Kusura bakmayın ama sevgiliden başka vasfınız olmadığı birinin neden bütün ailesini tanıyor ve bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Erkenden bu ilişkilere girerseniz, sonu gelmez. Bence işin adı konmadan hatta evlenmeden sevgilinin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok. Tabi bu benim fikrim, ama emin olun başınız daha az ağrır ki sınava çalışıyorsunuz..
al benden de o kadar . . .
Kızlar biz sevgilimle sınava hazırlanıyoruz.Bugün birlikte ananesine gidip ders çalışçaktık.Tabii ananeside olcaktı.Dün gece konuşmuş 1 de gelin demiş.Bugün gittik evde yoktu.2ye kadar kapıda bekledik gelmedi.Erkek arkadaşım dayısını aradı.Birlikte çarşıdaymışlar işleri uzamış yetişememişler.İnsan bi haber vermez mi ya.Torunu geliyo diye önemsememiş olabilir ama bende varım sonuçta(ki torunuda yalovadan geldi bursaya yani önemsemek zorunda) .Nolursa olsun misafir.Normalde tüm ailesiyle aram çok iyidir.Ananesiylede öyle.Ama anlayamadım neden böyle bişey yaptığını bizi istemiyomuş gibi oldu biraz.Bende bozuldum haliyle.Bu da sorun mu demeyin alındım işte.Sizce neden böyle davranmış olabilir:l
Kusura bakmayın ama sevgiliden başka vasfınız olmadığı birinin neden bütün ailesini tanıyor ve bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Erkenden bu ilişkilere girerseniz, sonu gelmez. Bence işin adı konmadan hatta evlenmeden sevgilinin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok. Tabi bu benim fikrim, ama emin olun başınız daha az ağrır ki sınava çalışıyorsunuz..
Ben sevgilinin ailesiyle görüşmeni yadırgamıyorum öncelikle. Zira bende tanıyorum sevgilimin ailesini, aileler artık çocuklarının kiminle arkadaşlık ettiğini öğrenmek için tanışıyorlar karşı tarafın ailesiyle, illa evlendirmek için değil.
Anneanneye gelince de, boşver aldırma. Yaşlıların sağı solu belli olmaz. Takmamak gerek. Keşke o kadar beklemeseydiniz. Ben altında istenmediğinize dair bir art niyet sezmedim açıkçası. Bence aldırmayın.
aynen :):)))))))))))))
Kızlar biz sevgilimle sınava hazırlanıyoruz.Bugün birlikte ananesine gidip ders çalışçaktık.Tabii ananeside olcaktı.Dün gece konuşmuş 1 de gelin demiş.Bugün gittik evde yoktu.2ye kadar kapıda bekledik gelmedi.Erkek arkadaşım dayısını aradı.Birlikte çarşıdaymışlar işleri uzamış yetişememişler.İnsan bi haber vermez mi ya.Torunu geliyo diye önemsememiş olabilir ama bende varım sonuçta(ki torunuda yalovadan geldi bursaya yani önemsemek zorunda) .Nolursa olsun misafir.Normalde tüm ailesiyle aram çok iyidir.Ananesiylede öyle.Ama anlayamadım neden böyle bişey yaptığını bizi istemiyomuş gibi oldu biraz.Bende bozuldum haliyle.Bu da sorun mu demeyin alındım işte.Sizce neden böyle davranmış olabilir:l
sevgililerimizin aileleriyle tanışmak için illa evlenme düzeyine gelmemiz gerekmez ki. o zaman herkesin ailesiyle sadece bir kişiyi mi tanıştırma hakkı var? çok çok içli dışlı olmak tabii ki doğru değil, arada belirli bir mesafenin olması lazım ama önceden tanımak da işe yarayabilir, görürsünüz aile hayatlarını aralarındaki ilişkileri ona göre evlendikten sonra büyük şoklar yaşamazsınız.
konuyla ilgili cevap vermek gerekirse de, bence burda kasıtlı bir davranış yok. yani gerçekten gecikmiş olabilirler, haber vermek de akıllarına gelmemiştir sizin arayacağınızı düşünmüşlerdir. unutun gitsin :112:
katılıyorum aile hayatını gormek cok iyi oluyor karsımdaki insanın ailesiyle olan dialoglarının nasıl oldugunu gormem fayda saglar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?