• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bize ne oluyo :(

Begenmedigini dile getirdigini soyluyorsunuz...

Ne diyor mesela?

Cunku uc aylik esini begenmedigi halde ustelik de cok buyuk bir askla onunla evlendigine gore ciddi sorunlari olmali...

Önceden bana bakınca bile gözleri dolardı simdi ise neden boylesin sana bakınca herşeyden gönlüm geciyo diyo bana bakınca hayat bulduğunu söylerdi bende hic bi değişiklik yok aksine daha dikkat eder oldum kendime

Elbette soruyorum ama istediğini yaptığım da yine begenmiyo ciddi sorunları var gibi neyi beğendiğini bilmiyo aslında

bu nasıl kabalık ya beğenmediğini söylüyor bir de valla ben olsam ben de seni eskisi kadar beğenmiyorum derim kısasa kısas kimse kusura bakmasın nasıl böyle eşinin kalbini kırabiliyo

Önceden bana bakınca bile gözleri dolardı simdi ise neden boylesin sana bakınca herşeyden gönlüm geciyo diyo bana bakınca hayat bulduğunu söylerdi bende hic bi değişiklik yok aksine daha dikkat eder oldum kendime

neden böylesin diye sorunca, nasılım yani demiyor musunuz? çirkinsin mi diyor yani yoksa bakımsızsın mı? anlamadım

Ciddi sıkıntılarla evlendik dugunumuzu kendimiz yaptik maddi manevi benden cok istiyordu evlenmeyi zaten özel hayatımız da bitti tamamen onda bi sikinti var sanırım bunu kapatmaya çalışıyor yardim etmemede izin vermiyo

O iyi değil ben onu tanıdığım da allah bu dünyada cenneti verdi bana diyordum Kadin ruhundan o kadar iyi anlar ki normalde buna hayran olmuştum aslında ama bi anda o gitti başkası geldibbüyülenmiş gibi

Ciddi sıkıntılarla evlendik dugunumuzu kendimiz yaptik maddi manevi benden cok istiyordu evlenmeyi zaten özel hayatımız da bitti tamamen onda bi sikinti var sanırım bunu kapatmaya çalışıyor yardim etmemede izin vermiyo

Size bir aciklama borclu...

Aciklamasi yoksa susacak size kotu hissettirmeyecek.

Ne demek sana bakinca her seyden gonlum geciyor, neden boylesin vs.

Uc ay once cok asik olup evlendigi kadina bugun bunlari diyen...

Hastalikta, hamilelikte, dogum sonrasinda vs neler demez...:KK12:

cinsel sorunları var ve bunu ort bas etmeye çalışıyor dedın dımı..

sorunu ne? Isteksızlık falan mı

Ben bu sorunlar içinde bi bebek yapamam ondan zaten açıklaması yok beni hızla uzaklaştırıyo kendinden

Evet aynen öyle benim isteğim olduğunu saniyo yapamadığı için bana sucu yüklüyor bi yerde ama susmasini bilse zaten ben bu şekilde biseyi sikinti etmiyorum ki dönemsel şeyler ve geçer diye dusunuyorm]

Henüz uç aylık evliyim çok büyük bi aşkla evlendik biz eşim beni cok sever ve cok begenirdi herşey bi anda değişti beni sanki sevmiyo ve beğenmediğini dile getiriyo ben cok bakımlı olmaya caliisiyorum onunla cok ilgiliyim ama o ben yokum gibi davranmaya başladı cok üzülüyorum boyle hayal etmemiştim ben

erkeklere evlenince bir haller oluyor aynılarını yaşadım. kendini hiç gibi hissetmeye başlıyorsun ne kadar bakım da yapsan ilgi de göstersen. Allah korusun ben o evliliğe devam ediyor olsaydım heralde hiç ilgilenmemeye takmamaya başlardım. biraz taktik değiştirebilirsin canım. fazla üstüne düştüğünden olabilir.

Cevap vermek istemezseniz vermeyebilirsiniz soracağım soruya, ama merak ettim evlenmeden önce cinsellikle ilgili var mıydı sıkıntısı? Evlendikten sonra mı soğukluk geldi?

Back
X