Bizi Ağlatan,Bize "Keşke" Dedirten Aşk Filmleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Leon:Sevginin Gücü harika bir filmdir.Özellikle Director's Cut (Yönetmenin seçimi) versiyonnu tavsiye ederim.
Sonra Life is Beautiful (Hayat Güzeldir) ve Changeling (Sahtekar) filmleride insanı ağlatan ve insanı hüzünlendiren filmlerdir.

titanik,ghost,yeşil yol salya sümük ağladığım filmler.izlemeyende yoktur sanırım:)

yeşil yolu izleyipte aglamayan varsa tüm duygularını yitirmiş demektir.harıka bi fılm
ay be bunu unutmuşum kızz. ayyyyyy ne ağlamıştım o filmi izleidğimde 2 kere izledim ve resmen hıçkırıyordum. kendimi tutamadım hıçkırmamak için.
gelmiş geçmiş en duygusal filmlerden bir tanesidir!!!...:lepi:

Son düzenleme:
evet evet hayat güzeldir bi de :)

JANE EYRE 4 bölümlük bir film arkadaşlar ve inanılmaz bir film.Bu filmi izlediğimde ağlamıştım.Oyuncular çok kaliteli. Gözleriyle konuşuyorlar sanki. Müthiş bir aşk, çok güzel işlenmiş, mutlaka izleyin...
Filmi beğenmemde yakışıklı oyuncununda etkisi var tabi kaydirigubbakcemile3

Schindler’in listesi,hayat güzeldir filminde bayağı duygulanmıştım.ıssız adamın sonunda ağlamıştım.

çağan ırmak 'ın ıssız adam film i bana aslında kesinlikle keşke dedirtti.. ne kadar eleştiri alsada bana göre kesinlikle bir aşk film i..

hep seni aradım diye bir film izledim düngece.çok güzel bir aşk filmiydi aşk insana neler yaptırıyormuş dedirten bir film.keşke demedim ağlamadım ama bayıldım filme.

Aşk filmiyse titanik ve ıssız adam............

stardust ı duyardım da starwars gibi bi film zannederdimkaydirigubbakcemile3 izeyeyim..
jane eyre in de imdb puanı çok güzel 8.7 .. bu da listeye eklendi..
benim şimdiye kadar en çok ağladığım ise film p.s. I love you oldu..

ben şuanda rüzgar gibi geçti filmini arıyorum nette en çok övülen aşk filmi 1938 di galiba yapımı baya eski yani ama yorumlar süper
izleyen var mı?

evet harika bir şaheser clarc gable rhett butler'i canlandırmış kitabını da tavsiye ederim :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…