• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bize ne oluyo :(

bence evliliğe alışamadı ve suçlu olarak sizi görüyor.Evliliğin ilk ayları genelde sorunlu geçiyor farklı bir düzenden gelip aynı evin içerisine girmek.Ne bileyim flört ederken göüznde pembe gözlükler oluyor insanın ama aynı evin içindeyken bazı hareketlerine sinir olabiliyorsun ..İşte çorabını oraya çıkarttı ,su şişesini kafasına dikti,kişisel temizlik ,ev düzeni falan filan ..Belki alışma devresindedir bilemiyorum üç ayda boşancaksa neden onca masraf yapsın evlensin ki ?Hem çocuk mu bu sevip sevmediğini anlamayacak..

Biz dugunumzden iki ay önce nikah yaptık ama evet düğünden iki ay önce yaşadık cok ciddi olmasa da beşyyıldır da birlikteyiz hic boyle değildi beni gözünün önünden ayirmazdi iltifattan bogardi artik ben sikilirdim ama simdi güzel söz duymayayim yeter ki hakarette etmesin der oldum

bir kadın için çok onur kırıcı şeyler, çok mu borcunuz var
5 sene çok uzun, illaki cinsel anlamda bir şeyler yaşamışsınızdır o zaman böyle değilse, şimdi böyle olması çok garip
açıkca konuşmuyo demekki seninle aslında konuşca herşey çözüecek belki
daha cicim aylarında ayrı yatarsanız, bu işin sonu nereye gider

Kendi cinsel sorunlarini ortbas etmek icin sana hakaret ediyodur. Iktidarsiz erkeklerin genel egilimi kadini suclamak. Forumu oku, pijamayla yanima geliyosun ondan iktidarsizim diyen adamlar var. Cirkinlik vs de ayni. Normal erkek icin afedersiniz vajina yeterli bile yani, digerleri isin luks kismidir
Iki de bir evden gidecegim 2 3 gun akillansin yaziyosun da yaninda bile uyumayan adam sadece memnun olur sen evden gidince o anlamsiz bi taktik
Bu arada 20li yaslarin henuz basinda (profiline gore soyluyorum) 3 aylik evli, cinsel hayati olmayan, kocasiyla ayri odalarda yatan, ustune kocasinin hakaret ettigi birine gore fazla serinkanlisin. Neden?

Birinin etkisinde mi kaliyor acaba. Esinin ailesiyle araniz nasil?

Bence sorun ilgi azalmasi veya artik sevmeme degil, altinda cok farkli bir sey var mutlaka. Aileleri devreye sokun gitmeye kararliysaniz. Ama tedavilik bir durum goruyorum ben. Esinizi tedavi gormeye ikna edin. Sevmeyen insan bilr bunlari yapmaz cunku.

Henüz uç aylık evliyim çok büyük bi aşkla evlendik biz eşim beni cok sever ve cok begenirdi herşey bi anda değişti beni sanki sevmiyo ve beğenmediğini dile getiriyo ben cok bakımlı olmaya caliisiyorum onunla cok ilgiliyim ama o ben yokum gibi davranmaya başladı cok üzülüyorum boyle hayal etmemiştim ben

Allah Allaaahh..
nazara mı geldiniz acaba..
ya da büyü vs. olabilir mi ki....

Gözü bağlı mıydı evlenmeden önce ?
Bi kadına seni beğenmiyorum demek çok ağır
Camdan atarım öyle adamı

Canım kendini yıpratma ve eşinide kaybetme,5 yıl uzun süreli bir ilişkidir herşeyi yaşatmışsın adama,koçişinde biraz sıkıntı var bunuda sana yükletmek istiyor,annesi ile yada annenle konuş bence

3 ayda ne degistide begenmez oldu , tuhaf gercekten.
Bide bunu soylemesi ayrica bir sorun.
Bence ciddi sekilde konusmalisin esinle , sorunu neymis.ogrenmelisin...

Bu erkekleri anlama kilavuzu yok mu acaba ? dogdugunda yada belli bir yasa geldiklerinde kilavuzlari olsada onu alan kadin okuyup anlasa cok iyi olurdu yani... bilim adamlari uzerinde durmali bence....

Ben bu konudan hiç bişi anlamadım .

Parça parça anlattığın için anlamakta zorlandım.
Elle tutulur meseleniz yok, senden soğumasına sebep bir kavganız yok.

Anlam veremedim yani tek derdi kendinde olan cinsel sorun o zaman.
Bunu saklamak için kırıyor seni.

Al karşına açık açık hakaret ettiyse, susup ağlama.
Derdin neyse söyle yakında hakaret edebileceğin yakınlıkta bulamayacaksın beni yoksa diye sert sert konuş.
Hatta al oklavayı döv valla. Sinir bozucu. Erkek kaprisi de çekilmiyor yahu:KK14:

bir kadını en çok yaralayacak şeylerdendir yaptıkları,
onur kırıcı bu sözlere ve davranışlara tahammülünüz nedendir ki

bir de yanlış anlamayın ama sormadan edemicem,
sizinle evlenmiş olması ona bir çıkar sağlamış mıdır?
iş, sosyal çevre, para, emlak...vs?

Bence anlattıklarınızda eksik bir yan var. Adam ruh hastası değilse 3 ayda bu kadar soğumaz. Farkında olmadan eşinize cinsel başarısızlığını mı vurguluyorsunuz acaba? Ya da onu tiksindirecek söyleyemediği bir şey mi var? Çok mantıksız yoksa bu kadar çabuk soğuması.

Back
X