Bizim Evin Halleri - Kanal 1

yok yas baslasin banane, ben su an Kanal 1 de hala eski bakamadigim bolumlerine bakiyorum yani sabah, ama o rikkat var ya geberdesim geliyor ha, hani seda yeni yeni geldi eve, oglana yamalamaya calisyor ya oldurseim gelio ne pis kari yaaaaaaaaaaa

bunlar bizi az sinir etmediler şeyda,nın sinsiliği,misketin mıy mıylığı

yinede dört gözle bekliyoruz.biz akıllanmayız anacım.........

keşke başlasa bu dizi trt den beri izliyordum

bende sabhaları kanal 1 de izliyemediğim ölümleri izliyorum

bizim kulübün halleri arkadaşlar üzmeyin kendinizi nice dizileri yayından kaldırıyolar başlık açıyoruz bakıyoruz dizi yok olmuş reyting miş nasıl ölçülüyosa oda şaibeli br reyting cihazı bağlatacam bende tv me nasıl ölçüyolar merak içindeyim anketlemi ölçüyolar nasıllllllllll

başlamaz yani bu saatten sonra boşverin sıkmayın canınızı

haklısın valla bu saatten sonra oyuncuları toparlayıp baslaması cok zor.ama unutma beni gibi bi dizide eski oyunucuların bazılarını toparlayıp yeni oyuncularla baska dizi yapabilirler ölesinede razıyızzzzzz...:Saruboceq:..

Sevgili "Bizim Evin Halleri" dizisi sevenleri..

Dizimiz için yeni sezona yönelik bir gelişme şu ana dek olmamıştır.Olacağını da zannetmiyorum.Zaten bu durumu da hepimiz kabul etmiş durumdayız.Şirketimiz yeni yapımlar için uğraş vermeye devam etmekte.Ekranlardaki tek günlük dizi olan FOX kanalındaki "UNUTMA BENı" için yeni sezon çalışmaları sürüyor.

Diğer yandan "Bizim Evin Halleri" oyuncuları farklı farklı yapımlarda yer almaya devam ediyor.Artık herkes için dizinin bittiği bir gerçek.

Tabi bu durumu yalnızca "Bizim Evin Halleri" ile sınırlandırmamak gerekli.Biz farklı farklı işlere imza attıkça, sizlerle bir şekilde karşı karşıya olacağız ve bu platformadan her zaman tartışma imkanı bulacağız.Sizlerin beğenisine hitap edebildiğimiz sürece sizlerin de bizlerden desteğinizi esirgemeyeceğinizi ümit ediyoruz.

Grubumuz FACEBOOK platformu var oldukça burada olacak.Yeni içeriklerin eklenmesi durumu eskisi kadar yok elbette.Ama biryerlerden elime birşeyler geçer ise burada paylaşacağım.

Yıllarca bizi izleyen ve destekleyen tüm izleyicilerimize teşekkür ediyorum.Sizlerle diziyi tartışmaktan ve sohbet etmekten büyük keyif aldım.

Sezgin AKGÜNDÜZ

bizim evin halleri oyuncuları info diye bir kanaldalar uydu net reklamında
dizi gibi
hasret gideriyoruz,çok özledik:(

info kanalımı :uhm:
Bende duymadım o kanalı, reklamda olsa izlemek istiyorum,
Nemide anneyide çok özledim yaa, kadın çok doğaldı,trt dizinin tekrarını koysa keşke, ferhunde hanımların tekarrını koysunlar ona bilem razıyım ya..

info die bi kanalda çıkyor
uydunet reklamı yapıyorlar
çook güzel yaa
bnde dün tesadüf eseri izlediim
çook özelmişim sadık amca bile var

bende çok özledim :gitme:
hala bu kadar seveni ve kemikleşmiş bir izleyicisi olan bir diziyi kaldırmak aptallık değildir de nedir anlayamıyorum :umursamaz:

Back
X