Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedaaa kendine dikkat canim, stres yapma iyice bir yat, hatta rapor falan al, cok gecmis olsun tekrar umarim hemen iyilesirsin

bedriye çok sevindim tatlım pıtpıtları duymuşsun inşallah mutluluğun daim olur. Endişeni anlıyorum kolay değil ama çok stres sıkıntı yapma İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.
seda sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.
yasemin sanırım bende de kist yaptı hala regl olmadım serophone kullanmıştım gecen ay aşılama yapılacaktı diye ne yapacağız biz bu pco ile bilemiyorum:50:

Son düzenleme:
Kızlarr günaydın hemen yazıp çıkcam malum dönem başladı bugün kitap dağıtıcam yukarı da öğrenci işçi kızı bekliyorum boş kütüphane çünkü benim o ağrılarım falan hep regl olaağım içinmiş kızlar akşam regl oldum ve sanırım bu hafta da üşüttüm ben ondan ağrım oldu demek ki. Regl olduğumda ağrı falan kalmadı bugün iyiyim. Yarın dr gidicem aşılamaya start vericez daha c.tesi doktordayım ağrılardan dolayı regl zamanın gelmiş demişti yok geciklir hep demiştim ama geldi işte 33 günde geldi bu sefer çok sevindimm hadi ben kaçtım görüşürüzz :16:

Kızlarr günaydın hemen yazıp çıkcam malum dönem başladı bugün kitap dağıtıcam yukarı da öğrenci işçi kızı bekliyorum boş kütüphane çünkü benim o ağrılarım falan hep regl olaağım içinmiş kızlar akşam regl oldum ve sanırım bu hafta da üşüttüm ben ondan ağrım oldu demek ki. Regl olduğumda ağrı falan kalmadı bugün iyiyim. Yarın dr gidicem aşılamaya start vericez daha c.tesi doktordayım ağrılardan dolayı regl zamanın gelmiş demişti yok geciklir hep demiştim ama geldi işte 33 günde geldi bu sefer çok sevindimm hadi ben kaçtım görüşürüzz :16:

geçmiş olsun sedacım..hadi hayırlısı..

günaydın herkese, çiğdem duanı okudum..allah kabul etsin..

Son düzenleme:
bedriye günaydın canım nasılsın neler hissediyorsun,
nazan sen nasılsın hiç sesin çıkmıyor sanki bu aralar, yoksa benmi farketmiyorum

buketcim seni cok iyi anliyorum bende sinir olurum, catlarım, normal bi günde olsa bunlar neyse dersin, bide yıl dönümü plani yapmışsın, cok haklisin, hikayedeki kimseye kızamıyorum, inşallah eşin telafi edecek bir seyler yaparrrr

hııı yaptı yaptı....bilgisayarı aldı yatakta arkadaşıyla yazıştı..bide ben ağzımla dedimya bugün bizim yıldönümümüz diye, inada verdi heralde..bazen böyle şeylerde anlamlandıramadığım inatlar yapıyo..ben dedim diye inadına yapacağı varsada yapmıyo..gerçi hoşş hiç bi zaman yapacağı olmadıya...ben ne boş hayaller kuruyorum yaaa...biraz akıllı davranmak lazım..
ama o günler geçip yıllar ilerledikçe yani yaş geçtikçe yaptıklarına daha doğrusu yapmadıklarına pişman olacak..:)))hayat çok kısa dolu dolu yaşamak varken niye enteresan tripler yaa...oysaki tribi ben yapmalıydım ama yinede lanet canına kör şeytan dedim yemek yaptım cicilerimi giydim ama yok..napiyim..boşverdim:)))

bukeet planların olmadı yemeğe kayınvaliden ortak oldu madem sende geceyi değerlendirseydin :1:

bide ben neyi farkettim biliyomusun?
ben adetten hemn sonra yumurtluyorum..çünkü o beyaz akıntı adetten sonra devam ediyo, ben onu adetle ilişkilendiriyordum..oysa bazı kadınlar adetin içinde hemen yumurtlamaya başlar mışy.. dü bide onu gördüm..hadi bi deniyek diye düşündüm ama yok..ııı..yok yok..nasip yok yani ben niye zorluyorumki..bu günde gidecek eşim perşembeye kadar yok..sonrada yine annesi .bizde taşınma maşınma felan...öff boşver yaa

