Bizim suçumuz ne anne ?

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
583
1
0
Bursa
merabalar arkadaşlar
ben 20 yaşındayım üç kardeşiz ve ben ortancayım benden büyük ablam evli birde küçük kardeşim var
benım babam annemi beğenmiyor benım anladığım kadarıyla
annemi hor görüyor küçümsüyor
ve bazende küfür edip ufak bi olayda tokatta atıyor
bizde araya girip bazen kardeşimle dayak yedimizde oluyordu
annem eskilerden beri çok eziyetler çekmiş babamdan aldatılmış dayak yemiş hakaretler duymuş hep susmuş çocuklarım için diye ah be annem bize iyilikmi yaptın böyle bi adama katlanarak bunu bilmedin belki
ama benim aklım ermezdide ablam sana boşan bu adamdan ben çalışırım bakarım demiştiya keşke boşansaydın ozaman
ve ben artık dayanamıyorum annemm sana vurmasına
ben korkuyorum bu babam dediğim adamı öldürmekten
nefret ediyorum o pislikten
o seni haketmedi melek annem
sen onun için neler yaptın ama o seni kapı orda diyecek kadar yürekli
ah be annem gelinlimle girdim kefenimle çıkarım diyor
sen çıkmıcan annem sen çıkarsanda peşinden onuda çıkarırım

Canım,insan annesine hiç kıyamıyor değilmi?
Sizde büyümüşsünüz artık,anneniz sizler küçüksünüz diye katlanmış her şeye,
ama artık annenizi siz koruyun,babanızın eziyetlerine izin vermeyin.

annenize sahip çıkın ezdirmeyin

sen okuyormusun?

kendi ayaklarının üzerinde durduğunda anneni kurtar...

bi an kendi ailemi gördüm yazdıklarındaa ..
küçüklükden beri bende nefret ettim hep baba diyesim gelmedi o adamaaa
ama babamdı...
vallaa şu kadınlarr cennetlik bosuna dememişler cennet anaların ayakları altında aynen ölee
allah nasıl bi sabır veriyosa onlara artık ...
ahh ahh ...

canım benım annelık ah annelık ne cok fedakarlıklar yapılıyo babanla arasında gecenlerı ne bız bılebılırız nede sen annenın verce bı karardır cekmek yada cekmemek .

Canım,insan annesine hiç kıyamıyor değilmi?
Sizde büyümüşsünüz artık,anneniz sizler küçüksünüz diye katlanmış her şeye,
ama artık annenizi siz koruyun,babanızın eziyetlerine izin vermeyin.

neler çekmiş annecim neler evlendiğinden beri çekmiş
şu dünyada alemde annemden başka kimsem yok kimseyi tanımam meleğim o
biz büyüdük ama bu ş..r..siz in dükkanı var zamanında annecim 10 tane adama yemek çıkarmış yeri gelmiş işyerinde demir kapı boyamış
bizi evde bırakıp dükkana gitmiş şimdide beni esir aldı
nasıl esir alır ya demeyen karşı geldim
istemiyorum dedim gitmicem dedim
dükkanına giricem bi işe calışıcam dedim
dövdü sövdü bağırdı evden kovdu beni bende evden gittim başka yerde kaldım
annecim geldi ağladı
dayamadım arkadaşım annemi dövmüş eve getirmessen gebertirim senide onuda die hem kovdu hemde cağırdı
çekmedimiz eziyet kalmadı ölse rahatlıcaz nerde iyiler var o ölüo
arkadaşım benım durumum iyi olsada annemi alsamda başka yerde dursamda
bu pislik rahat vermez bu televizyonlarda çıkan cinayetler var ya onlardan olur babam annemi vurur okadar ş.rfs.iz bi adam
vede annem gelmezz yapamaz mecburuz bu eziyeti çekmeye die düşünüyor

bi an kendi ailemi gördüm yazdıklarındaa ..
küçüklükden beri bende nefret ettim hep baba diyesim gelmedi o adamaaa
ama babamdı...
vallaa şu kadınlarr cennetlik bosuna dememişler cennet anaların ayakları altında aynen ölee
allah nasıl bi sabır veriyosa onlara artık ...
ahh ahh ...

beni anlarsın belki sen
bana vursun istedi kadar ama anneme artık dayanamıyorum
caresizmiyiz biz

hiç unutmuyorum 14 yaşındayım evde çok büyük kavga çıktı tam olarak hatırlamıyorum neden kavganın oldunu ama ablam ben kardeşim babamı durdurmaya çalışıyorduk anneme vuruyordu
durduramadık babamı annemi çok kötü dövdü
sonra çekti gittiydi anneme bize sarılıpta siz olmasanız öldürürdüm kendimi dedi
ah be annem allahım böyle melek gibi bir kadını neden sen bukadar eziyetlere tabi tutoyrsun sabrınımı deniyorsun allahım nolur bi gün yüzü göster annecimede benım gücüm yetmiyor yada al bu canımı ya ben dayanamıyorum artık anneme

boyle diye diye her gecen gun dahada kotu duruma geliyorsun o adamda nede olsa sessiz deyip size surekli eziyet ediyor gidin suc duyurusunda bulunun siddet gosteriyor vs diye ne zaman kadar cekiceksiniz bunu boyle..savcılıktan kagıt cıkartırın yanınıza yaklasamasın

evinden kovuyor ozamanda moon arkadaş çekip gidiyorsun peşinden gelip alıyor ben devletimize güvenemiyorum devlete suç duyurusunda bulunsanda sokak ortasında öldürüyorlar ondan sonra gazetelerde nelerini okuyorum

