Bizi böyleleri bulmaz...

nemelazm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
59
20
13
33
Merhaba kızlar inanın ki şuanda çok sinirliyim neden derseniz?! Benim en yakın arkadaşımın bi akrabası var kızı bende tanıyorum şimdi size onu anlatıyorum bakın bakalım sinirlenmekte haklı mıyım?!

Esas kızımız Suna esas oğlumuz Murat. Bunlar 15 yaşında tanışmış ve şuanda 25 yaşında olan iki sevgili... Çocuk bu zamana kadar bi kıza bile yan gözle bakmamış, çok sadık, güvenilir, dediğim dedik birisi. Kız ise, çocuğu defalarca aldatmış ve hala daha gözlerinin içine aşkım, canım diyerek bakan onunla evlenmeyi planlayan birisi... Çocuk uzun dönem askerlik yapmış işte her ne olduysa o dönemde olmuş... Kız anlattıkça midem bulanıyor kısacası; gönlünün düşmediği, öpüşüp koklaşmadığı kimse kalmamış çocuk askerdeyken... Hala daha kız bi çocuğu seviyor yanlış yaptığını söylüyoruz ama hiç umursamıyor. Muratların durumu iyi çocuğun bu yaşta herşeyi var... %100 bu yüzden görüşmeye devam ediyor zaten ailesiyle anlaşamıyor Suna... çocuk bunu alıp gezdiriyr, yediriyr, içiriyor 5krs parası gitmiyo ya Suna'nın canına minnet bu durum... Şimdi salak Murat bununla evlenmeyi planlıyo çok üzülüyorum bu duruma inanın ki çocuk çok seviyor ve saf değil ama bikaç şeyi gördüğü halde de susuyor çünkü karşısındaki çok iyi bi oyuncu...

Şimdi bana belki kızan olacak sanane diye! Benim anlatmak istediğim olay şu: BİZİ BÖYLELERİ BULMAZ... İlla ki bi taraf fazla sevecek illa ki bi taraf ihanet edecek milyarda hatta trilyonda birdir herhalde tanışıp mutlu mesut birbirine sadık yaşayan insanlar... Nasıl bi devre geldik ki kızlar artık namus denen şeyi unuttular! Namus illa iki bacak arasında değildir.. Namus herşeydir! Konuştuğun bi kelime, gözünün bi kırpması, sigara dumanını üfleyişin!...

Son düzenleme:
Konuya birçok yönden bakış açısı olur ama.sende ki kıskançlık çok bariz belli.boşver kim ne yapıyorsa yapsın ya gidip dürüstçe adama bildiklerini anlatacaksin ha seyirci kalayim diyorsanda banane diyip kıskançlık yapmayacaksin güzel şeyler düşün dileki karşına güzellik kler ciksin

Merhaba kızlar inanın ki şuanda çok sinirliyim neden derseniz?! Benim en yakın arkadaşımın bi akrabası var kızı bende tanıyorum şimdi size onu anlatıyorum bakın bakalım sinirlenmekte haklı mıyım?!

Esas kızımız Suna esas oğlumuz Murat. Bunlar 15 yaşında tanışmış ve şuanda 25 yaşında olan iki sevgili... Çocuk bu zamana kadar bi kıza bile yan gözle bakmamış, çok sadık, güvenilir, dediğim dedik birisi. Kız ise, çocuğu defalarca aldatmış ve hala daha gözlerinin içine aşkım, canım diyerek bakan onunla evlenmeyi planlayan birisi... Çocuk kızı tabir-i caizse köpek gibi seviyor, kız defalarca ayrıldığı halde Murat bırakmadı kızı neymiş ben ilklerimi seninle yaşadım böyle diyomuş bize anlattığı kadarıyla ama bence öyle değil... Küstükten sonra büyük ihtimalle tekrar barışmak için ilk adımı Suna atıyo çünkü bi kere yakaladım... Çocuk uzun dönem askerlik yapmış işte her ne olduysa o dönemde olmuş... Kız anlattıkça midem bulanıyor kısacası; gönlünün düşmediği, öpüşüp koklaşmadığı kimse kalmamış çocuk askerdeyken... Hala daha kız bi çocuğu seviyor yanlış yaptığını söylüyoruz ama hiç umursamıyor. Muratların durumu iyi çocuğun bu yaşta herşeyi var... %100 bu yüzden görüşmeye devam ediyor zaten ailesiyle anlaşamıyor Suna... çocuk bunu alıp gezdiriyr, yediriyr, içiriyor 5krs parası gitmiyo ya Suna'nın canına minnet bu durum... Şimdi salak Murat bununla evlenmeyi planlıyo çok üzülüyorum bu duruma inanın ki çocuk çok seviyor ve saf değil ama bikaç şeyi gördüğü halde de susuyor çünkü karşısındaki çok iyi bi oyuncu...

Şimdi bana belki kızan olacak sanane diye! Benim anlatmak istediğim olay şu: BİZİ BÖYLELERİ BULMAZ... İlla ki bi taraf fazla sevecek illa ki bi taraf ihanet edecek milyarda hatta trilyonda birdir herhalde tanışıp mutlu mesut birbirine sadık yaşayan insanlar... Nasıl bi devre geldik ki kızlar artık namus denen şeyi unuttular! Namus illa iki bacak arasında değildir.. Namus herşeydir! Konuştuğun bi kelime, gözünün bi kırpması, sigara dumanını üfleyişin!...

Offff offff :KK14:

Murata gercekleri anlat muratla sen evlen :p

Saka bi yana hic bi yalan sonsuza kadar surmez mutlaka ortaya cikacaktir sunanin yaptiklari ..İlahi adalete cookkk inanirim ve yasayacaklari varsa yasayacaklardir..Bosver ...

Ben o tür durumlarda muhakkak iki tarafında bir durumu vardır diye düşünürüm. Suna öyle belki ama Murat'ında ona denk bir durumu vardır sen göremiyorsundur. İnsanlar nev'ini çeker biri diğerinin kusurunu kapatıyordur.

En yakın arkadaşının akrabasından sana ne. Belki o senin gibi kin gütmüyordur insanlara, kötü düşünmüyordur o yüzden çok iyi bir sevgilisi vardır. Bilmem kaç kişiyle öpüşürken yanında mıydın?

Kiskancindan biraz çatlamissin (nickede dikkat :D) suna soyle boyle kiz gül gibi cocugu tutuyor ben cok iyiyim namus denen seyi unutmadim bana niye kimse deger vermiyor diyorsun özetle :))) o işler belli olmaz her iyi fedakar cefakar zirt pirta deger verecek degil gönül buarada genelde kizlar erkeklerin pesinden surukleniyor gurursuzluk yapiyor kimisi adamsa deger vermiyor alisildik konu bu tam tersi alisilnadik konu ve kiskaniliyor siz daha ben soyle fedakarim iyiyim aman susayim aman yalvarayim aman askindan oluyorum gitmesin derseniz denk gelmez oylesi guzelim

Konuya birçok yönden bakış açısı olur ama.sende ki kıskançlık çok bariz belli.boşver kim ne yapıyorsa yapsın ya gidip dürüstçe adama bildiklerini anlatacaksin ha seyirci kalayim diyorsanda banane diyip kıskançlık yapmayacaksin güzel şeyler düşün dileki karşına güzellik kler ciksin

sacmalama lutfen Murat benim abim gibi onu da tanırım Sunayı da ben sadece onların yaşadıklarını anlattım bizi böylesi bulmaz diye

Kiskancindan biraz çatlamissin (nickede dikkat :D) suna soyle boyle kiz gül gibi cocugu tutuyor ben cok iyiyim namus denen seyi unutmadim bana niye kimse deger vermiyor diyorsun özetle :))) o işler belli olmaz her iyi fedakar cefakar zirt pirta deger verecek degil gönül buarada genelde kizlar erkeklerin pesinden surukleniyor gurursuzluk yapiyor kimisi adamsa deger vermiyor alisildik konu bu tam tersi alisilnadik konu ve kiskaniliyor siz daha ben soyle fedakarim iyiyim aman susayim aman yalvarayim aman askindan oluyorum gitmesin derseniz denk gelmez oylesi guzelim
sevene degil verene diyosun yani bende aynısından bahsediyorum :KK66: ayrıca o nick onun için alınmış birşey değil

çocuk boynuzlanmaktan hoşlanıyorsa ne var bunda :KK53:

illa ki hissediyordur

İlk başta ah Murat vah Murat, beni neden böylesi bulmaz ühüü derken, en sonunda olayı namusa getirip yumuşatmak mı istediniz? :confused: Ama olmamışş. Apaçık bir kıskançlık var ortada, kendi ilişkileri. Siz ne diye karışıyorsunuz, gerçekten size ne???

İlk başta ah Murat vah Murat, beni neden böylesi bulmaz ühüü derken, en sonunda olayı namusa getirip yumuşatmak mı istediniz? :confused: Ama olmamışş. Apaçık bir kıskançlık var ortada, kendi ilişkileri. Siz ne diye karışıyorsunuz, gerçekten size ne???

cidden çocuğa hiç üzülen yk mu aranızda? Biz nasıl bu hale geldik ya sevgiler nasıl böyle oldu

Murat süzme saf hatta çok afedersin ama azıcık salak.. ilkleri onunla yaşadı diye kabak gibi aldatılmayı göze alıyorsa daha ne denir bilemedim.. bence sen daha iyilerine layıksındır eminim..

Şöyle düşünün aynısını farklı açılardan siz yaşşıyorsunuz memnun mutlu olur musunuz? yazık gerçekten sevgi aşktan ölüp bitmek değil sevgi dürüstlüktür yazık ki siz çok yanlış anlamışsınız olayı ben kızın yaptıklarını bildiğimden utanıp abi dediğim adamın yüzüne bakamyoken sizin bunları yazmanız çok acı

Back
X