celalinden cefa
İkiside şu gönlüme sefa

Ağlatırsan zarı zarı
Eğer isterisen diyarı
Narında hoş nurunda hoş

ayy ni güselll sözleriii var kim sölüyo bebekimmmmmmmmm .....günaydınnn bebişkommm muckkkk:54:

günaydııııııııınnnnnnnnnnn.
nasılsınız kızlar? ne var ne yok?

günaydınnn minnakım kramplar falan girmiş kıyamam yaaa kocişide panik yaptınnnn panik atak kocişler yaaa:9:

Ne demek berrem benim allah sizden razı olsun

amiiiiiiiinnnnnn ama cennetten önce rabbim bizi bebeklerimizle müjdelendirsin yaa olmas mı:16::16:

tımam olmasmıııı hicc bebekimmm önce bebişşş inş.... ayyy inş. bu ay gelsin kuzucuklarrrr:16:

Aklım Hep Sende

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce

Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi

Buda aşkitomla benim şarkıımmmm.....

biz yeni sevgili olduğumus zamanlarda beni arayım bana bunu dinletmişti. Çok hoşuma gitti.
sonra biz düğünümüzde bununla dans ettik :16::16::16:

ayy ivit cok severim bende bu sarkıyıı cok güseldir tam aşk şarkısı:16:

Back
X