- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni anlamak istemiyorumbenim neyi kastettiğimi gayet iyi anladın.
laf cambazlığı yapmak yerine dürüst olmayı dene.
Siz benim neye kızdığımı anladınız mıValla sahsen oyle bir soru sormaya bile usenirim. Girsin yani ne olmus. Bu kadar seyden guven mi kaybedilir ya.
Kendinize ugrasacak mesgaleler bulun bence.
Siz benim neye kızdığımı anladınız mı
gerçekleri görmek istemeyen köre, göz ne gerek.Ben seni anlamak istemiyorum
Çünkü hakeder ederek konuşuyorsun
Yalancı belki de sensindir
Ben ne olduysa hepsini yazdım
Bence sen de bana yorum yazma
Kendi sıkıntım kendime yetiyor
Senin hakaretlerini çekemem
Aynı soruyu ben size sormalıyımHiç sıkıntınız yok herhalde
Benim ne hissettiğimi çok iyi anlatmışsınızBen senin ne hissettiğini ve nede bahsettiğini anlıyorum.çúnkü kısa bir süre önce senin küçük çaplí bir versiyonundum.sen şimdi diyorsun ki bu adam küçük ya da büyük bir söz verdi.insan söz ne denli küçük bile olsa sözünde durmalı bundan sonra önemli herhangi bir meselede ben ona nasıl güveneceğim? Bak arkadaslarínda dediği gibi kendine eziyet ediyorsun kocana da cocuğuna da.biliyorum böyle düşünmemek senin elinde değil ama bu durumu aşmak zorundasın yoksa hem kendin hem ilişkin yıpranır.kocanı kafaya takmayı bırak öncelikle kedinle ilgilen film izle kitap oku oyun kur teline onunla oyalan.haa birde psikolog yardımı al mutlaka.kocan senin verdiğin ehemmiyeti vermediği için net meselesine birde yanlış bir şey yaptïğını düşünmediği için girmiş nete.şaka yap sen de amma dirayetliymişsin de gül geç
Siz bu kararı küçümsüyor olabilirsiniZAynı soruyu ben size sormalıyım
İnsanlar neler yaşıyorlar
Sizin dert ettiğiniz konuya bakın
Neymiş kararlarının arkasında durmamış
Ne kararı mübarek
Sanki nükleer başlık edineceğiz demiş onun kararı![]()
Ne yok anlayamadım
Belli ki siz eşinizin bir şeyini yakaladınız internette. Sonra da internete girip durunca siz eşinizle tartıştınız. Eşinizde bundan sonra daraldı ve tamam kullanmıyorum internet falan dedi. Eğer bu şekilde olduysa size diyecek lafım yok. Ama boş kıskançlık durumlarıyla eşinizi sıkıp durduysanız ya da adamı sebepsiz yere kontrol edip edip bunalttıysanız tepki vermesi de çok normal. Girmicem deyip deyip hava atması sonrada girmesi evet sinir bozucu. Sinirle söylemiş tabi ki gireceğini oda biliyordu..Eşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik