bize ne oluyor???

bence bu geçici bir durum şu an nişanlınız dediğim gibi duygu karmaşası yaşıyor ne istediğini bilmiyor
aslında sizi seviyor ama içinde bulunduğu durumdan dolayı bunu bile bilemez hale gelmiş
siz en iyisini yapmışssınız bırakın görüşmeyin bir süre kesinlikle aramayın sormayın cevap vermeyin telefonlarına özlesin sizi biraz bakalım siz olmadan napacak sonra gelişmeleri yazarsınız buraya ben eminim ki pişman olacak ama nasıl olacak orası bilinmez
bu arada aynı evde kalıyoruz demişsiniz ben orayı anlayamadım

ailesi beni istemiyordu bu yüzden kendi sehrini bırakıp benim şehrime geldi burda ev tuttu ama okuldan yeni mezun olunca malum maaşlar çok yüksek olmuyor ev eşyaları almak için biraz zorlanıyordu ailemde fazla zorlanmaması için bize taşınmasını evlenene kadar çünkü çok gururluydu ailemin maddi yardımını kabul etmiyordu.

arkadaşlar yeni bir gelişme hakkında bilgi vereyim aramız bozuk olduğunda bi arkadaşında kalmıştı bi defasında.. onla konuştum allah ondan razı olsun biraz bana fikir verdi birazda olsa içim rahatladı asla ve asla başka birisi yok bundan suan emin oldum. ve neden olduğunu anlattı ben ailesi istemediği için ve hep benden alacaklar die çok korkuyordum bunu hep onla paylaştıgımda anlamamıştı bende tepkiler vererek ona bildirmiştim bazen daha sert oluyordu tepkilerim.hep ailesinin yine bi oyununa gelecek korkusuyla yaptıgım hatalar vardı evet suan nişanlım bunu düşünüyormuş hem seviyor hemde bu davranışımla işini zorlaştırıyorum sadece benle deil hayatını zorlaştırmısım.arkadaşı bana bunu sordugunda bende açıklamamı yaptım sadece ona su soruyu sordum beni yargılamadan önce dedim ve su sorunun cvp ını alayım senden dedim. sen hiç canından çok sevipte senden alınma korkusuyla yaşadınmı hiç ?? dedim ve bu sorudan sonra beni çok iyi anladıgını ve biraz daha açık konuşmaya başladı.şimdi ben ne yapıcam durup beklemelimiyim yoksa nasıl davranmalıyım ?? yani hatamı biliyorum ama bunun için çokmu geç çokmu erken onu bilmiorum.arkadaşı çok anlayışlı oldugunu ve seni zamanla anlayacağını söledi.msn yazılarını sordum iş için eklemiştir dedi senle arası bozuk olduğu için o fotolarıda anlatma gereği görmemiştir dedi.kızın msjınada sanada bi erkek yapsa suç seninmi yoksa erkeğinmi olur die sordu.yani cvplar bana inandırıcı geldi hatta bi ara sormuş senin bu şehirde ne işin var memleketine gitsene dediğinde sende birgün çok sev o zaman konuşalım bunları demiş. bana acık konuştu dost acı söler kusura bakma ama sen olsan sende aynı davranısı sergilersin çünkü uğur böle biri deilken aldığı yanıtlar onu hep kırmış dedi o kadar kırmışki anlatamaz olmuş dedi.siz sağlam bir ilişkiniz var inşallah bu sınavıda geçersiniz dedi.ama şuanda ne kadar geç kaldığımı bilmiorum.ne yapmam gerektiğinide bilmiorum.doğru hareket etmek istiyorum.lütfen bana yardım edin :(

Senin adamin egitiminde ne isin var? O konuda nisanlina katiliyorum. Ayrica seni aldatmayi kafasina koyduysa durduramazsin. Kiza mesaj atmalar falan... Ne gerek var boyle seylere? Onunla aldatmasa baskasiyla aldatacak.

Kadinlarin bu kadar korumaci tavirlarini anlamiyorum. Erkegin ustune gittikce senden uzaklasir bunu bilmiyor musun? Adami rahat birak, seni aldatmaya niyeti varsa zaten aldatir, sen de anladiginda basarsin tekmeyi.

