- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
bizim önce çok güzel bi arkadaşlığımız vardı lise 1den beri herşey çok güzeldi.devamlı birliteydik bnm başka sevgilim oluodu ama hepsini onun arkadaşlığına feda edebilirdim.oda öyleydi. bende herkesten önce yeri vardı...lise 2de bana çok sevdiğini söyledi kabul etmiceğimi bile bile.konuşmak istemediğimi söyledim bi hafta knşmadık...sonra af diledi bi daha böyle bişeyin söz konusu olmayacağını benle konuşmadan yapamadığını söyledi... gün geldi lise 3e geçmeden kuzenmle çıkmaya başladım.o konuşma demesine rağmen konuşurdum umursamazdım bile.benm için çok değerliydi...ama sonra kanuşmadım okulumdan ayrıldım aradan 1.5 sene geçti.ben arada onunla konuşmaya çalışırdım istemezdi.o istediğinde ben tavır yaptm bi türlü konuşamadık yani:S ben kuzenimden ayrıldm 6 ay geçti kimseyle birlikte olmayı düşünmeden sınavlara çalıştm...sonra ona msj attm.knuştk ben eskisi gibi olmak istiorum seni çok özledim arkadaşlığını ddm.ondan sonra biraz zor olsada ikna ettim... ama daha sonraları çıkmaya başladık o hayatından tüm kızları ben tüm erkekleri zamanla hayatımızdan çıkardk.bi daha öle bi sorun olmasını istememiştim çünkü.o benim arkadaşım aşkım dostum herşeyim oldu ben onunla nefes alır hale geldim.ama şimdi ayrılmamıza çeyrek var gibi sorun şu ki bana kızdığında çok kaba davranıoo bende oturup ağlıoorum. ben sözlerimde duramıorum.o üzülmesn mutlu olalım die hep söz verioruuum ama duramıorumm:S bana son bi şans verdi bi daha sözümde durmazsm ve bunu saklarsam ayrılacağını söledi saklamazsamda alkol içeceğini söyledi ben ona demiştim alkol alırsan ayrılırım demiştim... o yüzden 2 seçenektede ayrılık var o çok büyük dostluğumzda bitmek üzere
ama ben bitmesini istmiooorum :'( onu çok seviooorum nasıl ona eskisi gibi davranmasını sağlayabilirim? yardımm pls
:95: