bize ne oluyo :(

bence ortada çok daha büyük bir sorun var sonuç olarak 3 aylık bir evlilik. herşey birden böyle kötüye dönemez.

Evlendikten sonra yani düğünden bi sure sonra boyle oldu
Bence üstüne düşmeyin, kendini nimetten saymasın.. Size yine öyle bir şeyler söylediğinde karşılık verin tamam ben senin gözüne hoş gelmiyorum da bi düşün acaba sen benim gözüme nasıl geliyorsun diyin bakalım anlasın nasıl oluyormuş.

Hoşgelmişsin kaderdaş
Benimki de evlendikten sonra uyuz, kaprisli, nazlı, çekilmez, yobazın teki olmuştu.

Allah yardimciniz olsun.3ayda bu hale gelmek..

3 ayda bu hale gelen evlilikten hayır gelir mi, toparlanır mı emin olamadım.

Evlenmeden önce cinsellik yaşıyor muydunuz?

Amin hele bide onun için herşeyi karşınıza alıp evlendiyseniz karşılığı da boyleleyse daha kotu allah kimseyi boyle şeylerle sinamasin

Biz dugunumzden iki ay önce nikah yaptık ama evet düğünden iki ay önce yaşadık cok ciddi olmasa da beşyyıldır da birlikteyiz hic boyle değildi beni gözünün önünden ayirmazdi iltifattan bogardi artik ben sikilirdim ama simdi güzel söz duymayayim yeter ki hakarette etmesin der oldum

Bu nasıl bir evlilik? Eşinizin çok ciddi sorunları var bence.Ya da size olan
ilgisini kaybetmiş..Nasıl oluyorsa o da, çok seviyordu diyorsunuz.

Belki de sevmiyordu ama neden evlenmek içinbu kkadar direndi anlam veremiyorum cok karışım herşey sadece susup onu izliuorum ve uzaklasiyorum

Sanki bu söylediğinizden şöyle bir şey anladım, acaba birlikte olduktan sonra hevesi mi kaçtı? Elde ettim tamam gözüyle mi baktı?
Evlenmeden önce birlikte olmamış insanlar evlendikten sonra böyle sorunlar yaşayabiliyorlar çünkü..

önemli olan evlendikten sonraki cinsel hayatınız yani ayrı odalarda uyuyoruz diyosun hiç birlikte olmadınızmı
yada eşinizin cinsellikle ilgili bir problemimi var çünkü erkekler bizler gibi değildir cinsellik onların herşeyi gibi birşey

sanmıyorum canım bence hevesi kaçsaydı hiç evlenmezdi

Evden ayrilicam ben b iki güne bakalım neler olacak hevesine
sorununun ne olduğunu tam olarak bilmeden ayrılman doğru değil önce bi konuşun baktınızki yine cvp yok ben gidiyorum ozaman deyin bakalım ne dicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…