Dugunu de ertele bence biraz. Okul ortamindan is ortamina girdiginde insanlar degisiyor, belki de sevmeyeceksin esinin yeni halini.

Adam niye ayrılalım desin ki ? Eldeki kuş,daldaki kuştan iyidir hesabında.:ssz:

Senden ayrılsa seminerdeki cicişlerden biriyle olacağının garantisi yok ki.

Ne şiş yansın ne kebap hesabı.:ssz:

5 yıl diyorsun ama... Ömrün gidecek evlenirsen.:ssz:

az önce aradım cvp bile atmaya değer görmedin dimi dedim. oda ofladı puffladı.bana dediği kelime senle evlenmeyi düşünmüyorum senle hayatı yaşamak istemiorum ama seviyorum.benim o ailesinin yaptıkları dönemlerde beklemediği şeleri görmüş.bu yüzden geldiğim nokta bu dedi.bende dedimki benimde görmek istemediğim bir sürü şeyler gördüm ve suan kurdugun cümleyi asla görmek istemezdim ama gördüm die seni alıp bi kenara itmedim dedim.iki söz var iki sözüde kendisi söylüyor anlamadım kafam bu yüzden karışık.bir ayrılmak istediğini söylüyor bir ben ayrılmak istemiorum diyor.bir tabiki evlencez diyor bir yuva kurcaz diyor sonra evlenmek istemiorum diyor.bak ben sana yardımcı olmak istiyorum dedim.eğerki istemiorsan zaten durmam zorlada güzellik olmaz dedim.iyi düşün taşın kararını ver ben bitti gözü ile bakıyorum dedim.sana önyargı ile yaklamşıp kararımı vermek istemediğim için suan bu şekilde davranıyorum ben kestirip atmıyorum kolaya kaçmıyorum dedim.eğerki bir bunalım geçiriyorsan yardımcı olurum beraberde aşmaya çalışırız ama fikirlerin hep bu şekilde değişken olacaksa ne senin başını yak nede benim.ziyan olmayalım doğru karar ver ne istiyorsan onu yap dedim ve 2 hafta süre verdim.tamam dedi 2 hafta düşünüp taşıncağını söyledi. normalinde nişanlımla sevgili iken bir dönem yine böyle olmuştu ben artık mutlu olamam dedi baya peşinde koştum ağladım ama nafile benden sana fayda yok diyip çıktı ondan sonra aramadım sormadım tam ümidi kestim derken aramalar msj atmalar özürler falan bir sürü şeler yaptı.ama o dönemden sonra çok büyük mutluluklar yaşadık acaba geçici bi dönemmi bilmiorum.ama başka bir kız olmadıgına dair büyük yeminler etti ve benle bittiği dakikada asla biriyle olmam çünkü alacağım yarayı zaten almış olurum dedi. sizce gerçekten biz nereye gidiyoruz gerçekten bunalımdamı? harici olarak bişi daha soracam bizim evde kalıyordu şimdi bana kısa sürede bi ev bakarım bu dönemde olmadı yine sizde kalırım dedi acaba gerçekten kafasımı karışık die bunu dedi yoksa bi kaç arkadasınında evinde kalabilirdi???kafamda milyonlarca sorular anlayamamadım lütfen yardımcı olun :'([/QUOTE

benimde bikaç gün önce 2 yıllık ilişkim bitti anlattıkların o kadar benzerki benim yaşadıklarıma ilgisizlik uzak durma senden ayrılmak istemiyorum ama evlenmekte istemiyorum gibi cümleler çok çabaladım bende bitmesin sürdürebileyim diye ama olmadı kararını ver dedim 1 hafta süre verdim ama sonunda bitti.. inşallah ne olursa olsun mutlu olursun şuan ayrıyız kötü günler geçiriyorum ama biliyorum gececek daha mutlu olabileceğim zaman gelecek umutsuzluğa kapılma hakkında hayırlısı olsun.

çok uzun olacak ama yinede anlatıyorum.nişanlımla toplam olarak 5 yıllık bir birlikteliğim var.bunun son iki yılı nişanlı olarak geçti.biz üniversitede tanıştık ben k.maraşlıyım o ise izmirli.onunda anne babası ayrı benimde. anne tarafı beni hiçbir zaman istemedi bizi yıpratmak için ellerinden geleni yaptı annesi çok oyunlara getirip bizi çok yordu.üniv bitti ve benim şehrime gelip iş buldu ikimizde çalışıoruz ailesi tamamen maddi olanakları kesti biz yinede birlikte olduk kendi imkanlarımızla birşeyler yapamadık ailesi zorlada olsa razı geldi birşeyler yapmaya ve 1 haziranda düğünümüz var.ama nişanlım artık çok farklı biri tanıyamıorum önceden çok güçlü bir sevgimiz vardı adeta tapardı ama artık kendine sanki farklı bir karakter oluşturmak istiyor gibi.benimle ilgili pişmanlıkları var gibi davranıyor.evet ailesi ile mücade ederken çok hatalar yaptım kırdığım oldu kabul ediorum ve telafisi için uğraşıorum ama kayıtsız kalıo.ne yapacağımı şaşırdım.sözleri ile davranışları bir deil.sözleri seviyorum dio yoruldum artık içimden gülmek gelmior geldiğim son nokta bu senle ne iyi ne kötü bişey yaşamak gelmior dior.ve sürekli telefonunu saklıor.geçenlerde eğitime gitmişti gittiği yerde kızlarla falan karışık şekilde çok kısa süredede olsa sıcak bir ortam oluşturmuş.fotolarını falan söylemedi bana gizilice msnde kayıtlı idi o şekilde gördüm.bir keresindede sabahın 7 sinde o eğitimdeki kızlardan biri günaydın die msj atmış bende ondan gizli nişanlım böyle durumlarda rahatsız oluyor msj atmazsan sevinirim die bir msj attım.kudurdu rezil ettin beni hem beni hem kendini dedi ama umrumda bile deil önceden böyle kızlarla mesafe koymasını bilirdi artık iş hayatındayım ve bir çevrem olması lazım diyor.eğitimlere benimde gitmek istediğimi söyledim kabul etmiyor ciddiyet olmaz diyor.sürekli benden kaçıyor konuşmuyor dertleşmiyor.artık ne yapacağımı bilemiyorum bir ayrılayım diyorum bir bakıorum tam tamına 5 yıl verdim o kadar emek ve o kadar sorunlarla mücadele ettim ailesinin her olayını yuttum seviyor die.soruyorum ne oluyor açık konuş diye.yardımcı olayım diyorum eğerki hayatından çıkmamı istiyorsan söyle diorum onada kabulum diyorum konuşmuor.ama davranışları hep artık sevginin bittiğine doğru gidiyor.içimden hiç mücadele yapasım gelmior diyor.inan ne istediğimi bende bilmiorum diyor.benimde ailem istemedi ama kararıma saygı duyduklarını söylediler.akrabalarıma karşı gelerek verdiler.bütün eşyalarımız alındı bütün çeyizimi yaptım.şuan ne oluyor biz böyle bir sorun yaşamazdık artık ne dediğini anlıyorum ne kendisini sanki dünya yıkıldı üstüme ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin sizde sevgisimi bitti birimi var hayatında yada birimi girmek üzere hayatına artık eş kriterimi değişti aklımda bir sürü soru ama cvpları yok kaç zamandır uyku girmior gözüme çok zor şeymiş bu acı :(..

açık net adam size bitmiş diyor
daha neyi konuşmak istiyorsunuz anlamadım
klasik erkke kaçınması olarak da susuyor sizin ayrılmanızı bekliyor
ayrılmazsanız çok kötü günler bekliyor sizi
ilk haftadan aldatılıp evlenince düzelir sandım konularından biri daha geliyor

Arkadaşım sen düğün tarihini falan erteleme, zaman vereyim diye düşünme hiç...

Evet 5 yıl dile kolay, unutmak zaman alır ama,
evlendikten sonra daha kötü olur.

Bile bile evlenme. Nişanlın sana her şeyi söylüyor,
sen anlamak istemiyorsun.

