Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sorucam bugun cıkmıs da sonucDoktoruna gitmen lazım, rapor sonucu doktortadir, sadece bu birşey ifade etmez
Sonuç çıkmış ama grafik yok işte, grafik doktora düşerYarın sorucam bugun cıkmıs da sonuc
Hmm anladım canım tamamdır inşallah sorun yokturSonuç çıkmış ama grafik yok işte, grafik doktora düşer
Devlet demi yaptırdınız ben devlet de yaptircam ama sonuç kaç güne cikarEki Görüntüle 3604170
Kızlar selam ilk gebelik ve ikili tarama testi yaptırdım böyle bi sonuç çıkmış tam olarak ne oluyo fazla bi bilgim yok bu konuda
Devletinkini hiç bilmiyorum özele gidiyorum orda yaptırdım ıkı gune cıkmısDevlet demi yaptırdınız ben devlet de yaptircam ama sonuç kaç güne cikar
Tamam canım sağol inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız ve sağlıcakla kucağımıza alirizDevletinkini hiç bilmiyorum özele gidiyorum orda yaptırdım ıkı gune cıkmıs
Amin inşallah ya sen kaç haftalık oldunnTamam canım sağol inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız ve sağlıcakla kucağımıza aliriz![]()
Bugün tam 10 haftalık oldukAmin inşallah ya sen kaç haftalık oldunn
2-3 haftaya yapılır o zaman testler ay ne stresli işmiş yaBugün tam 10 haftalık olduk
Evet ilk beta HCG bekle keseyi bekle kalp atışı bekle şimdi tarama testi bekle heyecanlı ama stresli bir süreç randevu aldım 11+5 e denk geliyor tarama testi erken felan değil normal bence değil mi2-3 haftaya yapılır o zaman testler ay ne stresli işmiş ya
11 de bana yapmadı daha küçük diye 12 de yaptık büyük ihtimal seninde öyle olur çünkü ultrasondan bakıyolar burun kemıgı olusmusmu kalbında sorun varmı dıye bu da ıkılı taramanın bi parçasıEvet ilk beta HCG bekle keseyi bekle kalp atışı bekle şimdi tarama testi bekle heyecanlı ama stresli bir süreç randevu aldım 11+5 e denk geliyor tarama testi erken felan değil normal bence değil mi
Başka randevu yoktu o zamana vardı ondan onu aldım bende11 de bana yapmadı daha küçük diye 12 de yaptık büyük ihtimal seninde öyle olur çünkü ultrasondan bakıyolar burun kemıgı olusmusmu kalbında sorun varmı dıye bu da ıkılı taramanın bi parçası
Olsun belkı gelısımı o an yeterlı olur gorunur sorun olmaz siz hangi hastaneye gidiyosunuzBaşka randevu yoktu o zamana vardı ondan onu aldım bende
İzmir Buca Seyfi Demirsoy hastanesineOlsun belkı gelısımı o an yeterlı olur gorunur sorun olmaz siz hangi hastaneye gidiyosunuz
Hakkımızda hayırlısı biz güzel düşünelim her zamanİzmir Buca Seyfi Demirsoy hastanesine
Amin canım benim iyi geceler herşey çok güzel olsun bizim için teşekkür ederimHakkımızda hayırlısı biz güzel düşünelim her zaman![]()