Eksik değil daha önce açıklamıştım nedeniniEvet bence de konu eksik anlatılmış. Niye telefonu satmak istesin niye girmiyorum desin... cocuk gibi davranışlar.
Su an okudum konularınızı. Eşinizi anlamsız yere sıkıyorsunuz. Sonra da vay efendim nasıl güveneceğim? Adamıyalana sevk eden sizsiniz... ve bence bu kadar baskıya dayanamayacak bi gün elinizde patlayabilir bu durum.Eksik değil daha önce açıklamıştım nedenini
gercekten boşver. ister girsin ister girmesin. ister girmedin desin ister grdim desin...Eğer güzel bir şekilde yazımı okuduysanız interneti kısıtlamadığımı anlarsınız
İnternete girmesini ben söyledim
Ama o girmicem diye tutturdu
Ama girmiş
Girecekse niye girmedim diye hava yapıyor
Tekrar tekrar söyledim
Yine söylüyorum
Ben sattırmadım ama internete de girme demedim
Kendisi ben internete girmicem dedi
Ama giren de kendisi
Hem girmicem diyor hem de giriyor
Dert arama kendine rica ederim doktora gidin. Okb hastası olabilirsiniz.Eşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik
Peki size birşey sorucağımKocan da bir birey. Kimsenin kimsenin sinirlarini bu kadar zorlamaya hakki yok. Kisisel sinirlarina saygi duymak zorundasin. Girmiyecegim der girebilir, girecegim der girmeyebilir. Fikrini degistirebilir. Seni ilgilendiren bir durum yok. Cogu insan pazartesi diyete baslayip sali bozuyor olabilir yani.
Okb hastalığına baktım az önceDert arama kendine rica ederim doktora gidin. Okb hastası olabilirsiniz.
Adami bunaltiyorsun. Bu kadar ustune gidersen yalandan daha fazlasini yapabilir. Yumusak atin ciftesi pek olur. Ustune dusme adamin. Bu kadar insan abarttigini soyluyor buradan cikartmak gereken bir ders yok mu sence? Bir kursa basla ya da ise gir. Kendine mesgale edin.Peki size birşey sorucağım
Telefon veya başka konu olabilir
Birşeyi yapmıyorum deyince yapar mısınız
Bu yalan olmuyor mu
yapsın ne var bunda, güldüm okuyuncaEğer güzel bir şekilde yazımı okuduysanız interneti kısıtlamadığımı anlarsınız
İnternete girmesini ben söyledim
Ama o girmicem diye tutturdu
Ama girmiş
Girecekse niye girmedim diye hava yapıyor
Senin gibi takıntılı insan ve eşin gibi yumuşak başlı adam zor bulunacağı için evet forumda örneğiniz olmayabilir.
Ben bu kadar insanın düşüncesini tabiki önemsiyorumAdami bunaltiyorsun. Bu kadar ustune gidersen yalandan daha fazlasini yapabilir. Yumusak atin ciftesi pek olur. Ustune dusme adamin. Bu kadar insan abarttigini soyluyor buradan cikartmak gereken bir ders yok mu sence? Bir kursa basla ya da ise gir. Kendine mesgale edin.
Senin yerinde olamam sahsen ben. Rahat birakiyorum esimi o da beni rahat birakiyor. Birbirimizin sahsi esyalarina, sahsi zamanina saygi duyariz. Bu kadar ayrintiya takilmayiz. Bence kocan seni gercekten seviyor ama herkesin sabrinin da bir siniri var bunu unutma. Ben olsam sahsen dayanamazdim bu kadar didiklemeye basar giderdim. Boyle sacma sapan ufacik seylere takilarak, oyle dedin boyle yaptin diye kavga ederek omur gecmez. Kocani rahat birak.Ben bu kadar insanın düşüncesini tabiki önemsiyorum
Hepsine teşekkür ederim vakit ayırıp yazdıkları için
Benim için yazılanlar önemli
Ama ben diyorum ki benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Hiç sorun yok mu yani
ay aman ya milliyete girmişEşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik
ya yapmıycam yapıcam dediği şeye baksanıza bir mevzu mu konu mu buNasıl suçu yok ben gerçekten anlayamıyorum
Ben yapmıcam deyince yapmam
Eşim bana sana şu konuda güvenmiyorum demez diyemez
Çünkü birşeyi yapmıcam yada yapmıyorum deyince yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?