ay be bunu unutmuşum kızz. ayyyyyy ne ağlamıştım o filmi izleidğimde 2 kere izledim ve resmen hıçkırıyordum. kendimi tutamadım hıçkırmamak için.yeşil yolu izleyipte aglamayan varsa tüm duygularını yitirmiş demektir.harıka bi fılm
Leon:Sevginin Gücü harika bir filmdir.Özellikle Director's Cut (Yönetmenin seçimi) versiyonnu tavsiye ederim.
Sonra Life is Beautiful (Hayat Güzeldir) ve Changeling (Sahtekar) filmleride insanı ağlatan ve insanı hüzünlendiren filmlerdir.[/QUOTE
sahtekar da da çok ağladım ben ya. angelina jolia çok çirkindi bu filmde.
çok lanet ettim film boyunca. içim gitti bir anne ,önceliklede bir insan olarak.nasıl kıyıyorlar o masum yavrulara.yanılmıyorsam gerçek bir hikayeden alıntıydı film.dehşet vericiydi.yazık ya film bitti anjelina hala oğlunu bulma umuduyla yaşıyordu. çok ağladım ben çok((
ben şuanda rüzgar gibi geçti filmini arıyorum nette en çok övülen aşk filmi 1938 di galiba yapımı baya eski yani ama yorumlar süper
izleyen var mı?
Schindler’in listesi,hayat güzeldir filminde bayağı duygulanmıştım.ıssız adamın sonunda ağlamıştım.
titanik,ghost,yeşil yol salya sümük ağladığım filmler.izlemeyende yoktur sanırım:)
melekler sehri filmden baya etkilenmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?