Ayrıca o arkadaşına da güvenme. Erkekler bu durumlarda hep birbirlerini tutarlar.

Son düzenleme:
Bir süre yalnız bırak bakalım... Üstüne gitme arayıp sorma o seni arasın merak etsin hatta bir şeylerden sıkıldığı belli, bu süreçte de daha çok üstüne gidersen ters tepebilir.
Biraz zaman ver ona seni özlesin.

bu adamdan çoktan gitmiş, heralde hem sizin evinizde kalıp evet başka biri var diyecek hali yok..kim derki..benim bi arkadaşımında sevgilisi böle şeyler söyleyip ayrılmıştı, kız diyordu asla başka biri yoktur işte bunaldı felan..sonra kendisi bi gün tesadüfen kızın biriyle gördü çocuğu..o arkadaşınada inanmayın bence..heralde arkadaşı size başka biri var aslında ben sölim diyecek hali yok..singin seviyorum ne demek ya..bu adam ayrılmak istiyorda belki tam emin değildir..sonuçta sizin evinizde kalmış, sizin şehrinize gelmiş 2 yıldır nişanlısınız kolay değil pat diye ayrılmak...ama kaçınılmaz son eninde sonunda gelir..ve bu olayda kesinlikle başka bi kız var 3-5 gün sonra da yazarsınız buraya eminim..yoksa millet sevdiği için neler yapıyor niye herşeyi atlatmışken vazgeçsinki...bide bişey sorucam aynı evde aranız kötüyken nasıl davranıyorsunuz birbirinize..

çoookk uzun süre kendi kabuğuma çekildim olanları yazmayada düşünmeyede dermanım yoktu o kadar süreçlerden geçtimki anlatamam evet herşey tamda bir ay önce çözüldü.o kendi memleketine gitmemiş burda kalmış ama ben dışardaki dünyaya tamamen kapadığım için hiçbir bilgiye sahip değildim açıkcası evden dışarı bile çıkmadım o yine benim sevdiğim adammış ama herkes yüz üstü bırakmış maddi sorunlardan dolayı rezil olmak istememiş çünkü o kadar yıl bekletip bunada razı gel demeye yüzü tutmamış ailesiyle savaş vermiş eğer ailesi ile işleri yoluna koymadığı taktirde gerçektende bitecekmiş annesi ile işleri yoluna koyamamış ama babası vicdanlı çıkmış ( zaten babasının derdi evliliğe karşı çıkmak değil kariyerini bir noktaya getirmesini çok istiyordu) derken çalıştıgı yerden terfi alıyor müdür oluyor düğün yerini düğün için herşeyi hazırlayıp babası ile karşıma çıktı ailemden özür diledi ( hep acaba burnunu sürtülsemiydi die düşündüm ama ) sonuç baba tarafı komple bize geldi tekrar isteme oldu çünkü canı gönülden oğluna istebilirdin artık kız iş hayatında bir yere gelmeye başlamış olarak görüyordu babası herşeyi sil baştan yaptı yani ama önceden hayalimde olan şeyleri çoğunu ertelemiştik bunda öyle olmadı biz ne hayal kurduysak gerçekleşti.üzerek bir çözüme gittiği içinde özür olarak bana çok istediğim birşeyi aldı.şimdi çok mutluyuz herşeyi sil baştan yapıyoruz ama önceki engelerin hiç birini yaşamıyoruz keyfini çıkarıyoruz saolsun babasıda bu konuda bizimle ilgileniyor kayınvalide pek iletişime geçmedi benle ama babasının ikinci evlilik yaptıgı bayan çok ince biri çok samimi biri yokluğunu aratmıyor anlıycanız mutlulyum şuan hemde çok mutlu çok büyük çıkmazda idim tam kabullendim gitti dediğim anda gitmediğini gösterdi aslında daha erken yazacaktım ama bi çok seye koşuruyorum iki şehirde düğün olacak iki farklı organizasyon kına da iki tarafın akrabaları görmek istiyor onlara yetişmek iki farklı adetlere göre hazırlık falan derken baya yordu beni birden aklıma geldi hazır vakit varken yorumlarınız için bana ayırdıgınız vakit için çok tşkler :)

Back
X