• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi ne uğurda harcadıysan eğer, o uğurda hiç olasın!

bence kendini yalnızlığa mahkum etme karşına iyi biri çıkarsa evlen ,
zaman elbette üzüntülerini
hafifleyecek , evlen mutlu ol eski eşin ve cadı kaynana kıskançlıktan
çatlasın , .
çok vicdansızların ellerine düşmüşsün,allahlarından bulsundan......etme bulma dünyası yapan çeker sen sabır et

Allah başa vermesin. Boşanmaktan değil de çocuğumu öz babasıyla büyütememekten çok korkarım. Allah sana sabır versin kardeşim, güçlü ol. İnşallah maddi durumun iyidir kimseye muhtaç olmazsın.

gelişmeleri yazmak istiyorum arkadaşlar.
bugun mahkemeye gittim eski eşim içerik ne yazdırmış ogrendim.
dosyayı elime alınca onu bir zamanlar sevmiş olan kalbimi duvarlara vurasım geldi!
evlenmeden once normal erkek tanıdıklarım arkadaşlarım vardı birkaç adet onları yazdırmış beyefendi oondan ayrı iken başkaları ile gorusmek aldatmak sanki!
kendisi rus kadınlarına mesaj yazarken nede iyiydi!
gerçek savunmaya dair tek satır yok dilekçede...
hiç saygı gostermemişim hiç sevmemişim !
bunlara rağmen aptal kafam keşke sabretmeseymişim!
motosiklet kullanmışım! ne büyük hata değilmi!
bebeğimi balkon kapısına yatırmışım onu hasta etmişim bizi nede cok düşünürmüş ne çok şaşırdım!
bizi evden atan çocuğunu yere atan bir baba...
birlikte olmak istemezmişim ağzın kokuyor sakalın batıyor öpme beni dermişim
ne çekilmez bir kadınmışım hey maşşallahh!
ailesine hiç saygı gostermemişim.. eşimi dövermişim arada..
üstüne saldırmışım tırnaklarımla kollarını çizmişim kurtulamamış elimden bunun üzerine boğazımdan tutmuş!(sıkmış değil tutmuş)
üstüne kapıları kitlermişim zor bela kurtulurmuş.
ben bukadar güçlü bir kadınsam ne diye çekmişim kahrını
ben evden atılmamışım çelişkiye bakınız.
çocuğu almış ayrılığı teklif etmişim anneme dönmüşüm..
ama sonra ayrılırsa eğer, tehditler savurmuşum.
hayatımda hiç gormediğim adamı şahit yazdırmış!
evimize bir kere gelmeyen yanımızda hiç olmayan adamı şahit yazdırmış.

gelişmeleri yazmak istiyorum arkadaşlar.
bugun mahkemeye gittim eski eşim içerik ne yazdırmış ogrendim.
dosyayı elime alınca onu bir zamanlar sevmiş olan kalbimi duvarlara vurasım geldi!
evlenmeden once normal erkek tanıdıklarım arkadaşlarım vardı birkaç adet onları yazdırmış beyefendi oondan ayrı iken başkaları ile gorusmek aldatmak sanki!
kendisi rus kadınlarına mesaj yazarken nede iyiydi!
gerçek savunmaya dair tek satır yok dilekçede...
hiç saygı gostermemişim hiç sevmemişim !
bunlara rağmen aptal kafam keşke sabretmeseymişim!
motosiklet kullanmışım! ne büyük hata değilmi!
bebeğimi balkon kapısına yatırmışım onu hasta etmişim bizi nede cok düşünürmüş ne çok şaşırdım!
bizi evden atan çocuğunu yere atan bir baba...
birlikte olmak istemezmişim ağzın kokuyor sakalın batıyor öpme beni dermişim
ne çekilmez bir kadınmışım hey maşşallahh!
ailesine hiç saygı gostermemişim.. eşimi dövermişim arada..
üstüne saldırmışım tırnaklarımla kollarını çizmişim kurtulamamış elimden bunun üzerine boğazımdan tutmuş!(sıkmış değil tutmuş)
üstüne kapıları kitlermişim zor bela kurtulurmuş.
ben bukadar güçlü bir kadınsam ne diye çekmişim kahrını
ben evden atılmamışım çelişkiye bakınız.
çocuğu almış ayrılığı teklif etmişim anneme dönmüşüm..
ama sonra ayrılırsa eğer, tehditler savurmuşum.
hayatımda hiç gormediğim adamı şahit yazdırmış!
evimize bir kere gelmeyen yanımızda hiç olmayan adamı şahit yazdırmış.
çok geçmiş olsun canım her sabah aç karnına suya sirke damlatıp iç ne olur ne olmaz yarım çay bardağına bi damla