evinden kovuyor ozamanda moon arkadaş çekip gidiyorsun peşinden gelip alıyor ben devletimize güvenemiyorum devlete suç duyurusunda bulunsanda sokak ortasında öldürüyorlar ondan sonra gazetelerde nelerini okuyorum

haklısın tabi ama bu boyle ne zaman kadar surecek annenin tarafından kimse yokmu destek olucak

haklısın tabi ama bu boyle ne zaman kadar surecek annenin tarafından kimse yokmu destek olucak

ben şuan çok ağır konuşucamda şimdi kapatılır konum ondan şöyle özetliyim
bu adi adam bu çakal varya öyle aşşalıkki anlatsam inanmazsın
evimiz 3 katlı benım annemin annesi kirada idi
kiradan çıkarttırdı dediki gel bizim orda otur bana kira ver noldu iyi niyetmi yaptı sanıyorsun
avucunun içine aldı aileyi
kadına ne kadar eziyet etsede gidicek yeri yok annemin sığınıcak olsa annesinin yeri olucak ama bu benım ş..r..f..s.z pislik adam
bunuda elinden aldı öyle yada böyle
iğreniyorum artık iğreniyorum

Bi aile büyügünüz yada sözü gecen birisi yokmu cevrenizde???anneler bosuna cekiyorlar o adam basinizda olmasa bundan daha kötü durumda olmazdiniz herhalde degil mi? inan cok üzüldüm Allah sabir versin babanada biraz vicdan merhamet versin ne diyeyimki...

Bi aile büyügünüz yada sözü gecen birisi yokmu cevrenizde???anneler bosuna cekiyorlar o adam basinizda olmasa bundan daha kötü durumda olmazdiniz herhalde degil mi? inan cok üzüldüm Allah sabir versin babanada biraz vicdan merhamet versin ne diyeyimki...

beddua okumak kötüdür ama ben allah belasını versin diorum

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum ama anladığım kadarıyla kolay kolay da geçmicek

Gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun arkadaşım.

Aciz insanlar değiliz hiç birimiz şükür.

Niye çekiyorsunuz ki.

Hiç bir şey yapamaz.

Kaydedin kamerayla dayak anını görsün o zaman gününü o adam :oklava:

Annem annem annem hayatta ki tek varlıgım , en kıymetlim...ona birşey olursa dayanamam...babamdan nefret etmemin en büyük nedeni anneme olan davranışları ve tutumudur...annem de hep bizim için katlandı boşan dedim boşanmadı elinde maddi imkanları yoktu çünki...baba demek bile içimden gelmeyen adamı Allah çok büyük cezalandırdı ama o hala akıllanmadı...o birgün annemin ölümüne sebep olucak ben se onun katili...

merabalar arkadaşlar
ben 20 yaşındayım üç kardeşiz ve ben ortancayım benden büyük ablam evli birde küçük kardeşim var
benım babam annemi beğenmiyor benım anladığım kadarıyla
annemi hor görüyor küçümsüyor
ve bazende küfür edip ufak bi olayda tokatta atıyor
bizde araya girip bazen kardeşimle dayak yedimizde oluyordu
annem eskilerden beri çok eziyetler çekmiş babamdan aldatılmış dayak yemiş hakaretler duymuş hep susmuş çocuklarım için diye ah be annem bize iyilikmi yaptın böyle bi adama katlanarak bunu bilmedin belki
ama benim aklım ermezdide ablam sana boşan bu adamdan ben çalışırım bakarım demiştiya keşke boşansaydın ozaman
ve ben artık dayanamıyorum annemm sana vurmasına
ben korkuyorum bu babam dediğim adamı öldürmekten
nefret ediyorum o pislikten
o seni haketmedi melek annem
sen onun için neler yaptın ama o seni kapı orda diyecek kadar yürekli
ah be annem gelinlimle girdim kefenimle çıkarım diyor
sen çıkmıcan annem sen çıkarsanda peşinden onuda çıkarırım

Ablan evli olduğu için annen belki ben çalışır bakarım sna dediğinde güvenmemiş olabilir. O da elin gelini sonuçta. Onun da ayrı bir yuvası var. Ama yok artık öyle gelinlik giydim, kefenle çıkıcam lafları falan. Sahip çıkın annenize. Gerekirse şikayet edin babanızı. Aile içi şiddet ile ilgili bazı kurumlar var sanırım. Ancak annenizinde şikayeti kabul etmesi lazım. Cesaretlendirin onu. Korkup sinmesin hiç

okuduklarıma cok üzüldüm bilirim aile içi şiddeti annem de zamanında cok cekti sonra babam hastalandı öldü 12 sene oldu annem hem annelik hem babalık yaptı bizleri de gül gibi büyüttü kimseye muhtaç olmadan yakınlarımızdan(amcalarım,teyzelerimden)hiçbir yardım görmedik onları yok sayıyorum canım şu sözü unutma Eden bulur ama bu dünyada ama ahirette Allah yardımcınız olsun,sabır versin.

Kocaman bir yanlış.
Annenize sorsanız, sizin için katlanıyordur.
Halbuki siz bu evliliğin içinde yok olup gidiyorsunuz.
Sonra hiç kimse, hiç bir doktor toplayamıyor içinizi.
Siz konuşmuyor musunuz, bitirmesi için, dinlemez mi sizi?

Back
X