Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

Aslım, Burcum, Serapım:), Bircan'ım ve Gamze kardeşim hakkınızı helal ediin nolur...ancak okuyabildim dualarınızı...durmak yok yola devam şimdi devamı geliyooorr...ALLAH kalbinizden geçen tüm güzellikleri yaşamanızı nasip etsin İNŞALLAH...

ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

Kızlar RABBİM kabul ederse sizin dualarda tamam...RABBİM sizinde kalbinizdeki güzellikler yaşamanızı nasip etsin İNŞALLAH...Çook uykum geldi sanırım devam edemeyeceğim...neyse yarın tüm gün benim ALLAH ın izniyle...Haydi başbaş....

Hayırlı sabahlar şekerler;
Seda'nın haberine nasıl sevindim anlatamam bu süreçleri pek bilmediğim için daha var sanıyodum adet olduktan sonra fln sanıyodum pek bi ani oldu bana :)) neyse canım çok çokkk sevindim tabiki nazar göz değmesin yumoşlarına maşallah diyelim inşallah rabbim yüzünü güldürsün tatlım benim..
Bide bi dua vardı mübin duası diye yasini okurken her mübin o duayj okuyup başa alıyosun toplamda 7 kere okumuş oluyosun.. Dileğinin kabul olması için.. Beni eşime vermiyolardı ozmn çok okumuştum :)) sedacım ve zeynepcim sizin için okuyabilirim isterseniz hayırlı sonuçlansın inşallah..

Zeynepcim bayağı heyecan yapmışsın e yapmamak elde değil tabii seninde yumoşlarının maşallahı var ayy hadi hayırlısı yaa..
Sıra da Meral ve Aslı var bekliyoruz heyecanla..
Sonra da aşılamacı Burcu şekeriii :))
Şu mübarek ay da Allah kimseyi üZmez hepinizin gönlüne göre versin inşallah..

Ayliiiiiiinnnnnnn aşkolsun bütün işleri bi güne mi sığdırmaya çalıştın çok kıZdım snaa çokkkk erken mi doğuran ona mı niyetlendin :) dur aZcık yavaş yavaş yap kendini yormadan doğumda lazım o enerji benden söylemesii..

Bedişşş senle nezamandır konuşamıyoruz özledim seni balım..

Burcunun da yatılı misafiri varmış ohh muhabbetim dibine vururlar aabah kadar.. Bizde kuzenlerle öyledik çok özledim o günleri şimdi herkes bi uerde toplanabilmek mesele..neyse sen tadını çıkar çok da yorma kendini ve öZletme.. Mıncırırım yanaklarından..
Aaa ayrıca şu kızların bahsettiği resimi çok merak ettim albümüne koy da görelim çatlarım valla :))

Oğluşum şuan uyuyor yanıbaşımda yemek saatlerini bellemiş iftarda ve sahurda tık açıyo gözlerini aofraya dikiyo göZlerini ne yiyosunuz bakiim der gibi :))
Artık söylediklerime yepki veriyo konuluyorum gülüyo gözleriyle beni takip ediyo büyüdü oğluşum yaa çok sevemeden büyücek diye korkuyorum oyüDen ısıra ısıra koklaya koklaya seviyoruz valla.. Keştoş oldu oğlum.. 40ızın çıktığı akşam kestik saçlarını hiç ağlamadı zaten çok dökülüyodu iyi oldu şimdi daha sağlıklı çıkıcak ana çok tatlı kafa yapısı çok güzel maşallah yakıştı kellik.. Bende eşlik ettim oğluma büyül cesaretle belime kadar olan saçlarımı önve kendim kestim biçtim stres attım sonra eşim bi güZel kısacık kesti erkek gibi okadar tahatım ki anlatamam ilk defa bıkadar kısa kestirdim değişik geliyo biraz :))

