Bizim suçumuz ne anne ?

Yapacağınız tek şey belli,
Annenize bunu yaptığında hemen şikayetci olmak o adamdan.
Hiç bir şeyde yapamaz,ne demek güvenmiyorum.güveneceksiniz yaşadığınız devlete,emniyete.
Hiç çekmeyin arkadaşım,direk gidin şikayetinizi olun raporunuzu alın.
Nereye kadar bu adamla uğraşacaksınız böyle,siz evlensenizde annenizi nasıl bırakacaksınız.
Dur deyin,haddini bildirin o adam olacak yaratığa.

baban annene el kaldırdığında gidin şikayetçi olun
ne zamana kadar böyle dayak yiyecek annen:1no2:
babam bizi rahat bırakmazda demeyin annen boşansın evnizi hayatınızı ayırın
bu adam hiçbir şey yapamaz size:olmaz:daha cesur olun canım yazık etmesin annen kendinebenneyaptımki

cnm seni öyle iyi anlıyorum ki..
senin baban = beniim babam..
senin annenin çektiklerinin daha fazlasını benim annem çekti..
senin çektiklerini ben..
şimdi abimlerde kalıyorum annem gel eve diyo ama çekemem o adamı diyorum.. ama annem onun yanında herşeye rağmen dayanıyo kadın.
babam maddi olarak benim yanımdaydı.. durumu çok çok iyi istediğim herşeye anında sahip oluyorum ama ben bunu istemiyorum..
annem artık gözünü açtı.. o bişey söylediğinde cevabını veriyo. ağzını bile açamıyor..
sende destek ol annene. aciz olmadığınızı anlasın..
bende keşke ölse diyordum babamdan için ama büyüdükçe insan dahada bağlanıyor ailesine..
bu arada yaşım 17.. bu yaşa kadar bütün aile dramlarına şahit oldum cnm..

ya anlamıyorum böyle insanlar eşlerine eziyet edip ellerine ne geçiyor..anneler melek ya kanatsız melek onlar....şu koskoca dünyada bir tek annem olsun bu bana yeter...:14:

Bu durumu yaşayan o kadar çok ki biz de bunlardan biriyiz.Bazen annem sırf evde yalnız kalmasın babamla diye dışarı çıkamıyorum şikayet etsen bu sefer şikayet ettin diye daha beter olcak sahip çıkan da olmayınca çok zor bi durum dua etmekten başka sabretmekten başka çaresi kalmıyo insanın.

Allah kimseye göstermesin çok acı bir durum gerçekten git şikayet et dicem ama dediğin gbi baban daha çok köpürecek.ama annene size yazık böylede yaşanmazki her an annem dayak yiyecekmi böyle mi olacak şöylemi olacak diye hayat geçmez.şuan ne diyeceğimi bilemedim boşansınlar desem annen kefenim çıkar falan demiş.tek çözüm sabretmek yazdığın gibi.Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Daha az yada daha çok benzer sorunları hepimiz yaşıyoruz. Annenle baban arasında taraf olmaktansa köprü olman daha yapıcı olur. Çünkü sen yada kardeşlerin taraf oldukça baban kendini yalnız hissedip daha da hiddetlenebilir. Biri annen, diğeri baban atsan, atılmıyo satsan satılmıyo malesef. Mesela benim babamın bize verdiği maddi-manevi zararın haddi hesabı yok. Fiziksel şiddeti yok şükür ki ama manevi şiddeti belkide ona eş değer. Onca şeye rağmen ben babamı özünde çok seviyorum ve onun psikolojisini anlayabiliyorum. Çünkü çok ağır ameliyatlar geçirdi, psikolojisi bozuldu. Yıllarca ağzı var dili yok dediğim anneminde dili oldu pabuç gibi ee bu sefer de tartışmalar kaçınılmaz oluyo. Hep annene odaklanmışsın, biraz da madalyonun öbür yüzüne bakıp babanı anlamaya, psikolojisini çözmeye çalış. Annen kadar onunda sana ve kardeşlerine ihtiyacı olduğunu görürsün. Hayat her zaman, herkese altın tepsi içinde yaşamlar sunmuyo malesef. Hepimizin imtihanları farklı ve sabırlarımız farklı olaylarla sınanıyo. Önemli olan sorun odaklı değil, çözüm odaklı olabilmekte. İyi insanla herkes geçinir bunu aklından çıkarma. Marifet kötüyle geçinebilmekte....

Allah annenede sizede sabır versin tatlım annelere hiç kıyamam ben dayanamam inşallah herşey düzelir

Back
X