• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ya kızlar şu mesajlarınızı okudumda, normalde Berfuyu bende sevmem. hatta misket rolüne ilk başladığında, ne kadar çirkin bi kız demiştim. görüntü olarakta rüzgardan çok büyük görünüyordu. ama o rolden çıktıktan sonra başka rolde oynamayacak diye bişey yok. elbette oynayacak. ama benim anlamadığım köylü kızı rolünü oynamasını neden küçümsüyorsunuz. bence köylü kızı rolü yapmak yetenek isteyen bişeydir. herkes yapamaz. çoğu oyuncuyum diyen kişi köylü rolünü yapmacık yapıyor. Berfuyu sevmesemde dizisinde başarılar diliyorum.

biz kimseyi küçümsemiyoruz sadece işim gırgırı olsun ve topimiz boş kalmasın diye bize misketin oynadığı rolden:mymeka:

Sezgin AKGÜNDÜZ

Geçen süre zarfında görüşülen kanallardan somut bir teklif alamadık.Dolayısıyla bu sezon dizinin başlaması konusunda fazla umutlu olmamak gerek.Kalan umutlarımızı yeni sezonun başlayacağı Ağustos ayı sonuna saklıyoruz.Hepinize dizimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı"Bizim Evin Halleri" ailesi adına teşekkür ediyorum.

Sezgin AKGÜNDÜZ

Geçen süre zarfında görüşülen kanallardan somut bir teklif alamadık.Dolayısıyla bu sezon dizinin başlaması konusunda fazla umutlu olmamak gerek.Kalan umutlarımızı yeni sezonun başlayacağı Ağustos ayı sonuna saklıyoruz.Hepinize dizimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı"Bizim Evin Halleri" ailesi adına teşekkür ediyorum.
sezgin beyin facebookda kendi sayfasındaki açıklama bu... ama inşallah eylüle kalmadan tekrar başlar...

Back
X