- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #18.321
Sedaaa kendine dikkat canim, stres yapma iyice bir yat, hatta rapor falan al, cok gecmis olsun tekrar umarim hemen iyilesirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr günaydın hemen yazıp çıkcam malum dönem başladı bugün kitap dağıtıcam yukarı da öğrenci işçi kızı bekliyorum boş kütüphane çünkü benim o ağrılarım falan hep regl olaağım içinmiş kızlar akşam regl oldum ve sanırım bu hafta da üşüttüm ben ondan ağrım oldu demek ki. Regl olduğumda ağrı falan kalmadı bugün iyiyim. Yarın dr gidicem aşılamaya start vericez daha c.tesi doktordayım ağrılardan dolayı regl zamanın gelmiş demişti yok geciklir hep demiştim ama geldi işte 33 günde geldi bu sefer çok sevindimm hadi ben kaçtım görüşürüzz![]()
buketcim seni cok iyi anliyorum bende sinir olurum, catlarım, normal bi günde olsa bunlar neyse dersin, bide yıl dönümü plani yapmışsın, cok haklisin, hikayedeki kimseye kızamıyorum, inşallah eşin telafi edecek bir seyler yaparrrr
bukeet planların olmadı yemeğe kayınvaliden ortak oldu madem sende geceyi değerlendirseydin![]()
bukeet planların olmadı yemeğe kayınvaliden ortak oldu madem sende geceyi değerlendirseydin![]()
bedriye günaydın canım nasılsın neler hissediyorsun,
nazan sen nasılsın hiç sesin çıkmıyor sanki bu aralar, yoksa benmi farketmiyorum
bide ben neyi farkettim biliyomusun?
ben adetten hemn sonra yumurtluyorum..çünkü o beyaz akıntı adetten sonra devam ediyo, ben onu adetle ilişkilendiriyordum..oysa bazı kadınlar adetin içinde hemen yumurtlamaya başlar mışy.. dü bide onu gördüm..hadi bi deniyek diye düşündüm ama yok..ııı..yok yok..nasip yok yani ben niye zorluyorumki..bu günde gidecek eşim perşembeye kadar yok..sonrada yine annesi .bizde taşınma maşınma felan...öff boşver yaa
o bendede oluyo buket adet sonrası şefaf yapışkan bir akıntı ama benim adet döngüme görede 14 yada 15 çatlıyo gösteriyo anlamadımki
kızlarrr günaydınnnn, iyi haftalarrr
bedriyecimmm canımmm bebişimizin kalp atışları da duyulmuş maşallahhAllahım hayırlısıyla ve sağlıkı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin canımmmm
bukettt kızzz yine sinirlendinmi sennn canım benimm boşver sıkma kendini bu arada taşınma falan demişsin kesin geliyomusun yanıbaşıma
Yaseminnnnn ilaçlara başlamışsın hadi bakalım bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallahhh
bana gelinceeeee çooooooooookkkkkkkkkkkkk yorgunum hiçbiyerim tutmuyo hafta sonu arı gibi çalıştım kendime inanamadım cumartesi günü annemin evini ( hasta ya) baştan aşşa(halılar,camlar,perdeler dahil) pazar günü de kendi evimi temizledim ve ölüyorummmmmm sol tarafımda çok şiddetli bi ağrı var bacağıma vuruyo kızlar bu hafta bana geçmezzzzz((((
aynı..bende de var..14 15 dede oluyo..
hııı değerlendirdim değerlendirdim..yukarıda yazdım nasıl değerlendirdiğimii:)))
bide ben neyi farkettim biliyomusun?
ben adetten hemn sonra yumurtluyorum..çünkü o beyaz akıntı adetten sonra devam ediyo, ben onu adetle ilişkilendiriyordum..oysa bazı kadınlar adetin içinde hemen yumurtlamaya başlar mışy.. dü bide onu gördüm..hadi bi deniyek diye düşündüm ama yok..ııı..yok yok..nasip yok yani ben niye zorluyorumki..bu günde gidecek eşim perşembeye kadar yok..sonrada yine annesi .bizde taşınma maşınma felan...öff boşver yaa
ozaman çiftmi yumurtluyoruz acaba kii