Neyse canlarr hepinizi çok öpüyorum uykum geliyo 2 saat sonra içtima var benim ;) hayırlı sabahlar hepinize iyi bakın kendinizeeeeeeee :))))

güzel gönüllü arkadaşım benim.çok sağol.
sen anlatırken herşeyi yaşıyor sanki insan.maşallah oğlunada sanada :nazar: Rabbim hayırlısı ile bizlerede tattırsın inşallah

herkese günaydın kızlar.ben kalktım,kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtimbugüne .ok az bi sızım kalmış iyiyim çok şükür.elim telefonda bekliyorum.merkezden arayıp bilgi verecekler ya.çok heyecanlı ya.şurda 15-16 gün kaldı sonucu almaya.ve ben hala deli gibi korkuyorum :( olumsuz düşünme.iyi düşün olacak de hep ki olsun diyorum ama bi tarafım hep buruk.Allah hakkımzıda hayırlısını versin.hayırlısı ile bu defa olsun inşallah.dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok...tefriciye için liste yapıcam şimdi.Allah razı olsun gene bir sürü arkadaşım dua etmek istemiş.Rabbim gönüllerindekini versin inşallah

NOT: benim face im yok.meral ve burcunun resimlerini bende çok merak ettim.nolur nolur albime koysunlarda bakak.isterlerse hemen silerler olmazmı?

hadi diğer kızlar tatilde,uyuyorlar geziyorlar siz nerelerdesiniz?niye yazmıyorsunuz?işler yoğun herhalde.Allah kolaylığınızı versin inşallah.gerçi bedriye cumartesi gitmemek için konusucam demişti ama gitmedimi acep?özlemde tatil öncesi işleri toparlıyordur.aslıcım canım zaten kendini toparlamaya çalışıyor.Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Ben = 137 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane

toplam = 2737 tane

yok canım ben ilk tedavimde menagon kullanmıştım.hakkaten bela bişey.şükür bu sefer kullanmadım.bide onda gün aşırı gidiyorduk ve ultrasndan önce kan veriyorduk.e2 ye bakılıyrdu.bu sefer yumurta toplamaya kadar sadece 4 kez gittim merkeze ve sadece sn gidişimde progestona bakıldı.anestezide bu sefer daha az uygulandı sanırım çünkü çok klay uyandım.ve dediğin gibi geçen sefer 18 yumurta toplanmıştı.ağrım daha fazlaydı.bu sefer daha az.(gerçi bu sefer ağrı kesici iğne vurdular) yani bu benim için çok daha rahat geçiyor,şükürler olsun :nazar: devamı önemli tabi.umarım sonu bebiş olur tüm çektiklerimizi unuturuz inşallah :52: :52: :52:
iğneler hergün aşağı yukarı aynı saatte vurulduğunda sorun olmuyor demekki boşver takma kafaya.gittiğinde ikisinide yaptır dönüştede cetroditi yaparsın evde.

Ay evet yaa kötü yaptı böyle üzerine zor oturdum ayağımı kastı ama napalım katlanıcaz artık yani. Bende de sürekli e2 ye baklacak mecbren zaten pco olduğu için ohs olma riskini de öyle anlıyorlar. Ben korkuyorum ya yumurta toplamadan dün br kız vardı gelmiş eveli günü toplatmış 19 tane toplanmış kötüydü oturup kalkamıyordu, hastaydı da biraz sanırım hapiırmamak için tutuyordu kendini napalım bende ağrı kesici iğne isterim olmazsa. Öyle yapıcam ilkini yaptırır bakarım sonra kendim yaparım.

ay tuba sorma var ya.sabah odaya aldılar hazırlamak için ben habire okuyorum.hemşire farketmiş korkuyormusun diye sordu.kafa salladım.halbuki okrku değil heyecan.insan düşüp bayılacak nerdeyse.hele ameliyathaneye aldılar koltuğa yattım ya,içimden yalvarıyorum''Allah ım bian önce uyutsunlar artık diye''

dua için Allah razı olsun canım.buarada hem odada hem ameliyathanede dua etmek için bolbol vaktim oldu.ve inanın kendimden önce size dua ettim(bana nasılsa siz ediyorsunuz :) hepinizi tektek isim isim saydım.Rabbim kabul etsin inşallah.yavrusu olmayanlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin,meleği yolda olanları sağ salim kucaklarına kavuştursun,kavuşanlara ise hayırlı uzun ömürler versin inşallah :16:

