Bizi bağlayan bir imza kalmış, aşk kırıntılarıyla doymaktansa aç kalırım. .

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
Aşk saygı sevgi namına birsey kalmamış ayrı yatmalar bekar gibi takılmalar cinsellik yok beraber yapılan hiç birsey yok gecen usb ye film attm beraber izleriz diye ben uyuyunca acip izlemis ben sitem edip kizinca abartma haksizzsin diyip azarladı aylardir disari cikmadik beni alip cocugunu alip bir hava aldirmadi ne bi seni seviyorum ne bir sarilma öpme yok seni seviyorum diyorum arada cvp yok! Sordugumda sevgim var diyor boyle sevgimi olur sadece zaman lazmmis 8 9 aydir bu sekil daha ne zamani diyorum tahammulum kalmadi böyle hayat gecermii aynı evin icinde arkadas gibiyiz aldatmiyor eminim kendi kabuguna fazla cekildi aslinda bekar arkadaslari var onlarla iki uc saat takiliyor her gun bende sogudum haliyle sen duzelirsen yataga gelirim diyor boyle bir lafmi olur ben neyde duzelicem cene yapmiycakmisim bu saydiklarima siz cene yapmazmisiniz

zaman lazım ne demek. güveni sarssılcak bi sorunmu yaşadınız

Size yol vermiş. Siz de ona rest çekin ya adam gibi olursun yada kapının önünde bulursun kendini diye.

Yoo sadece bana karsi sogumus cok cene yapmisim hep elestirmisim, elestirdigim konular bu yazdiklarim birde cocuk vsr hic yardimci olmaz bugun dustayken kapiya vura vura cikardi birsey oldu sandm meger cocuk uyanmis uslu uslu duruyor. .

Resti cektim bana bunlari dedi ben eve ailem var diye geliyorum gidersen daha kotu olur ceneni tut yeter, zamanla duzelir ama hakverirsinizki cok uzun zamandir bu sekilde oldugumuz icin, susuyorum ama tahammulum kalmadi

Sizinki evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş. Neden sabreden siz olacaksınız. Sizi bilmem ama böyle bir şeye asla katlanmam. Erkeklerden cidden nefret etmeye başladım. Evliliğin sorumluluğunu alamayan erkekler evlenmesinler. Sanki karşılarında köleleri var. Seviyorum demekle sevgi olmaz. Sizi sevdiğine maalesef inanmıyorum. Seven insan dokunmak ister. Seviyorum demese bile sevgisini belli eder. Allah size sabır eşinize de akıl versin.

Amin canm bencede oyle cinsel isteksiklik malum yaygin onu gectim insan sevdigine sarilmazmı öpmezmi karısıyım sonucta normal arkadasim sanki, cidden bu sekil cok zor cirkin bir bayanda degilmisim cevremdekiler oyle der aynaya kac kez bakip bende mi birsey eksik diye az bakmadm katlanilacak gibi degil zaten yazik oldu hayallerime hic yasayamadm el ele tutusup adaya cok gitmek istedim onu bile sunmadi bana hava guzel hadi cikalm demesini cok isterdim oda olmadi hep benim zorumla yasandi bir sene oncesine kadar su an hic yok cok neseli hareketli bir insanim ama cok yanlis yerdeyim galiba bunu dusunurken bir soz gordum yerini begenmiyorsan degistir agaç degilsin diye ne guzel demis kim dediyse :) artik yalandan guluyorum gozlerim gulmuyor birtek annem anlıyor..

Benimki evliligi idrak edemedi iki senedir hic aysk uydurmadi evlilik kaldircak bir kisi degilmis galiba yada bana boyle cok agir konustu senin bana yaptigini kimse yapmadi diye (eski kiz arkadaslariyla kiyaslandim) ben sadece bu olanlara tepki gosterdim baskada birseye sikayet etmedim ama suclu hep ben oldum sabrettigim seyleri bir bilseniz gercekten bu kizin yaptigini zaten baskasi sana yapmaz dersiniz eminim

baba olma sendromu. atlatir...

Böyle sendrom mu olur evlilik bitti bitecek yani bitmis gibide zaten

Aldatmadigina emin nasil olunuyor onu netlestiremedim diger anlattiklarinizda haklisiniz hemde cok 6 yillik evliligim var esim hakkinda hicbir konuda ve hic kimseye eminim diyemem

Gün boyu evde twlefon konusmalarini takip ediyorum silse bile disari cikarken normal cikar eksrta bir ozen gostermez yani su ana kadar suphelenecegim birsey olmadi ama tabkki emin de olamam her an hersey olabilir bana karsi bi tuhaflasti oy kullanmaya gelmedi banada izinvermedi israr edince sen oy kullanamk icin degil yeni insanlar gormeye gidiyosun tek gidemezsin diye bagirdi cagirdi lafa bakarmisin beni o kadar boşladigin farkinda herhalde gozum kayar diyemi korkuyor anlamadm sonuc oy kullanacagim okula birakti gitti sinirlerim bozuldu yazarken bile

Ayni benim eski okuzu anlattiniz hatta benimki bunun ust modeli.Sevgiliyken nasildi

Ayni benim eski okuzu anlattiniz hatta benimki bunun ust modeli.Sevgiliyken nasildi
Valla koruyan sahiplenen sevgisini gosteren bana kiyamayan aglarken gelip sarilan gozyasimi silen di evliligin ilk zamanlarida boyleydi aynen , sonra camışlık modeline firladi birden sizin esinizmiydi?

Valla koruyan sahiplenen sevgisini gosteren bana kiyamayan aglarken gelip sarilan gozyasimi silen di evliligin ilk zamanlarida boyleydi aynen , sonra camışlık modeline firladi birden sizin esinizmiydi?
Himm seninki o zaman belli etmemis hic.Sonradan ozune donmus.Evet eski esimdi.Seni seviyorumlu msjlar atardim sirf aramizdaki buzlar gitsin diye uzun uzun yazdigi cevap "bende" bu kadar.Hic disari cikmazdik o hergun arkadaslariylaydi ve daha bircok sebep.Zaten foruma bakiyorum hep ayni seyler.Duzgun erkek cok az galiba.

benimde böyleydi ben boşandım
çocuk yoktu bu yüzden kendime göre karar verebildim
Allah hakkınızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…