• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi ne uğurda harcadıysan eğer, o uğurda hiç olasın!

Üzülme çünkü Allah "Yarına bırakır yanına bırakmaz"
Duyacaksın bir bir gelecek felaket haberleri onların sabret ve isyan etme Allah'a sığın ondan iyi bilen mi var? Beddua etme Allah'a havale et her gecenin sonu sabah her kışın sonu Bahardır İnan ki sen değil o kaybetti Rabbim sana minik meleğinle çok mutlu bir yaşam nasip etsin yüzünüzü güldürsün âmin

evet kaynanam zamanında aldatılmış , babası yokmuş felan.
çekmiş biraz ezilmiş.
şimdi ben çekeyim istiyor.
oğlumun lafı hiç açılmadı bile biliyormusunuz.

tek dediği şey
biz bu evi taşıyacağız dedi , bende eşyalarımı almadan hiç biryere taşımayacaksınz dedim birkaçı kaybolmuştu cunki..
eşyalarını kolileyip yollarım dedi. bende dikkat et seni paketlemesinler dedim.
dugunde taktığı iki tane incecik bilezik vardı onları geri istedi.
oğlumun altınları nerde dedi oysa oğlu araba alırken altınlarını arabaya vermişti . dugunde evlenirken ona bütün nakit paramı vermiştimki az buz değildi....
eski eşim orda inkar etti parasını kullandığını ben ne bileyim parayı naptıgını anne dedi!

araba şuanda bende verirsem satıcak cunki tedbi rkoyduracağım.
arabayı istiyor oğlumun arabası nerde diyor ısrarla!!!
oglum kredinin kalanını odeme ona kalmasın di yor.
bende dedimki boşuna yorulma banka alsa bile gene sattıgı arabanın parasının yarısı benim!

ne çok üzülmüş arabaya.
oglum seni evden attı nafakada vermeyeceğiz dedi.
senden alacağım uc kuruşa muhtaç değilim bunu sende biliyorsun ama sizi bukadar rahat yaşatmayacağım bal gibide nafakanıda odeyeceksin.

eski eşim annemle benim üzerime yürüdü , polis gelince kilitlerin değiştirildiğini soyledim sonuc? kaynanam hırsız girdi bu yuzden değiştirdik dedi hemen. şok oldum.

bana diyorki cumartesi eve geldim bir zıkkım yemek yok!
bende oglun akşam beni ne hale getirdi kurabiye yapmıştım doktordan geldikten sonrada yemek yapıcaktım.
soylesene ben san ayemek yapmıyormuyum dedim
eski eşim sustu...hiç konuşmadı

kendisi anlatırdı ailesinden ayrı yaşardı nefret ederdi onlardan. eve bazen gelip yemek istediğinde annesi tv seyretmekten yemek hazırlamazmış gece 11 e kadar beklerdim derdi.
çamaşırlarını tam tamına 2 ayda bir yıkarmış. çorabı olmazdı giymeye

oglunun camaşırlarını iki ayda bir yıkıyormuşsun şimdi yıkarsın beş ayda dedim.

dün eve gittiğimde bütün kıyafetleri bitmişti, annesi onca lafa bir kıyafet yıkamamış ogluna.

evlenmeden once bu hasta evden gitsede kurtulsam diyordu. şimdi anladımki bunca zaman kıskanmış kıyaslamış kendini!

ailemin maddi durumu iyi her zaman arkamdalar, evlenmeden once acayip sosyal bir yaşantım vardı motosiklet felan kullanıyordum bunların hiç birini kabullenemedi topuklu giyerdim eleştirirlerdi. sosyete bu bize uymaz derlerdi hakikaten uymazmışım.

gardrobum bayagı buyuk benim hep askılık yaptım kıyafetim cok diye. bana okadar ayakkabı kıyafet olmaz at at cogunu at derdi. yada kızıma ver o giysin derdi.!

ki kendi durumlarıda iyi amma velakin üstlerine başlarına harcama yapmazlar, gidip gezmezler eğlenmezler, sadece gıybet ederler. ne zaman evlerine gitsem sürekli birilerini eleştirirlerdi eşime söyledim en sonu yeter delirtmeyin beni size ne elalemden diye, benim yanımda çekinirdi konuşmaktan.

Canım acıdı okurken..Ruh hastası annesı de kendısı de bırak ne hallerı varsa gorsun...Ah o kucucuk bebegının de hıc bırseyden haberı yok yazık sıze .. O ınsanlarıı Allah bıldıgı gıbı yapsın tez zamanda :47: Cooookk asırı derecede sınırlendımm :47: Rabbım sana ve bebegıne saglık huuzuur versın ınsallah guclu ol canım Allah sabredenlerle beraberdır unutma :14:

olurmu olur diyorum.aynı benim eşimin annesı (tabi anne denirse)reziller sana anlatsam yapma yaaa dersin ama ben boşanmadım ona istediğini vermedim gittiği yere kadar gitsin o adamda sahip çıkamamış sana yazıklar olsun.güçlüsün bak yeni bir hayatın başındasın yaralama kendini .eden bulur inan