Bende aşılamada öyleydim canım zaten ortamdan kopuyorsun dua ederken anlamıyorsun. Allah razı olsun canım benim.. İnşallah herşey çok güzel olacak. :34:

Hayırlı sabahlar şekerler;
Seda'nın haberine nasıl sevindim anlatamam bu süreçleri pek bilmediğim için daha var sanıyodum adet olduktan sonra fln sanıyodum pek bi ani oldu bana :)) neyse canım çok çokkk sevindim tabiki nazar göz değmesin yumoşlarına maşallah diyelim inşallah rabbim yüzünü güldürsün tatlım benim..
Bide bi dua vardı mübin duası diye yasini okurken her mübin o duayj okuyup başa alıyosun toplamda 7 kere okumuş oluyosun.. Dileğinin kabul olması için.. Beni eşime vermiyolardı ozmn çok okumuştum :)) sedacım ve zeynepcim sizin için okuyabilirim isterseniz hayırlı sonuçlansın inşallah..

Canımm çok sağol Allah razı olsun evet regl oldum düzenleyici kulanmıştım zaten geç olmayayım diye ve erkenen reglimi oldum böylece ve strart verdik artık hayırlısı iğnelere de başladım çok heyecanlı bir süreç bak siz heyecanlanyorsunuz bir de beni düşünün. Canım okursan da sevinirim vakit bulabilirsen tabii canım Rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah.. :16:

herkese günaydın kızlar.ben kalktım,kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtimbugüne .ok az bi sızım kalmış iyiyim çok şükür.elim telefonda bekliyorum.merkezden arayıp bilgi verecekler ya.çok heyecanlı ya.şurda 15-16 gün kaldı sonucu almaya.ve ben hala deli gibi korkuyorum :( olumsuz düşünme.iyi düşün olacak de hep ki olsun diyorum ama bi tarafım hep buruk.Allah hakkımzıda hayırlısını versin.hayırlısı ile bu defa olsun inşallah.dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok...tefriciye için liste yapıcam şimdi.Allah razı olsun gene bir sürü arkadaşım dua etmek istemiş.Rabbim gönüllerindekini versin inşallah

NOT: benim face im yok.meral ve burcunun resimlerini bende çok merak ettim.nolur nolur albime koysunlarda bakak.isterlerse hemen silerler olmazmı?

ohh iyi canım iyisin demek.Artık bitirdin sen canım bir transfer kaldı sonra gelsin bekleme süreci bak nasıl geçti zaman benimki de geçse bir. Korkma canım herşey güzel olacak bak görürsün :34:

Kızlarrr günaydın kalltı baya oldu ama kahvaltı etmedim ama edeyim de eşim kursta gelmeden evi süpüreyim sileyim pazara gidelim kendime sebze almam lazım bol bol. Sonra da geleyim yine işlere girişeyim. Çok işim var çok akşamda yine iğne vurdurmaya gidicez. Zaman bılursam belki parka gider yürürüz dr yürüyüş yap demişti. Görüşürüz akşam girerim.

kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki

Kızlarrr günaydın kalltı baya oldu ama kahvaltı etmedim ama edeyim de eşim kursta gelmeden evi süpüreyim sileyim pazara gidelim kendime sebze almam lazım bol bol. Sonra da geleyim yine işlere girişeyim. Çok işim var çok akşamda yine iğne vurdurmaya gidicez. Zaman bılursam belki parka gider yürürüz dr yürüyüş yap demişti. Görüşürüz akşam girerim.

canım işlerle bu kadar uğraşma boşver.ilaölar bedeni yoruyor ister istemez.yat dinlen yada gez dlaş.benim evi görsen aldı başını gidiyor...ödüm kopuyor biri gelecek diye.amaaa hi. bişey bebeğimden daha önemli değil.hele bi atlatayım hayırlısı ile,pozitif lursa çağırırım kadını temizler,dilim varmıyor ama negatifsede hem ağlar hem temizlerim.stresimi işle atarım.tabi sen bilirsin gene herkeste aynı olacak diye bişey yok ama ben çok yorulduğum günler bile kolay kolay uyuyamam bu süreçte akşam kanepede uyuyup kalıyorum

