- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
Saraylım nedir senin bu din düşmanlığın ya hu?Ben carpitmiyorum. 10 yasindaki kizin kapanmasinin Islamda neden gerekli olduguna ornek getiriyorum sadece... tamamen konu ile alakali yani.
Sen demiştin ki olsam hristyan olurdum, eh ister hristiyan ol ister hiçbir dinden olma ama yeter artık islamı kötüleyip durduğun. Hayır yazmayacağım diyorum ama artık kanıma dokunuyor ciddi ciddi.
İnsanlar islamı yanlış aksettriyorlar, yanlış yaşıyorlar diye bu islamı kötüleştirmez. Senin anlamadığın, anlamamak için kendini kilitlediğin nokta bu. Seninle uzun uzun bu din konusunu konusmustuk hatırladın mı? /Bu arada ben rengina nik değiştirdim. ) Sen ne kadar kötülediysen ben sana doğrusunu söyledim üstüne yine bir şey bulup söyledin onun da yanlışlıgını açıkladım sen yine durmadın. Senin bu din düşmanlıgın insanlardan dolayı ama kabul etmiyorsun din kötü diyip duruyorsun.
İslam öyle sandığın gibi bir din değil. Ha yok illa benım dediğim doğru diyorsan iyice araştır öyle yaz çünkü yanlış bilgilerle kendini dolduruyorsun. Sen sıkılmıyor musun sürekli aynı şeyleri yazmaktan?
Üstelik benden büyüksün gerçekten şunları sana yazarken utanıyorum akıl verir gibi olmasın diye ama senın yorumların beni benden alıyor artık.