Dedim tabiki ama ah su cesaret :)Düzelirsen yatağa gelirim nedir ya tövbe est.
Bundan sonra yatağa değil mahkemeye gel demek var da işte.
baba olma sendromu. atlatir...Aşk saygı sevgi namına birsey kalmamış ayrı yatmalar bekar gibi takılmalar cinsellik yok beraber yapılan hiç birsey yok gecen usb ye film attm beraber izleriz diye ben uyuyunca acip izlemis ben sitem edip kizinca abartma haksizzsin diyip azarladı aylardir disari cikmadik beni alip cocugunu alip bir hava aldirmadi ne bi seni seviyorum ne bir sarilma öpme yok seni seviyorum diyorum arada cvp yok! Sordugumda sevgim var diyor boyle sevgimi olur sadece zaman lazmmis 8 9 aydir bu sekil daha ne zamani diyorum tahammulum kalmadi böyle hayat gecermii aynı evin icinde arkadas gibiyiz aldatmiyor eminim kendi kabuguna fazla cekildi aslinda bekar arkadaslari var onlarla iki uc saat takiliyor her gun bende sogudum haliyle sen duzelirsen yataga gelirim diyor boyle bir lafmi olur ben neyde duzelicem cene yapmiycakmisim bu saydiklarima siz cene yapmazmisiniz
Ödül zannediyor yataga gelmesiniDüzelirsen yatağa gelirim nedir ya tövbe est.
Bundan sonra yatağa değil mahkemeye gel demek var da işte.
Bende dedim ki zaten olmasi gereken bu evlilik bunu gerektiriyor sen neyin tribindesin ya kizlar fazla g*t kaldirmiycan gercektenÖdül zannediyor yataga gelmesini
Valla koruyan sahiplenen sevgisini gosteren bana kiyamayan aglarken gelip sarilan gozyasimi silen di evliligin ilk zamanlarida boyleydi aynen , sonra camışlık modeline firladi birden sizin esinizmiydi?Ayni benim eski okuzu anlattiniz hatta benimki bunun ust modeli.Sevgiliyken nasildi
Himm seninki o zaman belli etmemis hic.Sonradan ozune donmus.Evet eski esimdi.Seni seviyorumlu msjlar atardim sirf aramizdaki buzlar gitsin diye uzun uzun yazdigi cevap "bende" bu kadar.Hic disari cikmazdik o hergun arkadaslariylaydi ve daha bircok sebep.Zaten foruma bakiyorum hep ayni seyler.Duzgun erkek cok az galiba.Valla koruyan sahiplenen sevgisini gosteren bana kiyamayan aglarken gelip sarilan gozyasimi silen di evliligin ilk zamanlarida boyleydi aynen , sonra camışlık modeline firladi birden sizin esinizmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?