sürüm sürüm süründür yakalarından düşme hakkın olan nafakayı aldığın gibi madem namusunada dil uzattılar tazminat iste, ah keşke mahkemedede bu çocuk benden değil dese test yapılır neticesinde iyi bi tazminat alırsın, arabadan da hakkını al, hatta birilerini tutturup dövdürsen mi ana oğul sefil olsunlar çok sinirlendim, yerinde olsam heralde döverdim o kadını sinirlenince ense köküme bi uyuşma geliyo kafam karıncalanıyo nedendir bilmem yerdemiyim göktemiyim anlamıyorum iyi bi girişirdim heralde

ağlayarak okudum evliliği bekleyen bir genç kız olarak.
Hep güzel hayaller kuruyoruz ama imtihanınız ağır olmuş. Rabbim güç versin.
Kalbinizin güzelliği satırlardan belli oluyor anlayamamış kıymetinizi :( değmiyor üç günlük için bu hırs bu insanlık dışı davranışlar...mutlu mu oluyor bunlar insanlıktan nasibini alamamış insan görünümlü yaratıklar.
Çocuğunuza da çok üzüldüm. Minik gözleri hep parlar inşallah...ikinize de mutlu huzurlu bir gelecek diliyorum.

yalnız değilsin benım esimın anneside bizi ayırmak ıcın cok uğraştı halada devem diyor...bazen dıyorum keşke bosansamda kurtulsam ama allaha sigin canim rabbim en iyisini bılır...

burada o kadar konu okurum ilk defa okurken kanımın çekildiğini hissettim. Yaradan kolaylık versin.

Son düzenleme:
Allah yar ve yardımcın olsun. Allah oğlunla sana bundan sonra güzel ve sağlıklı günler göstersin .çok büyük bir imtihandan geçmişsin...:50:

canım çok üzüldüm okuyunca Allah esirgesin ucuz kurtulmuşsun ama dava aç tazminat aç yıprat onları mahkemede yıpransınlar ailen arkandaysa ne mutlu sana inşallah tez zamanda atlatırsın kvdenın başka gelini varmı onlara nasıl

Al işte bi aileyi daha yıkan kaynanatör vakası. Yahu bu erkek anneleri ne meraklılar arkadaş oğullarının huzursuz, mutsuz olmasını istemekten. Yani bu kadar bencil, bu kadar iğrenç yaratıklar. Yaratık diyorum çünkü insan dersem bizlere hakaret olucak. Benimde başımda var böyleleri eşimin annesi ve kız kardeşi. İkisini birden çekmekten , yaptıklarını yutmaktan fenalık geldi.Ne anlıyorlar bizim bu kadar huzursuz olmamızdan. Oğullarını alsınlar pamuklara sarsınlar kimselerle görüştürmesinler ölünceye kadar dizlerinn diplerinde olsunlar. Sinirden titriyorum yani şuanda sizin adınıza çok üzüldüm heleki yavrunuza daha da çok üzüldüm. Ama Allah kurtarmış sizi böylesi kötü yaratıklardan Allahım yar ve yardımcınız olsun. Onlarda Allahından bulsunlar inşallah ama merak etmeyin ben Allahın adaletine çok inanırım öbür dünyaya bırakmadan bu dünyada cezalarını illaki verecektir ve sizde görüceksiniz.

İçim acıdı yazdıklarını okuyunca off

İnsanlar boşanır anlarım ama bu kadar acıtmak neden; yok çocuğunu inkar etmek yok evden kovmak, kilit değiştirmeler, şiddet, nasıl bir şeydir bu anlamadım ki, nasıl bir vicdan taşır bunu yapan ve yapmasına göz yumanlar. Allah çok büyük, her şeyin bir hesabı mutlaka var, dik durmaya çalış, dünyanın en kıymetli hazinesi evladın ona sarıl. Aslında ne söylesek boş biliyorum, bazı şeyleri tesellisi yok, Rabbim yardımcın olsun...

Dün evime gittim çilingir cağırmıştım kapıyı açmadı polis eşliğinde açtırdım içeri girdiğimde gordugum manzaraya hayret ettim.
üç tırnak vardı... sadece üç tane.
ve ortalarına cok afedersiniz burun pisliği vardı kocaman...
orta sehpaya yapışmıştı.bilerek oraya sürmüştü..büyük ihtimalle eşim veya annesi...
bu kadar alçalmamalıydı bence...
o üç tırnak bizdik kesip atmıştı.
ben boyle yorumlayabildim ancak..
arkadaşımda yanımdaydı şok oldu peşlerini bırakma pişman et bu yaptıklarına dedi.