canım arkadaşım sakın korkma olanlara üzülme aynılarını beterlerini yaşadım bende 6aylık bebekle ama geçti bitti çok şükür...

sana önerilerim şunlar seni suçladıkları şeylere sakın üzülme çünkü mahkemede herşeyi ispat etmek gerekiyorrr kii bunlar aşkımlı olacak gülümlü olacak...
hala o evdeysen çıkma valla sen düzenini bozma...

kesinlikle nafakanı ve tazminatını altınlarını alırsın bunları avukatınla konuş durumun yoksa ve kesinlikle önerim ücretsiz avukat tut barodan...sende 1e 10kat olayları büyültüp anlat artık kurdu olduk bu işlerin gördüğüm şeyler bunlardı...
ses kayıtları hiçbi işe yaramıyor anca bebeğin büyüyünce ona dinletirsin çünkü bende birsürü çektim ama sunamadık özel hayatı istismardan bana dava açarlarmış diye..

hiç korkma kararlı ol duygusallığı bırak yavruna sarıl kadermiş de geçsin bitsin..biliyorum sana şimdi demesi kolay ama ben daha kötülerini yaşadım 1.5sene geçti üstünden kafam bazen çok karıştı ama şimdi çok iyiyim sende öyle olacaksın o adama gücünü göster anasıyla koyun koyuna yatsın anası der '' ben oğluma 20lik kız alırım sırada 50tane kız var diye'' sen dimdik yolunda dur seni o evden çıkarmaya bile hakkı yok hiçbişeyden korkma bu sadece bi süreç sonra dimdik kalkacaksın ayağa kurtulucaksın onların sürekli aşağalaya aşağalaya kendinden nefret etmelerinden hayata küsmelerinden onun açtığı daha iyi olmuş davayı istersen boşanma dirett o aptal yuva bozmaya niyetli olanların nedense mahkemelerdeki kararlardan hiç haberi olmuyo sana şunu vermicez şunu alırsın bunu alırsın derler alıncada mosmor kesilirler..

kaynanan az yesinde oğluyla çalışıp nafakanı tazminatı ödesin anlasınlar...elbet eden bulur sabrettt kardeşim sabrettt

canım arkadaşım sakın korkma olanlara üzülme aynılarını beterlerini yaşadım bende 6aylık bebekle ama geçti bitti çok şükür...

sana önerilerim şunlar seni suçladıkları şeylere sakın üzülme çünkü mahkemede herşeyi ispat etmek gerekiyorrr kii bunlar aşkımlı olacak gülümlü olacak...
hala o evdeysen çıkma valla sen düzenini bozma...

kesinlikle nafakanı ve tazminatını altınlarını alırsın bunları avukatınla konuş durumun yoksa ve kesinlikle önerim ücretsiz avukat tut barodan...sende 1e 10kat olayları büyültüp anlat artık kurdu olduk bu işlerin gördüğüm şeyler bunlardı...
ses kayıtları hiçbi işe yaramıyor anca bebeğin büyüyünce ona dinletirsin çünkü bende birsürü çektim ama sunamadık özel hayatı istismardan bana dava açarlarmış diye..

