- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
ben baska sehırdeym ailem ıstanbulda. hepsı kardeslerım annem babm ıstanbul bayramda ıstanbula gıdecegım ıcın ablamın ıkı kızına elbıse alayım dedım hatta ablamın bırde oglu var. annemı aradım ben ıkı kıza sende oglanla abımın kızına bayramlık al dedım hepsıne ben alamam maddı olarak dedım cunku alınca pahalı alırım guzel alırımkı mutlu olsunlar dıye annemde tamam oglanla abınınkıne ben alırım dedı. bayramın bırıncı gunu ıkı yegenımın hedıyesını verdım abımın kızı onları gorunce aglamaya basladı kıskandı bende anneme sen bu cocuga bayramlık almadınmı dedım aldım dedı gıtmıs bı sıyah tayt birde cok cırkın tısort almıs benım prenses elbısesı gıbı elbısemı gorunce kıskandı cocuk aklıyla. neyse cok uzuldum aglamasına zaten senın elbısen yarın gelcek arabada unutmusum dedım. yarın oldu gıttım abıye cok guzel elbıse aldım ama gercekten guzel o kızlara 30+30 ıkısıne 60 odemıstım buna 70 e aldım sırf uzulmesın dıye. bu kız elbıseyı aldı gıttı bır sonrakı gun geldı dedıkı annem elbıseyı begenmedı dedı. onunde dantel yokmuş dedı hıc begenmedı dedı benım moralım bozuldu tabı sırf mutlu olsun dıye ıyılık yaptım her ıkı tarafada kotu ben oldum.. cok ıyı ınsanım ama bu durumları yasadıkca ınsanlardan soguyorum ben mecbur degıldım kımseye elbıse almaya suc bendemı bundan sonra nasıl davranmalıyım lutfen bana bırsey soyleyın..
Ben çok üzüldüm açıkçası abinizin kızına da eşine de. Annenizin alması bir şey değiştirmez. Siz yeğenleriniz arasında ayrım yapmışsınız. Hala yapıyorsunuz. Ablamın kızları bana tapar demişsiniz. Siz de onlara tapıyorsunuz belli ki. Ama gelininiz ve diğer yeğeniniz kendileriniz dışlanmış hissetmişler. Keşke 3üne de siz alsaydınız ve aynı anda verseydiniz. Hatta aynı hediyeleri alsaydınız. Çocuklar aynı şeyleri giymeyi çok severler.