• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim gibi evliliği olan var mı bu forumda

Ama bunlar incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler, dertsiz başınıza dertmi arıyorsunuz Allah aşkına. Başka sorunlar var da bu bardağı taşıran damlaysa bilemem ama tek başına bu sorun ise biraz fazla büyütmüşsünüz bence. İkiniz de ayrı yetişkin birer bireysiniz, aldatma vs olmadıkça bırakın istediği gibi yaşasın

Her evlilikte ufak birşeyden de olsun tartışma çılıyordur ama sizinkini ben fazla anlamadım.

Arada eşime fazla facede dolanma ne derim o aralar azaltır ertesi gün bi bakarom aynısı gibi elinde napayım küseyim mi biraz saçma olmuş canım bu.

Boş şwyler için eşine küsersen kendinden soğutursun dön bak bakalım hatalar kimde kimse 4+4lük değildir sende hata yapmışsındır o yüzüne vurmuyodur çizgi çekmiştir üzerine.

Bu tar şeyleri ne çok büyütmeyi seviyor millet.

Benden tavsiye 8 yıllık evliymişsin sakince konuşarak herşey hallolabilir yeri gelsiğinde

Her evlilikte ufak birşeyden de olsun tartışma çılıyordur ama sizinkini ben fazla anlamadım.

Arada eşime fazla facede dolanma ne derim o aralar azaltır ertesi gün bi bakarom aynısı gibi elinde napayım küseyim mi biraz saçma olmuş canım bu.

Boş şwyler için eşine küsersen kendinden soğutursun dön bak bakalım hatalar kimde kimse 4+4lük değildir sende hata yapmışsındır o yüzüne vurmuyodur çizgi çekmiştir üzerine.

Bu tar şeyleri ne çok büyütmeyi seviyor millet.

Benden tavsiye 8 yıllık evliymişsin sakince konuşarak herşey hallolabilir yeri gelsiğinde
Teşekkür ederim
Ama sakince konuştuğumda da birşey değişmiyor
Ben internete girmiş haber okumuş onu yapmış bunu yapmış
Ben bunun derdinde değilim
Eşimin bir konu hakkında bu telefon veya başka birşey olabilir kararlı olup onu uygulamaması
Bir insan birşeyi yapmıcam deyince yapmaz öyle değil mi

Zaten ben gir dedim
O girmicem diye ısrar etti
Bir insan yapmıcam deyince niye yapar ben bunu anlamıyorum
Bu telefon değim başka birşey de olabilirdi
Hayır zamanında neden böyle bir yasak koyuldu ki ? Bu kadar kısıtlamak hiç iyi bişey değil insan kendini kafeste gibi hissediyor

Ben İNTERNETE GİRME DEMEDİM
Gir dedim o girmicem dedi
Yani kesin konuşan o
Giricem dese zaten birşey demicem
Girdiyse de ben sana girmicem dedim ama girdim deseydi yine birşey demezdim
tamam işte.
sürekli kavga çıkaran biriysen eşin o anda susman için her şeye evet diyordur.
yani yalana sevkeden sen olabilirsin.

eğer çocuğunu düşünüyorsan haklı bile olsan tartışma. küsme. konuş ama tartışma.
eğer tartışmak zorundaysan da çocuğu rahatsız etmeyecek şekilde davranmaya çalışın.
küsmek hiçbir zaman sorunları çözmez.

ki kavga sebebiniz çok komik. bir incir çekirdeğini doldurmaz.

Orası öyle elbette belkide eşin zıtlaşıncz tersini yapmayı seviyor bak ben öyleyim bana zıt gidilince bir konuda ona daha çok yüklenirim.

Eşini kendine bırak biraz neler olacak küsme tavır yapma büyük birşey değil

Teşekkür ederim
Ama sakince konuştuğumda da birşey değişmiyor
Ben internete girmiş haber okumuş onu yapmış bunu yapmış
Ben bunun derdinde değilim
Eşimin bir konu hakkında bu telefon veya başka birşey olabilir kararlı olup onu uygulamaması
Bir insan birşeyi yapmıcam deyince yapmaz öyle değil mi

Sanırım birşeyini gördün iş iddiaya bindi.O da ben suçsuzum bak hiç girmesem bile oluyor Dedi amA internet bagımlılık yapar.Mutlaka girecektir.Çok abartılacak bir durum degil ki.Girmesi normal bir durum.

Yo

ne kadar komik
Daha neye kızdığımı dinlemeden dalga geçiyorsunuz

Anladım anladım
5-6 kez yazmışsınız
"Ben internete girme demedim, gir dedim girmeyeceğim dedi ama o girmiş, bu güvenimi zedelemesi gereken bir şey değil mi?"
De bu baya baya takıntı
Aynı cümleleri tekrar edip, onay arıyorsunuz buradan
Bir de safi dürüstlük takıntısı geliştirmişsiniz herhalde

Ayrıca, Milliyete girdiyse "Ay bu yalan güvenimi zedelemiş" diye düşünmem
Adamı gazete okumaya girmeyi bile benden saklayacak kadar nasıl sıkıştırmışım diye düşünürüm

Hayır zamanında neden böyle bir yasak koyuldu ki ? Bu kadar kısıtlamak hiç iyi bişey değil insan kendini kafeste gibi
Anladım anladım
5-6 kez yazmışsınız
"Ben internete girme demedim, gir dedim girmeyeceğim dedi ama o girmiş, bu güvenimi zedelemesi gereken bir şey değil mi?"
De bu baya baya takıntı
Aynı cümleleri tekrar edip, onay arıyorsunuz buradan
Bir de safi dürüstlük takıntısı geliştirmişsiniz herhalde

Ayrıca, Milliyete girdiyse "Ay bu yalan güvenimi zedelemiş" diye düşünmem
Adamı gazete okumaya girmeyi bile benden saklayacak kadar nasıl sıkıştırmışım diye düşünürüm
size bu saygısız yorumunuzdan dolayı cevap vermicem..

size bu saygısız yorumunuzdan dolayı cevap vermicem..

Kabul etmek, düzelmenin ilk adımıdır
Niye takıntılı olduğunuzu söylemem saygısızca bir şey mi
Samimi yorum yaptım oysa ki
O zaman OKB teşhisi koyulan herkese doktorlar hakaret ediyor, saygısızlık yapıyor
Daha neler

Eşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik
Neden daha önce tartistin ?? Benimde eşim milliyet galeriye giriyordu orda foto modellere bakıyordu çok güzel kadınlar bikinili falan insan haliyle kıskanıyor seni çok iyi anlıyorum bende çok takıntılyim ama artk geçmişin anlamı yok çünkü gizli sekme var ordan girince geçmişe yansımıyor :-/

Su adamlari az bi rahat birakinda kendilerini bisiy samaktan vazgecsinler...neden karisiyosun ki girsin baksin ozeli sonucta bu kadar baski yapma

Neden daha önce tartistin ?? Benimde eşim milliyet galeriye giriyordu orda foto modellere bakıyordu çok güzel kadınlar bikinili falan insan haliyle kıskanıyor seni çok iyi anlıyorum bende çok takıntılyim ama artk geçmişin anlamı yok çünkü gizli sekme var ordan girince geçmişe yansımıyor :-/
Ben oradaki bayanları kıskanmıyorum
Benim derdim bana yapmıcam dediği birşeyi yapması

İnternete girip girmemek neden muhabbet oldu anlamadım, şu devirde internet kullanmayan mı var mesele ne tam olarak

Back
X