Günaydddıınnn can'lar.. nasılsınız?
Canım arkadaşlarım hepinizin iyi niyet dileklerinizi okudum ve Rabbim den diliyorum ki tümmm iyi niyetlerinizi misliyle ennn yakın zamanda heppimize kısmet etsinn inşAllah..

ben adetten hemn sonra yumurtluyorum..çünkü o beyaz akıntı adetten sonra devam ediyo, ben onu adetle ilişkilendiriyordum..oysa bazı kadınlar adetin içinde hemen yumurtlamaya başlar mışy.. dü bide onu gördüm..hadi bi deniyek diye düşündüm ama yok..ııı..yok yok..nasip yok yani ben niye zorluyorumki..bu günde gidecek eşim perşembeye kadar yok..sonrada yine annesi .bizde taşınma maşınma felan...öff boşver yaa

o bendede oluyo buket adet sonrası şefaf yapışkan bir akıntı ama benim adet döngüme görede 14 yada 15 çatlıyo gösteriyo anlamadımki

Kızlarrr günaydınnnn, iyi haftalarrr
Bedriyecimmm canımmm bebişimizin kalp atışları da duyulmuş maşallahh:nazar::nazar::nazar: Allahım hayırlısıyla ve sağlıkı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin canımmmm
Bukettt kızzz yine sinirlendinmi sennn canım benimm boşver sıkma kendini bu arada taşınma falan demişsin kesin geliyomusun yanıbaşıma :1::1:
Yaseminnnnn ilaçlara başlamışsın hadi bakalım bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallahhh
Bana gelinceeeee çooooooooookkkkkkkkkkkkk yorgunum hiçbiyerim tutmuyo hafta sonu arı gibi çalıştım kendime inanamadım cumartesi günü annemin evini ( hasta ya) baştan aşşa(halılar,camlar,perdeler dahil) pazar günü de kendi evimi temizledim ve ölüyorummmmmm sol tarafımda çok şiddetli bi ağrı var bacağıma vuruyo kızlar bu hafta bana geçmezzzzz :(((((

kızlarrr günaydınnnn, iyi haftalarrr
bedriyecimmm canımmm bebişimizin kalp atışları da duyulmuş maşallahh:nazar::nazar::nazar: Allahım hayırlısıyla ve sağlıkı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin canımmmm
bukettt kızzz yine sinirlendinmi sennn canım benimm boşver sıkma kendini bu arada taşınma falan demişsin kesin geliyomusun yanıbaşıma :1::1:
Yaseminnnnn ilaçlara başlamışsın hadi bakalım bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallahhh
bana gelinceeeee çooooooooookkkkkkkkkkkkk yorgunum hiçbiyerim tutmuyo hafta sonu arı gibi çalıştım kendime inanamadım cumartesi günü annemin evini ( hasta ya) baştan aşşa(halılar,camlar,perdeler dahil) pazar günü de kendi evimi temizledim ve ölüyorummmmmm sol tarafımda çok şiddetli bi ağrı var bacağıma vuruyo kızlar bu hafta bana geçmezzzzz :(((((

bu gün genel müdürülükten geliyolarr benim tayin işim konuşulur belkim..bakalım hayırlısı..

hııı değerlendirdim değerlendirdim..yukarıda yazdım nasıl değerlendirdiğimii:)))

evet canım okudum

canım yaa keşke bu durumu eşine söyleseydin, Birde adet sonrası hamile kalma ihtimali yüksek sanırım geçenlerde yine kk da okumuştum adetin son günü bile ilişkiye giren oluyormuş, ben ilk hamileliğimde bittiği gün temizlendikten sonra girmiştim muhtemelen o zaman hamile kaldım aslında değerlendirmek lazım, neyse bir daha ki aya inşallah

ozaman çiftmi yumurtluyoruz acaba kii

olabilir olmayacak bişey değilki..bir seferde bir tane yumurta olmuyoki..birden fazla olabilir ve ne zaman çatlayacakları blli odeğil..geçen biri anlatmışytı kimdi hatırlayamadım..kadıın birinin babası vefat etmiş..malum zor hüzünlü günler..aradan 40 gün geçmiş..kadın adetine 2-3 kala yalnızca bir kez berabber olmuş eşiyle ve hamile kalmış..yani olamaz diye bişey yokk..ben yumurtluyomda çatlamıyo..gıdgıd gıdaaaaaakk

Back
X