hiç korkma kararlı ol duygusallığı bırak yavruna sarıl kadermiş de geçsin bitsin..biliyorum sana şimdi demesi kolay ama ben daha kötülerini yaşadım 1.5sene geçti üstünden kafam bazen çok karıştı ama şimdi çok iyiyim sende öyle olacaksın o adama gücünü göster anasıyla koyun koyuna yatsın anası der '' ben oğluma 20lik kız alırım sırada 50tane kız var diye'' sen dimdik yolunda dur seni o evden çıkarmaya bile hakkı yok hiçbişeyden korkma bu sadece bi süreç sonra dimdik kalkacaksın ayağa kurtulucaksın onların sürekli aşağalaya aşağalaya kendinden nefret etmelerinden hayata küsmelerinden onun açtığı daha iyi olmuş davayı istersen boşanma dirett o aptal yuva bozmaya niyetli olanların nedense mahkemelerdeki kararlardan hiç haberi olmuyo sana şunu vermicez şunu alırsın bunu alırsın derler alıncada mosmor kesilirler..

kaynanan az yesinde oğluyla çalışıp nafakanı tazminatı ödesin anlasınlar...elbet eden bulur sabrettt kardeşim sabrettt

ses kayıtları boşanmada delil üstelik ev hanesinde yapılmış benimkiler. seni kandırmışlar canım.
özel hayatı istismar ben telefonunu dinlemedim dışarda takip etmedim sadece evde üzerimize yürüdüler orda kayıt yaptım.
bu konuda hiç duygusal olmadım. dediğim gıbı hıc ağlamadımda.
ben güçlü bi kadınım bana iftiralar atan birisi için asla ağlamam.hüzünlendiğim olur sadece oda bu büyük imtihan için.
ben zaten 23 yasındayım. :) 20 lik de olsa 30 lukta olsa huyunu bildikten sonra kimsenin onunla evleneceğini dusunmuyorum. bunu kendide biliyor ha evlenebilirde umruma bile gelmez. mevla kurtarmış beni ondan.
allahtan korkmayan insanların herşeyi yapabileceğini biliyorum.
ama inançsız bir insan olup insanlığı olanda kötü şeyler yapmaz.
kaynanamın evleri var, bunlardan birini kaybedicek diye dusunuyorum.

avukat iyi avukat olsun istiyorum 20 bin 30 bin arası.
ucretsiz avukat tutmadım teklif ettiler yeterince savunamayacagını dusunuyorum.:(
Canım geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm durumuna.ama bi yandanda sevindim en azından boşanma aşamasındasın daha fazla çekmeyeceksin bu insanlıktan mahsun adamı

hayatta şunu çok iyi anladım.
bundan sonra hayatıma girecek olan erkekte en ufak bir hata sonu olacak.
yok kıskançlık bunalımları, yok anasının iki çeşit lafları, anladımki boyle insanlar koca felan olamaz.
ben hayata küsücek bir insan değilim. doğru düzgün biri çıkarsa karşıma evleneceğim.
ama kimseye sabretmeyeceğim bundan sonra.
ve şunu soylemek istiyorum ben erkek bebek annesiyim .
türk toplumunun yetişkin erkeklerde% 80 den fazlası kişilik bozukluğu yaşıyor.
bu yüzden özellikle erkek bebek anneleri lutfen onları duzgun yetiştirelim gelecek nesil onlar olacak.
ne kadınlara zulmetsinler, ne de daha ufaklıktan kadını ezmeyi güç bilsinler.
gece erkek gezer, kadın oturur zihniyetini benimsemesinler.
işte hep bu yetiştirmeler yüzünden kimimiz babasız kimimiz kocasız kalıyoruz.
en hafif yerimiz yüreğimiz olduğu için.
hep güçlü kadın olup sineye cektiğimiz affettiğimiz için kendini güçlü sananlar tarafından eziliyoruz.
baba evinde bir tokat bile yememişken eşimin beni boğmaya çalışması hayatımda bana kalan en büyük derslerden biri...

Canim benden bile kucukmussun ama o kadar olgunsun ki... Hayran kaldim sana. Gercek hayatta arkadasim olmani cok isterdim. Cok buyuk gecmis olsun...

Bunca olaya rağmen yine de verilmiş sadakanız varmış diye düşünüyorum.
O masum bebeğiniz henüz 5,5 aylıkken kurtuldu o hasta ruhlu mahlukların yanından.
Siz de öyle bir iyi olun, öyle bir geride bırakın ki o çirkinlikleri, evladınız Sizinle tertemiz umutlara, geleceğe sahip olsun inşallah.