bir konu açmıştım coook uzun süre once arabayla koye giderken arabada kemik gormuştum cope atmaya gotururken kaynanam olacak vicdansız hışımla elimden aldı köpege goturdugunu soyledi
onları kopeğe yedirdi.
başta anlamadım içinde fesatlık tohumları yetişmemiş her insan gibi.
köye temmuzun 15 ile 20 si arası gittik.
köyde ailesi bana ağır konuştu hakaret etti bende kalmak istememiştim
ne oldu neden oldu bilinmez ondan sonra biz her ayın 15.20 arası kavga ettik aylar sonra farkettim bunu cok buyuk kavgalarımızı not aldığımda tarihlere baktıgımda anladım.
sonra ayda birkaç kere kavga etmeye başladık sonra haftada bire düştü en son geldiğimiz nokta burası.
ozamanlar inanmamıştım salih memişoğlunu biçok insan bilir ona gittik . birşeyler soyledi acık etmeden hem hocalık hem doktorluk işi var dedi.
bionerji uzmanı kendisi.
ve başka birine daha gittim yuvam ıcın çaremi arıyordum bilemiyorum.
o kişi biz daha konuşmadan isim ve anne adı ile baktı, biçok kişiyi mahkemeden dondurdugunu dinledim akrabalardan felan.
(zamanında annesi, eski eşim elektrik suyu olmayan evde kalırken PÖTİBÖR bisküvi getirirdi bunları acıkırsan ye diye, evlendikten sonra kek börek bir sürü şey, hep şüphelendim bunları yapmasaydı şuphelenmeyecektim)
hoca sürekli yedirildiğini soyledi okadar cok yapıp yapıp yedirmişlerki...
ama şuda bir gerçek aklı tam selim değildi.
böyle şeylere herkez inanmaz. inanan vardır inanmayan vardır herkezin inancı kendine.
biçok insanda başaramadığı işte büyü kelimesinin gücünü arar.
ben oyle yapmadım gözümle gorduklerimden anladım.
mevla doğrusunu bilir. bu konulara girmek istemiyorum.
neticede sitede yasak.
sadece anlatmak istedim.
her ne olursa olsun bir erkeğin annesi kurtsa oğluda koyunsa onunla evlenmeyin.
hayallerinize yazık gençliğinize yazık. ve önlemi neyse ondan alın... her insanın anladığı bir dil olduğunu dusunuyorum ben.
ben hiç bir zaman politik olamadım ikiyüzlü olamadım.
ben olanlarında sadece tek seferlik kazandıklarına inanıyorum.

O tırnak ve pislik nedir ya hu.
Yemin ediyorum midem bulandı.
Ne pis insanlar bunlar.
Allah korumuş sizi.
İnşallah yavrunuza dokunmaya kalkmazlar.

valla canım benim çok inanasım gelmiyo bu büyü işine ama neticede bu var, bunu yapan insanlar ahiretlerini bitiriyolar bunu göze alarak bu işe girişenlerden zaten korkacaksın, Allah bildiği gibi yapsın

Şimdi illa ki için acıyor kabullenemiyorsun ama böylesi daha hayırlı olmuş senin ve bebeğin için. Anlattıklarına göre bunlar resmen aşağılık insanlar o ialenin içinde oğlunun da psikolojisi bozulurdu senin de. Ama yanlarına asla bırakma polis tutanak tutmuştur diye tahmin ediyorum hepsini mahkemeye sun. Tazminatı da nafakayı da söke söke al . Kendi pisliklerinde boğulacaklar zaten rezil bir hayat yaşıyorlar sen kurtulduğuna şükredeceksin kendini üzmemeye çalış sütün kesilmesin

cok üzüldüm.Allah sabir versin.allah havale edin..gizliyide sakliyida o biliyor..aciklanmis veya aciklanmamis niyetleri.bizim bir tanidigimiz vardi..kadin iki cocukluydu..Nedim amcamizda hovardnain annesinin sözünden cikamayan biriydi.bosanmislardi.. kadin hep annenin ölmesini mi bekliyecegiz derdi....hakikatende kayinvalidesi olmus..sonrada tekrar evlendiler..hatta evlerine bile gitmistik..ayrildiklari dönemde bizde kalmisti...iste böyle bir ani benim cocukluk döneminden kalan...

böyle erkekler kisiligii kazanamamis.....üzülmeyin artik.biliyorum yasadiklarinizin etkisi cok agir ve bizler icin sunu bunu demkete cok bos ve anlamsiz..

siz allaha bol bol dua edin..cünkü daha kaderi yeni yazilmis bir bebek var..allah onun kaderini güzel yazsin....sizde mutlu olun, oda mutlu olsun.

Allah yardimcin olsun sabir versin.
Hic bir kötülük cezasiz kalmaz..
Böyle birine ne kadar dayanabilirdiniz ki zaten annesinin lafindan cikmayan bir insan, her ser de bi hayir vardir.
Belki bu ayrilik sizin ve evladiniz icin hayirli olandir .
Sabredin zamana birakin ve bol bol dua edin ...

yaşadıklarına çok üzüldüm canım ama böyle bir aileden kurtulduğun için sevinmelisin çünkü ana oğul normal değiller:50:Allah bundan sonra yüzünü güldürsün evladınla sana huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum

Back
X