• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim gibi evliliği olan var mı bu forumda

yaşınız kaç bilmiyorum ama çok basit şeylere takılıyorsunuz bırakın girsin nete ne olacak ki hava atsın ne olur ki yani ikinizde çocuk gibisiniz sıkmayın birbirinizi can sıkmak için bahane üretmeyin

Yazdıklarınızı okurken içime daral geldi,neden birbirinizi kısıtlıyorsunuz?

Senin yerinde olamam sahsen ben. Rahat birakiyorum esimi o da beni rahat birakiyor. Birbirimizin sahsi esyalarina, sahsi zamanina saygi duyariz. Bu kadar ayrintiya takilmayiz. Bence kocan seni gercekten seviyor ama herkesin sabrinin da bir siniri var bunu unutma. Ben olsam sahsen dayanamazdim bu kadar didiklemeye basar giderdim. Boyle sacma sapan ufacik seylere takilarak, oyle dedin boyle yaptin diye kavga ederek omur gecmez. Kocani rahat birak.
Haklı olabilirsin
Ama emin ol yüzde yüz suçlu değilim
Eşiminde oluyor hataları
Daha önce de yaşadık
Ben her zaman diyorum kızacağımı bilsen yine söyle diye
Güven sevgiden daha önemli benim için
Daha önce de benden habersiz Facebook açmıştı
Belki de bu yüzden böyleyim
Bilemiyorum

ya yapmıycam yapıcam dediği şeye baksanıza bir mevzu mu konu mu bu
bnm eşimde oleydi sen gibi ustume ustume gelirdi aynen bole yapsam ne olcak yapmasan ne konularında
hatta ustume ole gelirdi ki
sanane milliyete neden girmicekmisim demek yerine aman bulaşmasın diye
(millliyet sadece bir ornek )
gizli saklı yapardım yalan da solediğim oldu onla ugraşmayım diye
ama birgun bir patladım bir patladım kaçmak istedim ole bunalmıstım ki sevgi felan umurumda değildi
yaşam bir eziyetti
sevgi sonsuz değil arkadaşım insan bir bıktı mı hiçbir işe yaramıyor
ömrunun sonuna kadar sizi çekmeyecektir
hesapsızca nete girebilceği gunleri ozledi mi işiniz bıtecek
bunu ıstıosan devam
Ben böyle olduğum için eşimin bana yalan söylediğini düşünüyorum
Ama ispat edemiyorum
Benim elimde değil
Ama evimizden huzursuzluk eksik olmuyor
Kaç gündür küsüz umrunda değil

Benim ne hissettiğimi çok iyi anlatmışsınız
Size çok teşekkür ederim
Elimde değil evet
Bundan sonra konu ne olursa olsun nasıl güvenicem diye düşünüp duruyorum
Kafayı yemek üzereyim
Bazı konularda takmamak biraz geniş olmak gerekiyor
Haklısınız
İnanın size yardımcı olabilmeyi çok isterdim.Çünkü dediğim gibi ben sizi anlayabiliyorum, insanların çok küçük diye düşündüğü şeyler benim içinde bir kaos haline geliyor çoğunlukla.Ama bir süre önce büyük çabalar sonucu bir parça olsun toplumun kabullendiği normal sınıfında saydığı insan haline geldim.Hayat benim için daha kolaylaştı.Eşim sorun çıkardığım zamanlara nazaran daha fazla ilgi göstermeye başladı vs gibi olumlu şeyler getirdi bu değişim.Her şeyden önemlisi kabus gibi yaşıyordum hayatımı.Çünkü benim büyük gördüğüm şeyler eşim için oldukça küçük ve sırf benim hasta ruh halimden kaynaklı şeyler gibi görünüyordu.Şimdi ara ara tekrar aynı sarmalın içine girecek gibi oluyorum ama hemen toparlıyorum kendimi çünkü tekrar o eziyetli günlere dönmek istemiyorum.Size ne söylesem kendiniz istemedikten sonra ve yaşam içinde sürekli kendinizi normal olmak için motive etmedikten sonra işe yaramayacak.Ama eğer gerçekten bu durumunuzdan kurtulmak istiyorsanız kendinize normal kalıpları belirleyip bir süre o kalıplar dahilinde düşünmeye çalışın.ÖR: Eşim eve erken geliyorsa, benimle olan birlikteliğinde mutlu görünüyorsa, bize zarar verecek herhangi bir yalanını yakalamamışsam, beni kuşkulandıran bir değişiklik sezmiyorsam, kendine ayırdığı vakitten daha fazlasını bana ve çocuğumuza ayırıyorsa, söylediklerime önem veriyorsa vs gibi kalıplar oluşturun ve ona göre sorun olup olmadığına karar vermeye çalışın.sonrasında normal düşünme akışına girebilir belki de durum.İnanın size eziyet bu yaşadığınız şey.

Ben bu kadar insanın düşüncesini tabiki önemsiyorum
Hepsine teşekkür ederim vakit ayırıp yazdıkları için
Benim için yazılanlar önemli
Ama ben diyorum ki benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Hiç sorun yok mu yani
Yok hanımefendi sorun yok neden anlamak istemiyorsunız? Adamın internete gieip girmeyeceğinin kararını siz neden veresiniz? Tamam sorun girip girmemesi değil onu anladım ama en başta adamı buna iten sizsiniz.. Bakın insanın bir eeeeeh yettti beee noktası vardır birikir birikir o noktaya gelir.. Yalan söylüyor diye düşünüyorsunuz belki ama internete girmiceksin demişseniz o da istmeden tamam demiştir yani iş burda başlıyor siz neden eşinize girmiceksin diyorsunuz? Adam sizi sanalda aldattı mı başka kadınlara göz mü kırptı? Mesajlarını mı yakaldınız? Nedir yani bu internet takıntısı? Siz eşinize hayat arkadaşlığı bu tavırlarınızla yapamazsınız? Sıkarsınız patlar.. Karışmayın..bunu da genişlik olarak algılamayın.. Evlisiniz esir değilsiniz birbirinize.. Bunu bi algılayın.. Eşiniz de hata yok.. Onu hata yapmaya zorlayan sizsiniz..

Back
X