Bizim Evin Halleri - Kanal 1

valla şu dila olayı sıktı şimdi kesin o çıkmıycak küçük kadınlardada aynı taktiği uygalışlardı ordan esinlendiler heralde biranönce çıksın şu kız ben bulcam götürcem sonunda :) ismette bi acaip doorusu kadının çocuğu kayıp doğum günü partisi ediyeler filan çok saçma bi bölümdü

ya arkadaşlar bıktım gerçekten artık bu dila olayının sonnunda suyunu çıkardılar.Yani atv ye geçti dizinin tadı madı hepten kaçtı.Bekliyorum dila konusunu nasıl saçma bağlıcaklar diye..İnş.morgda onun cesedi çıkarda artık bu konuyu kapatırlar..izleyiciyi bu kadar sıkmanın alemi ne yaw??:oklava:
İyice komik oldular yani...artık ben gibi birçok kişi diziyi zaplayıp duruyor yada izlemeyi tam kesiyor.

ay kızlar inş oyle bırsey olur zelıs gıderde mısket gelır yada gıtmesın ama mısket bı sekılde ortaya cıksın

ölen kişinin ortaya çıkması bence dahada saçmalatır olurmu öyle şey kadın öldü şaibeli bir durum yokki ortada sonuçta herkezin gözü önünde öldü mesela adanalıdaki neva nın ölümü şaibeliydi zaten ortaya çıktı ama misket çıkmaz rüzgarla zeliş evlenir.dila kamuran kaçırdıııııııı kaç kere diyeceğim çok belli

valla şu dila olayı sıktı şimdi kesin o çıkmıycak küçük kadınlardada aynı taktiği uygalışlardı ordan esinlendiler heralde biranönce çıksın şu kız ben bulcam götürcem sonunda :) ismette bi acaip doorusu kadının çocuğu kayıp doğum günü partisi ediyeler filan çok saçma bi bölümdü

ewt ya neydi o ismetin hali öle yazık sayhana yaa vallahi gercek gibi o aglarken bende dugulandım...senağlama

bilen varmı niye o kadar uzattılar dila mevzusunu insanda ne merak kaldı ne bişey bakalım yarın morktaki kim zannetmiyorum dila degil bence

bence o çocuk dila değil!!!:1no2:
dila olayı gerçekten sıktı.:jeyyar:misketle rüzgarıda ayrımışlardı çokkkkkkkkkkkkkkkkk uzun zaman 4 mevsim geçti sonra barışup bir araya gelmişti
bakalım bu dila olayı ne zaman sonuçlancak acep
:roflol::roflol::roflol:

bence o çocuk dila değil!!!:1no2:
dila olayı gerçekten sıktı.:jeyyar:misketle rüzgarıda ayrımışlardı çokkkkkkkkkkkkkkkkk uzun zaman 4 mevsim geçti sonra barışup bir araya gelmişti
bakalım bu dila olayı ne zaman sonuçlancak acep
:roflol::roflol::roflol:

ah bilsem şaşırdım artık ne yorum yapcem diye:delphin:

56.bölüm

Rüzgar, Zeliş’i yaşayacağı yeni şehre ve yeni evine götürürken ikili arasında duygusal anlar yaşanır. Zeliş, Rüzgar’a aşkını itiraf etmek için geç kaldığını düşünür. Fakat Rüzgar dönüş yolunda yalnız olmayacaktır.

Gelen haber üzerine Sayhan ve Güner’le birlikte İsmet da hastaneye gider. Bulunan kız çocuğunun Dila olmadığına inanarak morga giren İsmet, kendine söylediği bütün yalanlarla yüzleşir. Morgdan gelen haberle kendini kaybederek sayıklayan Sally, farkında olmadan Rikkat, Nemide ve Kamuran’a ummadıkları şeyler söyler.

Sakız, Çetin’i Neva’nın odasına girerken gördüğünü Safa’ya söyler.

57.bölüm

Morgdaki çocuğun Dila olup olmadığından emin olabilmek için DNA testi yapılmasını bekleyen Sayhan ve İsmet arasındaki bağlar kopma noktasına gelir. İsmet, Dila’nın yaşadığından emin olduğunu söylerken Sayhan’ı buna inanmamakla suçlar.

Çetin, Rüya’dan gittikçe uzaklaşarak Neva’nın aşkına sürüklenirken Sakız, Rüya’ya kocasını kazanabilmesi için çocuk sahibi olması gerektiğini söyler.

Neva, Zeliş’i vurmaktan vazgeçirmeye çalışmak için Ayvaz’a yakınlaşmaya karar verir. Ayvaz’ın amcasının adamlarının Zeliş’i bulmak için bir yere saldırdıkları duyulurken Ömür Pastanesi yerle bir olmuştur.a.s.

Back
X