Canlarım günaydın, geçmişi şöyle bir okudum maşallah herkes bomba

Burcu canım gecmiş olsun bebegin Allah'a emanet

Seda maşallah herşey cok yolunda gider inşallah

Zeynep sana da maşallah dualarimda olacaksin, tek bir haptan hicbirsey olmaz , herşey yolunda gidecek inşallah,

Allah'a emanet olun..hepinizi çok öpüyorum

çok sağol canım.transfer embriyoların durumuna göre belirleniyor.yarın arayıp bilgi vercekler.pazar ile çarşamba arası herhangi bi gün arayıp bugün gelin diyeceklermiş.bakalım hayırlısı.inşallah sağlıklı embriylar luşur ve annelerine sıkısıkı tutunurlar :49: :49:

kızlar gene ben geldim.merkezdem aradılar.10 yumurtanın 8 tanesi olgunmuş.bunlardan da 6 tanesi döllenmiş.pazartesi tekrar arayacaklar.pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak inşallah.yalnız bişeye canım sıkıldı.dün eczacı ilaöların birini farklı vermişitabi biz anca akşam farkettik bunu.bende eş değer herhalde dedim ve kullandım.ama bugün nolur nlmaz diye merkeze sordum.meğer onda hem östrojen hem progestron varmış.halbuki benim kullanmam gereken sadece östrojenmiş.hemşire onu kullanmayın,yenisini alın dedi.şimdi kullanmayacağım bi ilacı satın almış oldum,1 tane kullandığım için iadede edemem.ama ennnnn önemlisi ya ben eczacıya güvenip kullansaydım merkeze srmasydım.kardeş madem elinde yok söylesene adam gibi.ilaçlarımızın milim milim hesaplandığını bilmiyorlar sanki

ayyy çok az kaldı pazra pazartesi çok heycanlı inş canım emeklerin zayi olmaz ve bebeişleer gelir annesinin göbüşüne uçarak konar:16:ayyy o eczaneye git bi güzel fırçala çoğu kalfa zaten eğitimleri bile yok eczacısına sormadan nasıl böle bişeye karar veriooo :20::20::20::20::20::20: çok kızdımmmmmmm :41: neyseki sen sorup öğrenmişsin progesteronda düşük olmasını engellio ama dememkki sadece östrojen alman gerekiomuş vardır bundada bi hayır canım

kızlar kızlar geleelim bana benim tombul kelebeğim 3200 olmuş boyu 49 cm maşallah yavruma annesi çok ii bakıooo:nazar::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar: ama dr dediki çatın irir beebk doğurmaya müsait değil :18: bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18:nstde sancı çıkmadı açıklıkta yokk beni bi stres aldıki sormayın gitsin buana kadar hangisi hayırlısı ise o olsun dedim haftaya tekrar gidicez netleşir son durum bende haberler böyle benim içinde dua edin kızlar sanırım az kaldı kavuşmaya :16:

Hayirli hafta sonlari ....
Zeynep ne guzel insallah mutlu sona az kaldi Rabbim simsiki tutunmalarini nasip etsin...
Cigdem masallah selime buyuyor demekki yerim ben onu...Sacini kestirmen buyuk cesaret bir sure rahat edersin...

Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı hafta sonları ben sade uzanıyorum tuhaf bir ruh halindeyiz sinîrli agresif biri oldum

canım gözün aydın ne güzel mutlu sonu yaklaşıyorsun hayırlısıyla Ağrın varmı, agrılımıydı bende korkuyorum o işlemden.

Hadi canım hayırlısı ile pazartesinî de hayırlısıyla atlayıp burda müjdeli haberi verirsin

Canlarım günaydın, geçmişi şöyle bir okudum maşallah herkes bomba

Burcu canım gecmiş olsun bebegin Allah'a emanet

Seda maşallah herşey cok yolunda gider inşallah

Zeynep sana da maşallah dualarimda olacaksin, tek bir haptan hicbirsey olmaz , herşey yolunda gidecek inşallah,

Allah'a emanet olun..hepinizi çok öpüyorum

sağol canımcım.tek haptan bişey olmaz tabiki canım.onu kafaya takmıyorum.eczacıya kızdım

Back
X