- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
elagözlüm üyesi vardi o degilsin demi? o üye aklimda geldide yazdiklarinizi okuyunca :)
Ah ah hep bole hep bole oluyorönceden ne kadar da güzeldi herşey zamanla bu hale geldil belkide ben suclu değilim diyemem elbette şuçluyum ama ya o .. ilk zamanlar 3 gün görmesek özlerdik birbirimizi deli gibi deli gibi .. şimdi hiç sanmıyorum kızlar sevgisinden herşeyinden eminim hatta bu eminliğimin ispatı gecen haftada yaşandı ama bu durumu düşününce kızlar bugun ne oldu biliyormusunz o su an burda degil denizlide kendisi 2 ay daha orda kalacak o mesaj atmayınca ben atmam hani çekinirim sıkarım belki işi vardır diye düşünürüm onun yazmasını beklerim neyse baya bi mesaj atmadı ben tık tık kimse varmı dedim güldüm .) hYRET dedi mesaj attın ben atmadan .. bende durumu açıkladım hani sen atmayınca bende çekiniyorum şu bu neyse biraz tirib yaptı felan konuşuyoruz ben cevap vermesi gereken birşey yazdım kızlar tamam mı buda sadece gülmüş :) böyle yaptı ben dellendim ya resmen insanla dalga geçiliyo geçiştiriliyo yeter sus gibi bir ifade ya dellendim başladm demeye sen beni sevmiyorsun artık konuşmak bile istemiyorsun dedim özlemiyorsun bile dedm bak 2 aydır yoksun hiç dedim su bu sevgi için bunca zaman dr benm sevgim için bunu diyorsan yazıklar olsun dedi.. özlemek için senden olmasın o dedi o eski haller nasıldı acaba dedi burayı anlayamadım konuşmak istemiyorsun deyincede benmi sen mi dedi. kızlar yemn ederm çıldıracagm beni geçiştiren yeter artık sus gibi davranan kendisi bana bunları dedi eskiden ne kadar içten özledmm.. derdi şimdi kızlar hiç ama hiç neden böyle ne oluyor bize kızlar ..
Ah ah hep bole hep bole oluyor
Zaten ıkı aydır yoksa o ılıskıden bı yol olmaz derım ben bosuna uzme kendını o yuzden
cnm üzülmene gerek yok ilişkinizin ilk zamanlarındaki heyecanı malesef ilerleyen zamanlarda bulamazsınız.ilk zamanlarda yeni yeni keşfederken karşındakini artık keşfedecek bir şey kalmamış.alışkanlık olmuş.sen ne kadar sorun edersen bunu o kadar sorun olur.suçluda sen olursun.içinden geldiği gibi davran mesajını at.elbet niye mesaj attın demeyecek.belki aşk o ilk zamanlardaki heyecanın adı ama sonradan sevgi daha güçlü bir şey oluyor.bazen uzaklıkta iyidir ilk zamanlar belki özlemezsiniz ama artık zaman geçtikçe özlersiniz.kendi kendini boşuna üzme bu zamanların bir daha gelmeyecek kaç yaşındaysan bir sene daha o yaşı yaşamayacaksın.üzülüp düşüneceğine mutlu ol.
Ah ah hep bole hep bole oluyor
Zaten ıkı aydır yoksa o ılıskıden bı yol olmaz derım ben bosuna uzme kendını o yuzden
evet canm hak ettm ama şöyle bi durum var yanlış olmasın o gülücük gönderdi diye demedim bunları bazı hareketleriden davranışlardan dolayı dedim biliyormusun .. oraya gittinden beri bhiç bana içinden gelerek özledm demedi ya demedi bak mesela canm dün çok iyiydik biliyormusun bugun böyle olduk içimden bir ses diyor çok anlamsız bu yaptıgın ama kendime hakim olamıyorum ki: ) gülücük ifadesine; sen artık beni sevmiyorsun diye tepki vermek iki katı gülücüğe sebebiyet verir benim hayatımda..
evet gülücük bazen konuyu kapatır, muhabbeti bitirir bunlara katılıyorum fakat buna karşılık olarak "sen artık beni sevmiyorsun" diye olay çıkartmak asıl sizin sevginizde eksiklik hissini uyandırdı bana. sevgi bu kadar basit şeylerle ölçülmemeli..
uzun yazsaydı o zaman sizi seviyor mu olacaktı?
siz buradan mı anlıyorsunuz sevilip sevilmediğinizi ?
böyle meselelere takılıp bence kavga çıkartmak sizin hatanız olmuş...
zemini yaratmışsınız, sonrada duyduklarınıza üzülmüşsünüz...
bir yerde hak etmişsiniz gibi geldi... :44:
canm bazı sorunlardan dolayı çok uzun hikaye ama su an orda kalması gerek ne bilym canm ya dün çok iyiykdik çok bugün nazar değdi sanki ben o atmadan atmak istemiyorum yapımda yok ama ne blym su an hiç birşey yazmadm inat ya oda hiç birşey yazmıyor içimden diyorum şu yaptıgıma o kadar anlamsız ki diye ama yok yani şu iç güdüme engel olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?