Sizin imtihanınız şimdi yaralarınızı sarıp, bu hasarları üzerinizden atmak olmalı ki yavrunuz gözleri ışıl ışıl bir anne görsün her baktığında.

baştan sona okudum konunu
içim daraldı yüreğim sıkıştı..
cok küçüksün daha yasadıkların cok acı
ama unutma ki rabbim insanı kul ile sınarmış..
inş. sınavını vericeksin.
yavrunla cok mutlu olucaksın..

senin yerinde olsam bir avukat tutardım inan ki daha cok savunurlar seni. yol yöntem farklıdır. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Çok üzüldüm ve çok gerildim ...
Canım ya hiç üzülme hatta sevin Allah sana bu adamın yüzünü gösterdi...

Ayrıca ettiklerini çekecek bu insanlar en beterinden inşallah

Ne demek ya bi insan evladına böyle eziyet etmek hangi kitapta var!

Allah bilir sen ona havale et güven...

Diliyorum dünya iyisi ve merhamet sahibi bi insanla evlenirsin çook mutlu olursunuz...
Allahım mübarek 3 aylar hürmetine yazınızı güzel yazsın evladınla inşallah ...

O manyak kocan da anasını koynuna alsın yatsın işte doya doya...

Son düzenleme:
ses kayıtları boşanmada delil üstelik ev hanesinde yapılmış benimkiler. seni kandırmışlar canım.
özel hayatı istismar ben telefonunu dinlemedim dışarda takip etmedim sadece evde üzerimize yürüdüler orda kayıt yaptım.
bu konuda hiç duygusal olmadım. dediğim gıbı hıc ağlamadımda.
ben güçlü bi kadınım bana iftiralar atan birisi için asla ağlamam.hüzünlendiğim olur sadece oda bu büyük imtihan için.
ben zaten 23 yasındayım. :) 20 lik de olsa 30 lukta olsa huyunu bildikten sonra kimsenin onunla evleneceğini dusunmuyorum. bunu kendide biliyor ha evlenebilirde umruma bile gelmez. mevla kurtarmış beni ondan.
allahtan korkmayan insanların herşeyi yapabileceğini biliyorum.
ama inançsız bir insan olup insanlığı olanda kötü şeyler yapmaz.
kaynanamın evleri var, bunlardan birini kaybedicek diye dusunuyorum.

Ses kayıtlarından haberi yoksa haberi olmadan çekilmişse bir delil niteliği taşımıyor. Seninle ilgili hiçbir iftirayı ispatlamaya ihtiyacın yok iddiayı dile getiren iftirayı atan ispatlamakla yükümlü sen yapmadım diye ispatlamak durumunda değilsin. Yalancı şahidi de mahkeme pek dikkate almaz her halükarda şans senden yana bırak onlar dertlerine yansın.

Bırlıkte yattıgımız yatakta bugece tek yatıyorum....
Bebegımse eve gırer gırmez tanıdı gulucukler sacıyor anladı ufacık bebekya.Duygusal bırısı degılım sadece yasadıklarıma ıhanet etmıyorum.ınkar etmıyorum.

Bırlıkte yattıgımız yatakta bugece tek yatıyorum....
Bebegımse eve gırer gırmez tanıdı gulucukler sacıyor anladı ufacık bebekya.Duygusal bırısı degılım sadece yasadıklarıma ıhanet etmıyorum.ınkar etmıyorum.

bilirim bu dönemleri zor ve sancılı gecer..
ama unutma sen güçlüsün ve bebeğinle güçlü olmak zorundasın..

bu arada ailen sana yakın mı?

yazdıklarınızı üzülerek okudum, umarım bebeğinizle birlikte çok mutlu huzurlu bir hayat yaşarsınız bundan sonra:16:
hakkınızda en hayırlısı olsun:34:

gecmıs olsun umarım gecmıstıe ve bundan sonra cok cok daha ıyı günler yasarsın...allah sana va bebgıne yardımcı olsun.......

Back
X